• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin doğum gününü nasıl kutlarsınız...?

gerçekten hepiniz çok yaratıcısınız bayanlar..hepinizi tebrik ederim...çok güzel fikirler hepsinden ortaya karışık birşeyler yapacağım..benim asıl sorunum yılbaşıyla doğum gününün aynı gün olması ama olsun...

bende yatığım süpriz doğum gününün birini baylaşayım...bu evledikten sonra ilk doğum günüydü::sabah yatağa kahvaltısını götürerek başladım..arkadaşlarını bir hafta önce ayarlamıştım..(bütün sevdiği arkadaşları)akşam kapının önünden yemek odasına kadar( evdeki bütün mumları kulanarak )mumları sıraladım içerde bızım şarkımız çalıyordu yemek masada sevdiği bütün yemekler.süpriz bitti sandıtabii:D ilerleyen saatlerde kapı çaldı...ben mutfakta bulaşıkları yerliyorum tabii..kapıyı açtı arkadaşlarının elnde mumları yanan bir pasta hepsi iyiki doğdun diye bağırıyor bütün apartmanda...çok şaşırdı...ve çok mutlu oldu sabaha kadar eğlendik sohbet muhabet ettik..çok güzeldi...bu ilk doğum günü:D arkası yarın....

Son düzenleme:
Hepsi harika bu süprizleri aklımda tutmam lazım ilerde lazım olur :34:

Son düzenleme:
resmi büyüttüm, 30*40 yaptılar ama, o en uygunmuş, çok büyük oldu sanki :26: ama zaten eski bir foto olduğu için hoş durdu sanki, şimdilik odamın duvarına astım, zamanı gelince vereceğim. bir de kişiye özel battaniye almaya karar verdim, üzerinde ya ismimiz ya da güzel bir sevgi cümlesi yazacak inşallah. çok mutlu oluyorum ona hediye düşünürken ve hazırlarken :) olivia fikir için çok ama çok teşekkürler :71:

Bende eşimin doğum gününde kalp şeklinde pasta yaptırmıştım kırmızı bir pastaydı sonra eşim eve geleceğine yakın kızımızı uyuttum eşime eve anahtarınla gir kızımızı uyutuyorum kapıyı açamam dedim koridordan yatak odasına kadar gül yapraklarından ve mumlardan yol yaptım yatak odasında ise yerde mumlardan ikimizin baş harflerimiz ve kalp yapmıştım kalbin ortasında çok süslü bir şekilde duruyordum elimde kalp pastamla pastayı üfledi sonra hediyesini verdim çok güzel bir hediye paketiydi açtı içerinde bir sürü ısırılmış madlen çikolata vardı bunlar neee hayatım dedi iyi bak dedim sonra notu gördü hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım yazmıştım çok mutlu oldu sıra geldi gerçek hediyene dedim pantolon gömlek ve hırka almıştım ama onun çok beğendiği bir spor ayakkabı vardı o onu alıcağımı bekliyordu biraz hayal kırıklığına uğradığını hissettim yemek yedik pastamızı yedik sonra eşim kızımı uyurkende olsa bir göreyim dedi görmeden dayanamıycağını bildiğim için o çok beğendiği spor ayakkabıyı kızımızın beşiğinin yanındaki şifonyerin üzerine hediye paketiyle koymuştum bu ne dedi aaa oda kızımızın hediyesi o uyudu bende unuttum dedim açtığında çok şaşırdı çok sevindi hayatım çok teşekkürler sürprizlerle dolusun dedi :) eşimin doğum gününe 2 ay var ben şimdidden para biriktimeye başladım bu anlattığımı geçen yıl yapmıştım bu sene ne alıcam ne yapıcam henüz fikrim yok

Bende eşimin doğum gününde kalp şeklinde pasta yaptırmıştım kırmızı bir pastaydı sonra eşim eve geleceğine yakın kızımızı uyuttum eşime eve anahtarınla gir kızımızı uyutuyorum kapıyı açamam dedim koridordan yatak odasına kadar gül yapraklarından ve mumlardan yol yaptım yatak odasında ise yerde mumlardan ikimizin baş harflerimiz ve kalp yapmıştım kalbin ortasında çok süslü bir şekilde duruyordum elimde kalp pastamla pastayı üfledi sonra hediyesini verdim çok güzel bir hediye paketiydi açtı içerinde bir sürü ısırılmış madlen çikolata vardı bunlar neee hayatım dedi iyi bak dedim sonra notu gördü hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım yazmıştım çok mutlu oldu sıra geldi gerçek hediyene dedim pantolon gömlek ve hırka almıştım ama onun çok beğendiği bir spor ayakkabı vardı o onu alıcağımı bekliyordu biraz hayal kırıklığına uğradığını hissettim yemek yedik pastamızı yedik sonra eşim kızımı uyurkende olsa bir göreyim dedi görmeden dayanamıycağını bildiğim için o çok beğendiği spor ayakkabıyı kızımızın beşiğinin yanındaki şifonyerin üzerine hediye paketiyle koymuştum bu ne dedi aaa oda kızımızın hediyesi o uyudu bende unuttum dedim açtığında çok şaşırdı çok sevindi hayatım çok teşekkürler sürprizlerle dolusun dedi :) eşimin doğum gününe 2 ay var ben şimdidden para biriktimeye başladım bu anlattığımı geçen yıl yapmıştım bu sene ne alıcam ne yapıcam henüz fikrim yok

