keısnlıkle katılıyorum bu yuzden ılerıye donuk degıstın onceden boyle degıldın darldım bunaldım nidalarını duymak ıstemedıgımden suan ıster gonlu kalır 2. halı sahada ama en azından 1 tanesının bıle kafı olacagını bılır .Şu an zaten 1 gün halı sahası 2 gün çorba vs gezmesi varmış. Halı sahayı 2 leyip haftanın yarısından fazlası akşamları evde olmayacak yani. Ben normalde karışan eden bi insan değilim ama istemezdim sanırım bu kadar. Akşamları evde yalnız kalacaksam niye evlendim ki.
Halı sahayı fix 2 yapacağına sizinle bi etkinlik planlasın haftada bir onu sabitlesin beyefendi.
Ayrıca şimdi belki idare edersiniz ama ileride çoluk çocuk olduktan sonra da bu rutini devam ettirmek isterse bu sefer de siz önceden izin veren sonradan değişen eskiden böyle değildin cümlelerini duyan taraf olursunuz.
Iste bastan fazla ozgur birakinca boyle tripleri savurabiliyorhaftada 2 cok degıl mı azaltsan mı en azından, zaten cok sosyalız yoruluyoruz demıstım biraz tripli şekilde dedım sanırım. ben diğer ekıbe hayır dıyemem gıtmıyorsam hıc bırıne gıtmem ne ıstıyorsan o olsun skıldım artık halı saha muhabetlerınden dedı . son zamanlarda halı sahasına çok karıstıgımı özgürlüğünü kısıtladığımı soyluyor. uzerımden demogojı mı yapıyor hanı tamam gıt canım deyıp pes mı ettırmek ıstyor bu erkeklerı anlamak neden bu kadar zor ya
Yok, kabul etmem.
Yüz verince astarını da kaptırmaya gerek yok.
Mesela haftada 2 maçı varsa o hafta kayın aileye gidilecek gün yok demektir benim gözümde.
Bir karışılmayan o kalmıştıNe istiyorsunuz adam bütün gün evde emrinize amade mi olsun?
Bir karışılmayan o kalmıştıNe istiyorsunuz adam bütün gün evde emrinize amade mi olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?