Esinizin masturbasyon yaptığını nasıl anlarsaniz?

hormonları fazla çalışıyor demek ki :KK17: :KK1:
Rahat bırakın adamları bu kadar da mı özeli olmayacak..
Mast. kadının da erkeğin de en özelidir ve engel olamadığı temel dürtüsüdür..yemek gibi su gibi...
ayrıca bu başka kadınları hayal ediyor anlamına gelmez..insanlar çok garip şeylerden bile anlık tahrik olabiliyor.. :KK14:

benim bu konum neden surekli tasinio bi derdim var ve bu bolume actim

Konularınızı uygun bölümlere açmazsanız taşınması olağan.

İçerik; eşin masturbasyon yapması
Yeri; eşi ve ailesi.

Bilginize.

arkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok

ben olsam ben de çok kızardım ama şöyle oturup bir düşünürdüm madem eşim bundan hoşlanıyor birlikte yaşadığınız ilişkinin haricinde afedersin söylemesi biraz ayıp ama ben kendim ona mast. yapardım !!! en azından yanımda olsun bu iş ve bir zevke dönüşsün .. senden çekinmesin yani kızacaksın küseceksin diye düşünürse uzaklaşır senden. karşılıklı düşünmek lazım bu işlerde yardımcı olmak ve karşındakinin içinden geçenlere isteklerine cevap vermek lazım.. ona kızma ve ona yardımcı ol bence..

Son düzenleme:
Bir erkek baskasini hayal edecekse bunu esiyle sevisirken de yapabilir. Mast. Yaparken esini de hayal ediyor olabilir. Beyinlerini okuyamayacagimiza gore biraz guvenmek gerekiyor. Sizinle cinselligi severek isteyerek yasiyorsa gorev gibi yaklasmiyorsa buyutecek bir sey yok. Hep kiskanc erkek basliklari var bu da bence kadinlarin anlamsiz kiskancliklarina ornek. Adam elinden kiskanilir mi?

evlıklıkte mutlu olmak ıstıyorsan baızı seylerı görmeyeceksın tamam bız kadınlar bu tıp seyler sevmeyız ama erkekler sevıyor ıste napalımm ayrıca senı aldatmadıkı bu adam kendınce bsyler yapmıs bence gormezden gel en ufak detaya ınersen erkek bunalır...bıraz rahat bırak senı aldatmamıs bazı syler yapmamıs sadece kendınce bsyler yapmıs bence bu kadar uzerıne dusmee

Bence eşinizin Bu seviyede özelini paylaşmanız çok iğrenç!!!!

Son düzenleme:
Konu içerikleriniz genelde cinsellik takıntı yapmış olmayasınız yanlış anlamayın ama bu çok özel bir durum eşiniz açısından paylaşılması da iğrenç bence kendinizi farklı şeylere odaklayın derim

Açtığınız konulara göz attım ve sonuç olarak psikoloğa veya en iyisi bir psikatrise başvurun.korku,endişe,saplantı,takıntı,ne ararsan.ankisyete ola bilir .sebebsiz endişelerin tehşisi budur genellikle.konularınız cinsellik üzerine ama o olmasaydı,baska bişeyi takardınız.yani dert etmeniz gereken bu durumunuz.geç olmadan doktora gidin,yoksa korkularınız gerçek olur ve eşinizi kaybedersiniz.+aklınızı.ALLAH korusun.çünki eşim ben hamileyken,çocukla ilgilenirken beni aldata bilir korkusuyla çocuk yapmayan insan eşinden ayrılsa kafayı yer kesin

boşa gitsin senin yerine eliyle mi zifaf gecesine giriyor töbe töbeeee :)))) bence sorunu kendinde ara, erkek seni neden arzulamıyor ki
eline kadar düşmüş garibim. Ayna karşısına gec ic camasırla, erkek olsam ben bunu arzularmıydım de , ondan sonra eşini sucla.
Herseyde erkekleri sucluyoruz, sonucta erkek erkil toplumdayız, onları çekmekde kayebtmekde bizim elimizde