çok romantik olmuş gerçekten..bunu tamamen çalabilirim:D

ayy sanırım bende çalcam yalnız tek fark ben kızımı o saatte uyutabilirmiyim bilmiyorum. eşimin bana hazırladığı doğum günü çok normaldi. annem babam 1 çift evli arkadaş ve biz. önce yemek yedik. sonra pasta kesildi. hediyelerimi verdiler. ama ben eşim için böyle istemiyorum. ben ona güzel örnek olmalıyım oda daha yaratıcı fikirler bulsun kendine. angelseda çok hoşmuş senin süprizin.

ayy sanırım bende çalcam yalnız tek fark ben kızımı o saatte uyutabilirmiyim bilmiyorum. eşimin bana hazırladığı doğum günü çok normaldi. annem babam 1 çift evli arkadaş ve biz. önce yemek yedik. sonra pasta kesildi. hediyelerimi verdiler. ama ben eşim için böyle istemiyorum. ben ona güzel örnek olmalıyım oda daha yaratıcı fikirler bulsun kendine. angelseda çok hoşmuş senin süprizin.

Tabi tabi buyrun çalın helal olsun :)

zzeyynocum benim eşim biraz geç geliyor kızımda 21.00-21.30 gibi uyur o yönden şanslıydım ama bu sene ne yapıcam hala bilmiyorum. :(

hanımlar cok yaratıcısınız .. bende fikir calmak ıcın bu topice girdim saolun hepiniz:D
ben daha yenı evlıyım ıns subatta kutlucaz bizde kısmetse:)

benim adam pek anlamaz romantizimden. ama fikirler güzelmişşş
belki birgün uygularım:)

dün eşimin doğum günüydü tam istediğim gibi oldu çok şükür :21
Doğum günü için hediye almaya beraber gittik.
eşimin kendi beğendiği bişeyi almasını istedim
ablalarıda aynı şekilde beraber aldık hediyelerini verdik..
en çok sevdiği çikolatayı paket yaptım üzerinede
"hayatımı böylesi tatlandırdığın için" yazdım
bide aşk tapusu yaptım excellde onunda çıktısını alıp ciltledim onuda paket yapıp
"kalbimin tek sahibi olduğun için" yazdım
ve sonra saat 00:00 olduğunda arka fonda tuğba özerkin doğum günü parçası eşliğinde doğum gününü kutladım..
Ertesi günü kutlama olmayacak sanıyor normal eve geldi yemeğimizi yedik
4 aylıkken çekilmiş fotosundan resimli kalp pasta yaptırdım
eşim içerde televizyon izlerken görümcemler kayınvalidem ve kayınpederim gizlice geldiler.
pastayı mumları hazırladık.Işıklar kapalı şekilde
"aşkım koş mutfakta böcek varrrrrr" diye çığlık attım resmen
koşarak geldi veee süprizzzz iyiki doğdunnnnnn :9:
şok oldu, gözleri doldu hiç beklemiyordu ailesini falan görünce
pastayı görünce daha bi şok oldu
fotoğrafınıda çerçeveye koydum
şimdilik çalışma odamız,ileride çocuk odamız olucak olan odaya koyduk :))

Son düzenleme:
Evlendikten 1 ay sonra eşimin doğum günüydü. Çok özel planlarım vardı taa ki kayınvalidemin planlarını duyana kadar :9:

o gün kurabiye yaptım ve pasta yaptım daha doğrusu yapamadım. kek fırındayken elektrik kesildi ve uzun bir süre de gelmedi dolayısıyla benim kek kabarmadı. Pastane de olmadığı için pasta alamadım. Pastaya benzeyen garip birşey yedirdim eşime:9:

Hediye almak istedim ama yaşadığım yer küçük bir yer ve hiç birşey alamadım. Olsun en güzel hediye benim dedim :8:

Kayınvalidem akşam bizi zorla düğüne götürmek istedi karşı çıktım gitmedik.

o akşam görümcem bizde kaldı doğum gününü birlikte kutladık ve biz aynı ilk evlendiğimiz hafta gibi gene yalnız kalamadık.

