Eşinizin Erken boşalma sorununu nasıl çözdünüz

Fcs92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
22
5
34
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam uyarın arkadaşlar kızlar ben 4,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var ilk zamanlar sorun etmedim oda umursamadı ama şuan bu iş acayip canımı sıkmaya başladı 4 ay önce ısrarımla doktora gitti bi antidepresan verdi geciktirme etkisi olduğu için ama işe yaramadı artık soğuduğumu hissediyorum ben 25 yaşındayım o 35 ve şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ama kafam çok karışık önce bu erken boşalma işini halletmemiz lazım sanki bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl cözdünüz cinsel terapiste de yanaşmıyor ne yapmalıyım

Çok yakın bi arkadaşım bana hep der ki "sakın cinsel sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmayın". Çok doğru.
Bi arkadaşım yeni evlendiği zamanlarda eşinin geciktirici krem kullandığını, bu sayede ilişkinin uzun sürdüğünü söylemişti. Eczanelerde satılıyormuş sanırım. Sorarsanız yardımcı olurlar size de.

Normalde geciktirici etkili kondomlar var ama siz çocuk istiyormuşsunuz, yine geciktirici etkili diğer ürünler de sperm kalitesini etkiliyor diye biliyorum, hatta kayganlaştırıcılar bile...

O yüzden ya bebek çalışmalarını ya da erken boşalma sorununu erteleyeceksiniz...

En doğru çözüm terapi tabi ki.

Erken boşalma tedavisi nasıl yapılır?
Erken boşalma tedavi edilebilir mi? Erken boşalmanın nedenleri nelerdir? Erken boşalma tedavi yöntemleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Vajinismus belirtileri nelerdir?

Halk arasında cinsel ilişkiye girememe(ilk gece korkusu) olarak bilinen vajinismusun en tipik belirtileri nelerdir? Ülkemizde genellikle ilk cinsel denemesinde ortaya çıkan. Vajinismus kızları neler hisseder nasıl tepki verirler? Vajinismus hakında merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Yeni gördüm mesajlarınızı arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim videosuna izlicem şimdi kafam çok karışık şuan bi yöntem deniyoruz eğer işe yaramazsa mecbur terapi olması lazım inşallah ikna edebilirim

Geciktirici kondomuda kullandık ama hiç bir etkisi olmadı malesef

Özel olmazsa ne yöntem denediğinizi sorabilir miyim? Ben 3 yıllık evliyim, bir çocuğumuz var ama bu sorunu atlatamadık bi türlü. Eşimin psikolojiye çok itimadı yok. İki ayrı doktora gitti ama farklı ilaçlar denedi. Yine de istediğimiz gibi bir sonuca ulaşamadık. Bende de soğukluk baş gösterdi. Hatta ona karşı soğuk olduğum için bazen vicdan azabı çekiyorum

bizim 5.yılımız evliliğimizde bizde hala ilk günden beri aynı herşey değişmiyor hiçbirşey artık kafaya takmamaya çalışıyorum

Merhaba
Bizde bu sorunu spreyle çözdük arkadaşlar.
Dört yada beş farklı ürün sprey aldık denedik ve en son mandelay spreyde memnun kaldık
yanlış hatırlamıyorsam eros medikal di aldığımız sitenin adı netten bakarsınız
Denemenizi ve pes etmemenizi tavsiye ederim.
kimin ne dediğine bakmayın kişiye özel ürün deneme yanılma yoluyla ilerlemek en doğrusu
Siz bizim kadar denemek zorunda kalmazssınız inşallah bolll şanslar... :) : ) :)

Merhaba
Bizde bu sorunu spreyle çözdük arkadaşlar.
Dört yada beş farklı ürün sprey aldık denedik ve en son mandelay spreyde memnun kaldık
yanlış hatırlamıyorsam eros medikal di aldığımız sitenin adı netten bakarsınız
Denemenizi ve pes etmemenizi tavsiye ederim.
kimin ne dediğine bakmayın kişiye özel ürün deneme yanılma yoluyla ilerlemek en doğrusu
Siz bizim kadar denemek zorunda kalmazssınız inşallah bolll şanslar... :) : ) :)