Önceki konularınızdan da anlaşılacağı üzere cinselliği o kadar kafaya takmış ve o kadar gözünüzde büyütmüşsünüz ki eminim bu cinsel yaşamınıza büyük ölçüde yansıyor, adam da bu kadar kasıntı bir ilişki yaşamaktansa mastürbasyon yapmayı tercih ediyor. Engel olmayın, bari orda rahat bırakın adamcağızı. :KK34:

boşa gitsin senin yerine eliyle mi zifaf gecesine giriyor töbe töbeeee :)))) bence sorunu kendinde ara, erkek seni neden arzulamıyor ki
eline kadar düşmüş garibim. Ayna karşısına gec ic camasırla, erkek olsam ben bunu arzularmıydım de , ondan sonra eşini sucla.
Herseyde erkekleri sucluyoruz, sonucta erkek erkil toplumdayız, onları çekmekde kayebtmekde bizim elimizde

çok sayın sulu kk üyesi şahsen ben de erkek olaydım eger o profildeki resim size aitse ben de sizi ayılıp bayılırcasına arzulamazdım

Değil elimi bacagımı bile zorlardım mastürbasyon için..

Konu sahibesi arkadaşa size yazmadan önce kısa birşeyler diyeyim istedim kusuruma bakmayın olur mu ?

Gelelim konuya bu durumu eşinle oturup konuşmalısın ama vazgeçirir mi bilmem..Şahsen herkesin cinsellikte beklentisi farklı ben açıkçası böyle bir durum için çok ileri gitmedigi ve herzaman bu yola başvurmadığı müddetçe cinselliğimde bir sorun yoksa takmazdım..

Sakin ol hayatı kendine zehir etme böyle bir durum için..

Son düzenleme:
Evli bir erkeğin karısı dururken kendi kendini tatmin etmesini normal karşılayamam ben...

Bekar olsan ne halt yiyorsan yersin ama evlisin.:KK19:

Hayatı her türlü paylaştığın biri var artık.O paylaştığın hayat içinde cinsellik de var.

E o halde neden eşinle yaşamak var iken kendin yapıyorsun :KK20:

Bana saçma geldi gereksiz geldi...:KK19:

Ha kadın regl olur o zaman adam zor durumda kalır yapar bir derece hak verileBİLİR.

Ama onun dışında elle tutulur yanı yok BENCE.

regl olunca bile yapması terbiyesizlik bence ne demek zor durum hıh... beklesin bi kaç gün
cevap verecektim ama siz içimi okumuşsunuz =)

arkadaslar yardim edin esinizin bunu yaptini ogrenseniz yada yaptini anlarsaniz ne tepki verirsiniz ben boyle biseyle karsilastim ve cok buyuk tepki verdim bikerada yasadim bu olayi bidaha yapmicana soz vermisti ama hala yapiomus ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ona karsi bu arada cinsel hayatimizdada hicbi sorunumuz yok

ben anlamadım burasını, neticede bu mahrem bi durum nasıl karşılaştın ki, banyoya falan mı daldın pattanak, salonda yapılacak şey değil malumunuz

Yani böyle özel bir konuda herkesin düşüncesi farklıdır ama bence, eşin seni bişeylere zorlamıyor, seni ihmal etmiyorsa bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Bu tarz konularda sınırlama getirmek onu bunu gizli yapmaya iter diye düşünüyorum.

Kadın kadını korumuyorsa kim korur yani. Kadının suçuymuş, aynada kendine baksınmış bu nasıl tabirler ki. Hem de yüzünü görmediğimiz bilmediğimiz biri hakkında. Beğenmiş ki evlenmiş beğenmiyorsa evlenmeseydi ön yargılı olamayalım lütfen sorun bu mu yani kadın çirkindir de erkek o yüzden buna kalkışıyordur bu mu yani bakış açısı. Belli ki bekarlıktan gelen alışkanlığından vazgeçememiş erkekler için bu kolay bir şey değil alışıyorlar çünkü öylesi daha iyi geliyor belki de ancak neresinden bakarsan bak kadını rencide eden bir şey. Bir çözüm bulunmalı bu da ancak yardım ile olur eşinizle konuşacaksınız rahatsızlığını dile getireceksiniz üzüntünüzü de.

bence her erkek bu işi arada sırada yapıyor biraz psikolojik bir şey galiba benim odun bazen seviştikten sonra banyo yaparken bile yapıyor bazen gelip kendi söylüyor hayvan

X