Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam uyarın arkadaşlar kızlar ben 4,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var ilk zamanlar sorun etmedim oda umursamadı ama şuan bu iş acayip canımı sıkmaya başladı 4 ay önce ısrarımla doktora gitti bi antidepresan verdi geciktirme etkisi olduğu için ama işe yaramadı artık soğuduğumu hissediyorum ben 25 yaşındayım o 35 ve şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ama kafam çok karışık önce bu erken boşalma işini halletmemiz lazım sanki bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl cözdünüz cinsel terapiste de yanaşmıyor ne yapmalıyım
Özel olmazsa ne yöntem denediğinizi sorabilir miyim? Ben 3 yıllık evliyim, bir çocuğumuz var ama bu sorunu atlatamadık bi türlü. Eşimin psikolojiye çok itimadı yok. İki ayrı doktora gitti ama farklı ilaçlar denedi. Yine de istediğimiz gibi bir sonuca ulaşamadık. Bende de soğukluk baş gösterdi. Hatta ona karşı soğuk olduğum için bazen vicdan azabı çekiyorumYeni gördüm mesajlarınızı arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim videosuna izlicem şimdi kafam çok karışık şuan bi yöntem deniyoruz eğer işe yaramazsa mecbur terapi olması lazım inşallah ikna edebilirim
bizim 5.yılımız evliliğimizde bizde hala ilk günden beri aynı herşey değişmiyor hiçbirşey artık kafaya takmamaya çalışıyorumÖzel olmazsa ne yöntem denediğinizi sorabilir miyim? Ben 3 yıllık evliyim, bir çocuğumuz var ama bu sorunu atlatamadık bi türlü. Eşimin psikolojiye çok itimadı yok. İki ayrı doktora gitti ama farklı ilaçlar denedi. Yine de istediğimiz gibi bir sonuca ulaşamadık. Bende de soğukluk baş gösterdi. Hatta ona karşı soğuk olduğum için bazen vicdan azabı çekiyorum
Özel olmazsa ne yöntem denediğinizi sorabilir miyim? Ben 3 yıllık evliyim, bir çocuğumuz var ama bu sorunu atlatamadık bi türlü. Eşimin psikolojiye çok itimadı yok. İki ayrı doktora gitti ama farklı ilaçlar denedi. Yine de istediğimiz gibi bir sonuca ulaşamadık. Bende de soğukluk baş gösterdi. Hatta ona karşı soğuk olduğum için bazen vicdan azabı çekiyorum
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam uyarın arkadaşlar kızlar ben 4,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var ilk zamanlar sorun etmedim oda umursamadı ama şuan bu iş acayip canımı sıkmaya başladı 4 ay önce ısrarımla doktora gitti bi antidepresan verdi geciktirme etkisi olduğu için ama işe yaramadı artık soğuduğumu hissediyorum ben 25 yaşındayım o 35 ve şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ama kafam çok karışık önce bu erken boşalma işini halletmemiz lazım sanki bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl cözdünüz cinsel terapiste de yanaşmıyor ne yapmalıyım
Cnm biraz açık konuşacak ama kusura bakmayın önce penisini başını sık bırak yöntemi internette gördüm ama bizde etkisi olmadı şu spreyi almayı düşünüyorum gerçekten can sıkıcı bi durumÖzel olmazsa ne yöntem denediğinizi sorabilir miyim? Ben 3 yıllık evliyim, bir çocuğumuz var ama bu sorunu atlatamadık bi türlü. Eşimin psikolojiye çok itimadı yok. İki ayrı doktora gitti ama farklı ilaçlar denedi. Yine de istediğimiz gibi bir sonuca ulaşamadık. Bende de soğukluk baş gösterdi. Hatta ona karşı soğuk olduğum için bazen vicdan azabı çekiyorum
Merhabalar söz konusu problemi çözmek için eşine yardımcı olmalısın. Bunun normal bir durum olduğunu, her erkekte olabileceğini, problemin bilimsel yollarla çözülmesinin mümkün olduğunu eşine söylemeli ve buna inanmalısın. Eşine uygulaması gereken tekniklerin ne olduğu konusunda yardımcı olmalısın. Peki nasıl çözülür bu sorun. Öncelikle eşine sakin olmasını ve yavaş yapmasını söylemelisin. Ya aslında utandığım için buradan ayrıntılı yazamayacağım ancak geçen bir yazı gördüm.Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam uyarın arkadaşlar kızlar ben 4,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri eşimde erken boşalma sorunu var ilk zamanlar sorun etmedim oda umursamadı ama şuan bu iş acayip canımı sıkmaya başladı 4 ay önce ısrarımla doktora gitti bi antidepresan verdi geciktirme etkisi olduğu için ama işe yaramadı artık soğuduğumu hissediyorum ben 25 yaşındayım o 35 ve şuan tüp bebek tedavisi görüyoruz ama kafam çok karışık önce bu erken boşalma işini halletmemiz lazım sanki bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim nasıl cözdünüz cinsel terapiste de yanaşmıyor ne yapmalıyım
HangiÇok yakın bi arkadaşım bana hep der ki "sakın cinsel sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmayın". Çok doğru.
Bi arkadaşım yeni evlendiği zamanlarda eşinin geciktirici krem kullandığını, bu sayede ilişkinin uzun sürdüğünü söylemişti. Eczanelerde satılıyormuş sanırım. Sorarsanız yardımcı olurlar size de.
Hangi ilaç acaba adını yazarmisnz bizimde aynı sıkıntı varÇok yakın bi arkadaşım bana hep der ki "sakın cinsel sorunlarınızı halletmeden çocuk yapmayın". Çok doğru.
Bi arkadaşım yeni evlendiği zamanlarda eşinin geciktirici krem kullandığını, bu sayede ilişkinin uzun sürdüğünü söylemişti. Eczanelerde satılıyormuş sanırım. Sorarsanız yardımcı olurlar size de.
Hangi ilaç acaba adını yazarmisnz bizimde aynı sıkıntı var