eşinizin halı saha maçlarına karışır mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar küçükken insan bilemiyor. Ama büyüyünce daha plansız aktiviteler yapılabiliyor. Tek sorun çocuğun ödevi olmasın,ders çalışması aksamasın ve belli bir saatte uyusun yeterli bence.

Aksine ayrı kaldıkça özlüyorsun,daha nitelikli planlar yapmaya başlıyorsun bence. Sürekli burun buruna oturulan evlilik beni sıkar şahsen,eşim de aynı benimle. Her ilişkinin dinamiği farklı tabii,bunun tam tersini düşünen insanlar da var

tabi ki hemen mesafe girmez bu yüzden mesafe girecekse zaten gerçek sevgiden söz edilemez
ancak ben beraber uyumanın aradaki bağı güçlendirdiğine inanıyorum
hani mesafe girmesin diye ayrı yatmayalım şeklinde değil de
aramızdaki bağ güçlensin diye beraber uyuyalım fikrindeyim daha çok
düşünsenize ben uykum gelince yatıcam, adam dışarıdan 3te gelince gelip yatacak ve bu bi rutine binecek
mesela yani
insanlar evleniyorsa bazı sorumlulukları da alıyorlar
yatakta yalnız uyuyacaksam neden evlendim diye düşünürüm ben

Kesınlıkle ben de boyle dusunuyordum bı kaç uye farklı bı bakıs acısıyla yazınca yanlıs dusunmusum demek kı demısıtım.

Kadın haklı, boşuna savunmayın ya. Not: eşim var

Ayyy insanlar ne çok takılmış buna. Gitsin ne var ya. Kendinize vakit ayırırsınız. Biraz özleyin birbirinizi.

Toplamda 4 günü arkadaşlarıyla geçiriyor gibi duruyor. 1 gün de aile ziyareti. Başbaşa 2 gün kalıyor
Tamam konu sahibi ağladı sızladı kendi görüş gününü 4 e çıkarttı diyelim. Bir kıymeti var mı gerçekten? Adamın aklı belli ki arkadaşlarıyla olan ortamda kalacak.

Tamam konu sahibi ağladı sızladı kendi görüş gününü 4 e çıkarttı diyelim. Bir kıymeti var mı gerçekten? Adamın aklı belli ki arkadaşlarıyla olan ortamda kalacak.

bu adamın oluru yok adam zorla oturacak. Sert olacak ama belli ki eşiyle vakit geçirmekten keyif almıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…