• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin mesleği ve kendi mesleğinizi yazalım

ben ew kuşu :1: eşim gemi makina mühendisi

canım eşin nerde gemi inşaatçı acaba birbirlerini tanırlar mı?merak ettim
ben mali müşavir stajeriyim ve özelde muhasebe sorumlusu olarak çalılıyorum,sözlümde gemi inşaat mühendisi:)hadi hayırlısı

Benim Gibi Ev Kuşlarıda Çokmuş :) İşleri İlginç Olan arkadaşlar var. Allah Hepinizin Yardımcısı Olsunn:40:

eşim avukat özelde , bn psikolojk danşmanım devlette .rehber öğretmen de diyebiliriz de demesek daha iyi :)

eşim insan kaynakları şefi, ben de insan kaynakları sorumlusuyum, aynı firmanın farklı işletmelerinde çalışıyoruz. :)

ben anasınıfı öğretmeniyim eşimde ziraat mühendisi

Eş Adayım; Otomasyon Teknikeri
Ben ise;Sekreter

ben öğrenciyim bu sene son senem,mezun olduğumda bankacı veya memur olacağım Allah nasip ederse,eşim eczacı :16:

Son düzenleme:
eşim polis(çevik kuvvet-Diyarbakır). Bende Anasınıfı öğretmeniyim :)))) (Biciriklerimi çooook seviyorumm)

esim elektrik-elektronik muhendisi ben 1yildir çalismiyorum (bebisten dolayi) 6 ay sonra baslicam ins, meslegim bankaci ve sigortaci

bu arada ne çok ogretmen varmis burda da esimin ailesinde de oyle her ailede mutlaka bir ogretmen var

Back