çok mantıklı geldi :)Iste bastan fazla ozgur birakinca boyle tripleri savurabiliyor
Benim esim arkadasiyla bulusmak icin ya da baliga gitmek icin sevdigim dizimin oldugu gunu bekliyor sevdigim tatlidan aliyor yolunu yapiyor kacmak icin
Onceden cok cigirmistim ondan
Benim yontem de dogru degil tabiki ama benim esim de ozgur birakinca ipin ucunu kaciracak biri ondan boyleyim
eski konularına baktım da kocan iğrenç biri ya
sen bu adama nasıl katlanıyorsun ? bi de çocuk yapmaya çalışıyormuşsun
her hafta kendi anasına danasına gidiyorsunuz senin ayda alemde bir kendi ailenin yanına gitmek istemene laf ediyor
haftada 2 gün halı saha istiyor şimdi de
rahatsızlığını dile getirdiğinde de piremses gibi trip yapıyor
sıfır eril enerji
nerden buluyorsunuz böyle erkekleri acaba
çocuk olsa çocuğa komple sen bakmak zorunda kalacaksın haberin olsun
bundan anca iskele babası olur
eşiniz var mı bılmıyorum ama eşi olan ınsanlar az çok benı anlar bazı erkekler sınırlarınızı öğrenmek ıcın once onu aşmayı dene benım esımde o kefeye gırıyor once sınırlarımı zorluyor sonra onları kabul edıyor. tam olarak ıgrenclık deıgınız bunların neresınde, soyler mısınız .
Üyeye sinirlenmişsiniz ama bu gerçekten de epey iğrenç bir davranış.
Size, isteklerinize saygı duymak için önce deneme yapması normal değil. Normal insanlar karşısındakini sınırını, sabrını zorlamazlar.
Adam sizi nereye kadar yönetebileceğini anlamaya çalışıyor, üzerinizde gücünü deniyor.
Sürekli sınır mücadelesi vererek hayat geçmez.
yorumlarınıza ve bakış açınıza gülüyorum sadece :) şunu da hatırlatayım buraya kendi konunuz dışında mesajları taşıyarak forum kurallarını ihlal etmiş oluyorsunuzdaha ılk sayfanızdan bıle ınsanlara yaptıgınız yorumları aşağııya ekledım. benım konum harıcınde bı durup soluklansanız mı ıcındekı öfke yatışınca ınsanlara yorum yapsanız mesala?. sırf sen demıs olmak ıcın dıyor olabılırsın ama burada kaç ınsanı etkılendıgını bılemezsın. durup duşunmeden sırf ıcınız rahatlasın diye sanırım ağzınıza gelenı yazıyorsunuz. S sino2023
bu yorumu yazdığım konuda kızın sevgilisi kıza aşık olmadığını, evleneceği kadının kendisi olmadığını söylemiş-aranızda o tarz şeylerin olduğuna emin misin ? çünkü adamın konuşmasına bakılınca epey duygusuz geldi bana sırf sevgili olmak için sevgili olmuş enerjisi aldım insan hoşlanma ve tutku, özellikle tutku hissettiği kişiye o cümleleri kurmaz .
bu konudaki kız da 18 yaşında okula devam etmeyen, çalışmayı da düşünmeyen-ailene yük olan birisin çünkü . 18 yaşından sonra kendine bir yol çizmek zorundasın ya okursun ya da okumazsın bir işe girer çalışırsın bu kafayla devam edersen baban yakında seni kör topal birine kakalayıp evlendirmeye çalışır
bu da az önce bahsettiğim gibi kendisine aşık olmadığını söyleyen-ben senin yerinde olsam o benden ayrılmadan ben ondan ayrılırdım realist falan değil düpedüz sevmiyor
bu konuda ise kadının kocasının eş ailesi, bu insanların karı koca çalışıp kazandığı paraya göz koyan insanlar-valla konunu okudukça ben sinirleniyorum siz bir ailesiniz ve kendi çalışıp kazandığınız parayı sivri zekalı kocanın ailesinden kaçırmak zorunda kalıyorsunuz bu aşırı aşırı saçma bi durum.
bu konuda ise ikizlerin bakıcısı haber vermeden işi bırakıyor-tabi ki o kadını bi daha ne arayın ne de sorun böyle giden insana ne yapılır ki ? terbiyesiz kadın bi de kendini o kadar akıllı sanıyor ki senin ne yapacağına karar veriyor sana akıl veriyor ukala yok sen 5 gün kreşe ver bilmem ne telefonu açınca ben 5 gün kreşe ver dedim ya diyor ahlak yoksunu.
