daha ılk sayfanızdan bıle ınsanlara yaptıgınız yorumları aşağııya ekledım. benım konum harıcınde bı durup soluklansanız mı ıcındekı öfke yatışınca ınsanlara yorum yapsanız mesala?. sırf sen demıs olmak ıcın dıyor olabılırsın ama burada kaç ınsanı etkılendıgını bılemezsın. durup duşunmeden sırf ıcınız rahatlasın diye sanırım ağzınıza gelenı yazıyorsunuz.
S
sino2023
yorumlarınıza ve bakış açınıza gülüyorum sadece :) şunu da hatırlatayım buraya kendi konunuz dışında mesajları taşıyarak forum kurallarını ihlal etmiş oluyorsunuz
fakat bana cevap hakkı doğduğu için hepsine tek tek cevap vereyim:
-aranızda o tarz şeylerin olduğuna emin misin ? çünkü adamın konuşmasına bakılınca epey duygusuz geldi bana sırf sevgili olmak için sevgili olmuş enerjisi aldım insan hoşlanma ve tutku, özellikle tutku hissettiği kişiye o cümleleri kurmaz .
bu yorumu yazdığım konuda kızın sevgilisi kıza aşık olmadığını, evleneceği kadının kendisi olmadığını söylemiş
sizin mantığınıza göre bu kıza ne demeliydim ? canım sen çabala, adamı kendine bağlamak için bişeyler yap o seni zamanla sever mi demem gerekirdi ?
konudaki kız kendisine ruhsuz ruhsuz konuşup ilerleyen günlerde ayrılmak için rol yapan adamın tutku hissettiğini düşünüyordu
ben de tutku hisseden insan bu cümleleri kurmaz demişim gayet net bir türkçe ile.
-ailene yük olan birisin çünkü . 18 yaşından sonra kendine bir yol çizmek zorundasın ya okursun ya da okumazsın bir işe girer çalışırsın bu kafayla devam edersen baban yakında seni kör topal birine kakalayıp evlendirmeye çalışır
bu konudaki kız da 18 yaşında okula devam etmeyen, çalışmayı da düşünmeyen
asalak gibi yaşamayı marifet sanan ve babası kendisine para vermediği için konu açan bir kızdı
sizin mantığınızla ben bu kıza ne yazmalıydım ? baban o senin tabi ki sen evde yatarken sana bakmak zorunda mı demeliydim ?
-ben senin yerinde olsam o benden ayrılmadan ben ondan ayrılırdım realist falan değil düpedüz sevmiyor
bu da az önce bahsettiğim gibi kendisine aşık olmadığını söyleyen
son derece duygusuz cümleler kuran adamla alakalı konu.
kıza ne demem gerekirdi, seni seviyor bence ama belli etmiyor, sen sakın ayrılma adama yapış mı demeliydim ?
-valla konunu okudukça ben sinirleniyorum siz bir ailesiniz ve kendi çalışıp kazandığınız parayı sivri zekalı kocanın ailesinden kaçırmak zorunda kalıyorsunuz bu aşırı aşırı saçma bi durum.
bu konuda ise kadının kocasının eş ailesi, bu insanların karı koca çalışıp kazandığı paraya göz koyan insanlar
kayınpederi, konu sahibinin sahip olduğu ev için "şu evi satın da kardeşin araba alacak destek çıkın" demiş
aynı kayın ailede bir kayınbirader var ki cebinde parası yok ama bedelli askerlik yapmak istiyor
bedelli askerlik parasını da abisinden ve konu sahibinden isteyecek
ve konuyu açan kadıncağız kendi alın teriyle kazandıkları parayı birikimi eş ailesinden saklamayı düşünüyordu sırf eş ailesi istemesin diye
sizin mantığınızla bakarsak ne demem lazımdı ? olsun canım ya boşver insanların ihtiyacı var sen çalış kazan sonra da paranı kaynına ve görümcene ver, bedelli askerliğini rahatça yapsın görümcen de arabasını rahatça alsın mı demeliydim ?
-tabi ki o kadını bi daha ne arayın ne de sorun böyle giden insana ne yapılır ki ? terbiyesiz kadın bi de kendini o kadar akıllı sanıyor ki senin ne yapacağına karar veriyor sana akıl veriyor ukala yok sen 5 gün kreşe ver bilmem ne telefonu açınca ben 5 gün kreşe ver dedim ya diyor ahlak yoksunu.
bu konuda ise ikizlerin bakıcısı haber vermeden işi bırakıyor
ve konu sahibi bu sebeple mağdur oluyor
çocukları üzülüyor falan hatta
bi de bakıcı kadın işi bıraktığını haber bile vermiyor, sen çocukları 5 gün kreşe ver diye akıl veriyor
konuyu açan kadıncağız bakıcının işi bıraktığını, bakıcıya telefon ettiği zaman öğreniyor
yani kadında ben işi bırakmak istiyorum falan demek yok
kadını pat diye ortada bırakmış
sizin mantığınızla bu konu sahibine ne demem gerekirdi ? canım bakıcı da haklı, habersiz işi bırakmış olması sorun değil, sen ara kadını yalvar son bir kez çocuklarla görüştür mü deseydim ?
velhasıl kelam, sizin keyfinize göre yorum yazmak zorunda değilim
ister sert ister yumuşak, ister agresif ister sakin canım nasıl istiyorsa öyle yorum yazarım
kimseye yorum beğendirmek zorunda değilim
kimsenin de nasıl biri olduğumu düşünmesini önemsemiyorum burası sanal bir ortam
sizin ve diğer üyelerin fikirleri umurumda değil . kimseye yaranmam gerekmiyor
ben nasıl istersem görüşümü bildirip giderim, kimse de karışamaz
karışmak zaten kimsenin haddi değil.
eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayabilirsiniz burada sizi eleştiren insanlar olmaya devam edecek :)
objektifiz ve kimseyi kırmama incitmeme gibi bir misyonumuz yok. kırılan kırılsın incinen incinsin .