Kızlar yeni okudum msjlarınızı
Cnm biraz açık konuşacak ama kusura bakmayın önce penisini başını sık bırak yöntemi internette gördüm ama bizde etkisi olmadı şu spreyi almayı düşünüyorum gerçekten can sıkıcı bi durum

Ben de sizin gibi 25 yasindayim, eşim de eşiniz gibi 34 yaşında. İlk evlendigimizde bizde de vardı. Hep böyle mi olacak diye korktum.
Sonra karsima alip konustum dertlestim. Benimle evlenene kadar hiç cinsel iliskisi olmamış. Seni görünce çok arzuluyorum dayanamiyorum diyordu. Çok heyecanlaniyordu. Erken bosalmasi da bence sadece bu yuzdendi.
Afedersin ilk evlendigimizde benim cinsel organıma kendi organini dokundurdugu zaman bile gidiyordu.. Ben öyle kalakaliyordum tat alamiyordum.
Sonra iliski esnasinda konusmamizi arttirdik. 1 ay kondom kullandi. Bosalacagini hissettigi zaman hemen icimden çıkıyordu. Sonra az sakinlesince devam ediyorduk. Bir süre böyle gitti.
Bu sure zarfinda kirici konusmamaya, onurunu incitmemeye, desteklemeye, konusmaya, anlamaya, ne hissettiğimi ne istedigimi anlatmaya calistim. 7 ay oldu evleneli. Şu an erken boşalma sorunu yok istediği zaman boşalıyor.
Eğer işe yaramasaydi ben de sprey, kondom vs deneyecektim. Bizimki sadece psikolojikmis.
Canım bebek istiyorsan, bosalana kadar kondomla iliski yasayin. Az geciktirir. Bosalacagini hissettigi zaman cikarsin. Ama bebek olana kadar bence bunu halletmeye bakin. Saglikli tatmin edici bir cinsel hayatiniz olmazsa, üstüne bir de bebek gelirse, allah korusun aranizdaki sevgi heyecan zamanla azalabilir.

size erken boşalmayı halletmiş biri olarak şu siteye bakmanızı tavsiye ederiyorum. ....ürünleri gerçekten kaliteli ve işe yarıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar söz konusu problemi çözmek için eşine yardımcı olmalısın. Bunun normal bir durum olduğunu, her erkekte olabileceğini, problemin bilimsel yollarla çözülmesinin mümkün olduğunu eşine söylemeli ve buna inanmalısın. Eşine uygulaması gereken tekniklerin ne olduğu konusunda yardımcı olmalısın. Peki nasıl çözülür bu sorun. Öncelikle eşine sakin olmasını ve yavaş yapmasını söylemelisin. Ya aslında utandığım için buradan ayrıntılı yazamayacağım ancak geçen bir yazı gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla biz de çözemedik hatta bu psikolojik boyut artık sertleşme sorununa da neden oldu. Bir sürü doktora gitti, test yaptırdı çok şükür fiziksel olarak bir şey çıkmadı ama bu mevzular yüzünden aramızda dile getiremediğimiz bir üzüntü durumu oluştu artık. Ona bu durumun genel olarak kendine yönelik düşüncelerinden kaynaklandığını söyledim. En ufak bir şeyde bile kendini suçlar, kendi kendini depresyona sokar. Ben de yoruldum artık ama yapacak bir şey de yok, denemeye devam etmek lazım. Hem çocuğumuz var hem de her şeye rağmen seviyoruz birbirimizi, ne diyeyim Allah yardım etsin bize.

Hangi

Hangi ilaç acaba adını yazarmisnz bizimde aynı sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…