yaptığınız açıklama kocanız hakkındaki düşüncemi değiştirmedisadece konulara bakarak mı anladınız tum bunları negatıflıgınıze ınanamıyorum. he öyle de olabılır belkı gerçekten kötü bi baba olacak ama sıze göre işte bana göre oyle degıl merhametı yardımseverlıgı ıyı baba olacagına ınanıyorum bu sebeple cocuk cok ıstıyordum herkesın eşref saatı oldugu gıbı eşşek saatı de var esımınde bu zamanına gelen bı konuyu tartıstık gıdecegım dedım aılemın yanına o da gerı adım attı. eşiniz var mı bılmıyorum ama eşi olan ınsanlar az çok benı anlar bazı erkekler sınırlarınızı öğrenmek ıcın once onu aşmayı dene benım esımde o kefeye gırıyor once sınırlarımı zorluyor sonra onları kabul edıyor. tam olarak ıgrenclık deıgınız bunların neresınde, soyler mısınız .
ben de sızın profılınıze soyle bı inceledim de ınsanlara olumsuz yorumlar yapıp ıcınızi yatıştırmak ıcın profıl açtınız sanırım. herkese sadece olumsuz ve kötü yorumlarınız var . S sino2023
yorumlarınıza ve bakış açınıza gülüyorum sadece :) şunu da hatırlatayım buraya kendi konunuz dışında mesajları taşıyarak forum kurallarını ihlal etmiş oluyorsunuz
fakat bana cevap hakkı doğduğu için hepsine tek tek cevap vereyim:
bu yorumu yazdığım konuda kızın sevgilisi kıza aşık olmadığını, evleneceği kadının kendisi olmadığını söylemiş
sizin mantığınıza göre bu kıza ne demeliydim ? canım sen çabala, adamı kendine bağlamak için bişeyler yap o seni zamanla sever mi demem gerekirdi ?
konudaki kız kendisine ruhsuz ruhsuz konuşup ilerleyen günlerde ayrılmak için rol yapan adamın tutku hissettiğini düşünüyordu
ben de tutku hisseden insan bu cümleleri kurmaz demişim gayet net bir türkçe ile.
bu konudaki kız da 18 yaşında okula devam etmeyen, çalışmayı da düşünmeyen
asalak gibi yaşamayı marifet sanan ve babası kendisine para vermediği için konu açan bir kızdı
sizin mantığınızla ben bu kıza ne yazmalıydım ? baban o senin tabi ki sen evde yatarken sana bakmak zorunda mı demeliydim ?
bu da az önce bahsettiğim gibi kendisine aşık olmadığını söyleyen
son derece duygusuz cümleler kuran adamla alakalı konu.
kıza ne demem gerekirdi, seni seviyor bence ama belli etmiyor, sen sakın ayrılma adama yapış mı demeliydim ?
bu konuda ise kadının kocasının eş ailesi, bu insanların karı koca çalışıp kazandığı paraya göz koyan insanlar
kayınpederi, konu sahibinin sahip olduğu ev için "şu evi satın da kardeşin araba alacak destek çıkın" demiş
aynı kayın ailede bir kayınbirader var ki cebinde parası yok ama bedelli askerlik yapmak istiyor
bedelli askerlik parasını da abisinden ve konu sahibinden isteyecek
ve konuyu açan kadıncağız kendi alın teriyle kazandıkları parayı birikimi eş ailesinden saklamayı düşünüyordu sırf eş ailesi istemesin diye
sizin mantığınızla bakarsak ne demem lazımdı ? olsun canım ya boşver insanların ihtiyacı var sen çalış kazan sonra da paranı kaynına ve görümcene ver, bedelli askerliğini rahatça yapsın görümcen de arabasını rahatça alsın mı demeliydim ?
bu konuda ise ikizlerin bakıcısı haber vermeden işi bırakıyor
ve konu sahibi bu sebeple mağdur oluyor
çocukları üzülüyor falan hatta
bi de bakıcı kadın işi bıraktığını haber bile vermiyor, sen çocukları 5 gün kreşe ver diye akıl veriyor
konuyu açan kadıncağız bakıcının işi bıraktığını, bakıcıya telefon ettiği zaman öğreniyor
yani kadında ben işi bırakmak istiyorum falan demek yok
kadını pat diye ortada bırakmış
sizin mantığınızla bu konu sahibine ne demem gerekirdi ? canım bakıcı da haklı, habersiz işi bırakmış olması sorun değil, sen ara kadını yalvar son bir kez çocuklarla görüştür mü deseydim ?
