Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
38
Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.

yok anacım ben koklamam koklasamda zaten alacağımm tek koku gümüş ve asit kokosudur kendime eziyete gerek yok yani:bbo:

sakın bu susuz günlerde koklama çok kötü kokar:Roflol::Roflol:

Benim Artik Koklamakdan Burnum Işlev Göremez Hale Geldi.bazen Kokuyu Ayirt Edemiyorum.balkona çikip Temiz Bi Hava Aldiktan Sonra Operasyona Kaldiğim Yerden Devam Diyorum

Müsadenizle gülücem buna:Roflol::Roflol:, Bu arada Mota sana katılıyorum, adamın kendisi dururken donunu niye kokliyim yavtatlicadiarzu

Kiz Hergün Yaninda Yattiğin Adamin Donunu Koklasan Noolcak Kiz Tövbe Tövbe Peh Peh Peh

yapma ya yapan öyle bir yaparki ruhaun bilene duymaz bence,bırak bence haline zaten yaparsa çakarsın,kadınlar hisseder a.s

valla ben nişanlımı kokluyorum ama en sevdiğim parfümü sürdüğü için.. sırnaşık şey

Şu koku meselesi var ya...

Şimdi benim kocam çok geç saatlere kadar çalışır. Akşamları üğrenç bir kokuyla gelir eve. Nasıl desem; ter, makina yağı,kaynak kokusu...vb. Üstü başı genelde siyahtır. Bazı siyahlıklar ne kadar yıkansa da geçmez... Ama gecenin bir vakti o şekilde yorgun ve pis kokan bir adama kapıyı açmak bana o kadar huzur verir ki...

Belki güleceksiniz ama hani benim için,ekmek parası için o kadar yorulmuş ve pislenmiş gibi geliyor bana. Her gece adama bir daha aşık oluyorum...

Bende bir acayiplik mi var acep? :uhm::uhm::uhm:

KIZ ÖYLE DEMEYİN allah KORUSUN LAF ARAMIZDA BAŞKA BİRİYLE İLİŞKİ FALAN OLDUYSA D Ö L KOKABİLİR VE AYRICA FARKLI BİR KOKU ,PARFÜMDE SİNER DONCUĞUNA ÖYLE DEĞİLMİ.AMA ADAM BANYO YAPIP GELİYOSA OZAMAN DON DA CEVAP ARAMAYIN.KIYAFETİ DEVREYE SOKUN .DONDA YOKSA CEVAP KIYAFETTE VARDIR.PU HAHHAHAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…