velhasıl kelam, sizin keyfinize göre yorum yazmak zorunda değilim
ister sert ister yumuşak, ister agresif ister sakin canım nasıl istiyorsa öyle yorum yazarım
kimseye yorum beğendirmek zorunda değilim
kimsenin de nasıl biri olduğumu düşünmesini önemsemiyorum burası sanal bir ortam
sizin ve diğer üyelerin fikirleri umurumda değil . kimseye yaranmam gerekmiyor
ben nasıl istersem görüşümü bildirip giderim, kimse de karışamaz
karışmak zaten kimsenin haddi değil.
eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayabilirsiniz burada sizi eleştiren insanlar olmaya devam edecek :)
objektifiz ve kimseyi kırmama incitmeme gibi bir misyonumuz yok. kırılan kırılsın incinen incinsin .
konunuzu eleştiriyorum daha doğrusu eşinizin davranışlarını eleştiriyorumevet sinirlendim çünkü normalinde boyle bırı olmadıgını vurguladım kendı konumda da zaten yaptığı davranısın bana ve bızım ılsıkımıze ters oldugunu belırtmıstım. hep böyle bı ınsanmış gibi vurgulaması ve iğrenç bı ınsan demesıne bozuldum. herkesin ilşkisinin dinamiği farklı tabiki de aynı bakmak ve aynı dusunmek zaten ımkansız esımle aynı dusunmeyı beklemıyorum.Keza buradakı üyelerle de aynı dusunmek aynı bakmak degıl amacım farklı fıkırler düşünceler almak için üye oldum . ama her seyın bı dozu olmalı bana göre o benı veya konumu eleştirmek yerıne ıcındekı öfkeyı kusuyor. bu sebeple tepki gösterdim.
Bu şekilde alakasız konulardaki yorumları alıntılamak ve başka konulara taşımak yasak. Konu sizin eşiniz, üyenin başka konulara yaptığı yorumlarla ne alakası var?daha ılk sayfanızdan bıle ınsanlara yaptıgınız yorumları aşağııya ekledım. benım konum harıcınde bı durup soluklansanız mı ıcındekı öfke yatışınca ınsanlara yorum yapsanız mesala?. sırf sen demıs olmak ıcın dıyor olabılırsın ama burada kaç ınsanı etkılendıgını bılemezsın. durup duşunmeden sırf ıcınız rahatlasın diye sanırım ağzınıza gelenı yazıyorsunuz. S sino2023
-aranızda o tarz şeylerin olduğuna emin misin ? çünkü adamın konuşmasına bakılınca epey duygusuz geldi bana sırf sevgili olmak için sevgili olmuş enerjisi aldım insan hoşlanma ve tutku, özellikle tutku hissettiği kişiye o cümleleri kurmaz .
-ailene yük olan birisin çünkü . 18 yaşından sonra kendine bir yol çizmek zorundasın ya okursun ya da okumazsın bir işe girer çalışırsın bu kafayla devam edersen baban yakında seni kör topal birine kakalayıp evlendirmeye çalışır
-ben senin yerinde olsam o benden ayrılmadan ben ondan ayrılırdım realist falan değil düpedüz sevmiyor
-valla konunu okudukça ben sinirleniyorum siz bir ailesiniz ve kendi çalışıp kazandığınız parayı sivri zekalı kocanın ailesinden kaçırmak zorunda kalıyorsunuz bu aşırı aşırı saçma bi durum.
-tabi ki o kadını bi daha ne arayın ne de sorun böyle giden insana ne yapılır ki ? terbiyesiz kadın bi de kendini o kadar akıllı sanıyor ki senin ne yapacağına karar veriyor sana akıl veriyor ukala yok sen 5 gün kreşe ver bilmem ne telefonu açınca ben 5 gün kreşe ver dedim ya diyor ahlak yoksunu.
konunuzu eleştiriyorum daha doğrusu eşinizin davranışlarını eleştiriyorum
ve eşiniz tarzındaki adamlar beni inanılmaz sinirlendiriyor, bu doğru
çünkü ben sizin bir hemcinsiniz olarak gördüğünüz muameleye sinirleniyorum
evli barklı bir insanın eşini haftada 3-4 gün evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla eğlenme peşine düşmesi beni öfkelendirir
karısını her hafta kendi ailesine götürüp karısı kendi ailesini ara sıra görmek istediğinde laf etmesi de beni öfkelendirir
siz onun eşisiniz sizi el üstünde tutması gerekirken gördüğünüz muamele ortada. ve siz bu adama toz kondurmuyorsunuz.
bu muameleyi mi hak ediyorsunuz sahiden ?
sizin eşiniz tarzındaki adamlara yumuşak yorumlar yapamıyorumeleştiri kaldırmasam konu açmazdım öncelıkle. yazıdgınız yorumların ıcerıgıyle de ben ılgılenmedım buradan kımse sızden azar yemeye hayatının dersını almaya gelmıyor herkese yargı dagıtmak gıbı bı gorevınız yok siz istediğiniz gibi sert yorum yaparken bende dilediğim gibi cevap vermekte özgürüm. Size sadece bu denlı sert konusup ınsanlara yorum yapmaktan ne anlıyorsunuz bunu ıfade ettım. Öfkenızde sinirinizde hala yerınde duruyor görebiliyorum. VE dediğiniz gibi kımseye yorum begendırmıyoruz oyle bı platform degıl zaten burası sadece daha saygılı yorumlar yapabılırsınız. Tercih etmıyorsanız da benım konularıma agresıf yorum yaptıkça daha sakin daha yapıcı yorum yapmanız konusunda yineleyen yorumlarımı atacagım . Çünkü ben sızın elestırınızı alıyorum, almıyorum degıl. Bu denli sert bi üslubu yersiz buluyorum.
sizin eşiniz tarzındaki adamlara yumuşak yorumlar yapamıyorum
çünkü hemcinslerimin erkekler tarafından ezilmesi benim sinir uçlarıma dokunuyor
O sizi kısıtlamıyor anladığım kadarıyla yani sizde haftada birkaç gün program yapabilirsiniz değil mi?kızlar bır sey soracagım ben 3yıllık evlıyım evlenince esımın yasadgı yere yerlestık genelde sosyaliz ama çalıştığımız için hafta 2 gün en az arkadaşlarımızla buluşur 1 gun de aılesını zıyaret ederız. Genel olarak gezmeyı takılmayı sevıyoruz ikimizde son 1 senedır eşimin haftada bı gun halı saha macı oluyordu karışmıyordum ben de o vakitlerde kendimle vakit geçiriyordum sinemaya vs gıdıyorum ya da evde dızı fılm izliyordum Sonra arkadaşlarıyla ayda 1-2 daha gün fıx bulusma etkınlıgı koydular gece corba ıcmeye gıtme aksam dısarda çay kahve ıcın bulusma gibi ona da karısmamaya özen gosterdım bugun bana halı saha macını haftada ıkı gune fıxleyeceklerını söylüyor. ve gece geç saatte oldugu ıcın onsuz uyumak sankı ılerleyen zamanlarda aramıza mesafe koymamıza sbep olacak gıbı gelıyor. bencılce mı dusunuyorum. ya da gece geçte olsa kendıme etkınlıkte olustururum musaıt cok arkadasım var ama işe uykusuz gıtmıyım dıye esım maca gıdınce fılm ızlerken uyuyorum bende. sankı ben evde bekleyen kukumav kuşu oda hayatın tadını çıkarıyor gıbı . karışmamalı mıyım sızce yoksa haftada 1ın yeterlı oldugunu kendımıze zman ayırmamız gerektıgını mı tekrar vurgulasam yorumlarsanız sevınırım
Bu şekilde alakasız konulardaki yorumları alıntılamak ve başka konulara taşımak yasak. Konu sizin eşiniz, üyenin başka konulara yaptığı yorumlarla ne alakası var?
Eski konularınıza bakmadım ama ben de çok farklı düşünmüyorum yazdıklarınızdan sonra. Normal insanlar karşılarındaki insanların sınırlarını zorlamazlar. Kendi sınırlarını çizerler ve karşılıklı ortak nokta bulunur. Eşinizin davranışları normal değil. Ve üstelik bu adam sizinle zaman geçirmekten kaçıyor gibi görünüyor. Sürekli ya bireysel program yapıyor ya birlikte olduğunuz zaman yanınızda başkaları olacak şekilde program yapıyor. Yeni evlisiniz ve başbaşa neredeyse hiç vakit geçirmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?