Tüm özel planlar seneye artık:21:

hepsi hoş ve orjinal fikirler gerçekten ama peki ya nişanlılar??daha yeni nişanlandık ve doğum gününe birkaç gün kaldı.bense alacak birşeyler hala bulamadım bir fincana ikimizin resmini bastırayım dedim ama çok yeni nişanımız daha doğru düzgün bi resim yok gibi bulamadım yani sizce ne yapabilirim????yani öyle birşey olmalı ki hem hoşuna gitsin hem de nişan romantizmine uygun olsun.

Evlendikten 1 ay sonra eşimin doğum günüydü. Çok özel planlarım vardı taa ki kayınvalidemin planlarını duyana kadar :9:

o gün kurabiye yaptım ve pasta yaptım daha doğrusu yapamadım. kek fırındayken elektrik kesildi ve uzun bir süre de gelmedi dolayısıyla benim kek kabarmadı. Pastane de olmadığı için pasta alamadım. Pastaya benzeyen garip birşey yedirdim eşime:9:

Hediye almak istedim ama yaşadığım yer küçük bir yer ve hiç birşey alamadım. Olsun en güzel hediye benim dedim :8:

Kayınvalidem akşam bizi zorla düğüne götürmek istedi karşı çıktım gitmedik.

o akşam görümcem bizde kaldı doğum gününü birlikte kutladık ve biz aynı ilk evlendiğimiz hafta gibi gene yalnız kalamadık.

Tüm özel planlar seneye artık:21:

:37::37: İlişkinizi ilk günkü gibi tutuyorsunuz sizde bizim gibi ne güzel :37: yardım edenler sağolsun di mi?

eşime değil ama nişanlıma sürpriz yapmıştım doğum gününde...
sabah her zaman aynı saatte işe gider ama ben ondan önce oradaydım. ayrı ülkelerdeyiz.bir gün öncesinden gttim sürpriz için. şirketin girişinden odasına kadar her yeri boşalttım. tüm çalışanları çıkardım. ışıkları kapadım. sadece merdivenlerin olduğu kısmın ışığını açık bıraktım. çünkü her sabah tüm çalışnlarla selamlaşarak merdivenlerden çıkar odasına gider asansör kullanmaz. arkadaşımı getirdim bi ses sistemiyle görünmeden onunla konuşmaya başladı. neden kimsenin olmadığını merak ediyosun sanırım. sence niye karanlık burası böyle falan gbi laflar söyledi. nişanlım gttikçe sinirlendi. şakaysa hiç hoş değil ve elime geçtiğin an bittin sen falan demeye başladı:9: sonra orada bişey yapamayacağını anlayınca yukarı çıktı. sesin yüksekten geldiğini anladı çünkü. sese doğru ilerledi sürekli ve kendi odasına geldi. sesler kesildi, kapının kilidi açıldı, nişanlım odaya girdi ben elimde gitar ve ona yazdığım bir şarkıyla karşıladım onu. o sırada arkadaşım çıktı tabi. başbaşa kaldık. doğum gününü kutladım. onun için yaptırdığım kol düğmelerini taktım. o donmuş bana bakıyodu sadece:66: daha sonra elinden tuttum odadan çıkardım. tüm çalışanlar merdivenlerde dizilmiş nice yıllara patron diye hep bir ağızdan bağırdı. terasa çıktık... en sevdiği şekilde kahvaltı hazırlamıştım kendim. bi kuş sütü eksik derler ya aynen o şekilde. kahvaltı yaptık. kahvaltı bitince şarkı ve kol düğmelerinden sonra üçncü hediyemi verdim. benden çok güzel ve farklı bir kazak istemişti. bende ona özel tasarlayarak yaptım. onu hediye ettim. sonra eve gidip dinlencem dedim işlerine bak akşam görşürüz dedim. çok mutlu şekilde yolladı beni. eve gidip dinlenmedim tabiki. akşam için enfes bir sofra hazırladım. sevdiği tüm yemekleri yaptım. bir de pasta yaptım. akşam geldiğinde nişan elbisem üzerimde aynı saç aynı makyajla karşıladım. nişan elbisemi o almıştı bana çok beğenerek almıştı. o gün gözünü alamamıştı benden. gerçi hep öyle ama o gün bambaşkaydı tabi. yine aynı etkiyi yaratacakmı diye görmek istedim. daha fazla mutlu oldu beni öyle görünce. yemek yedik pasta kestik şampanya patlattık. gece de dansa gittik. ikimiz de bayılıyoruz dans etmeye.sabaha karşı eve döndük. onu yatırdım. başucuna menekşe ve bi not bıraktım. sonra evime döndüm ilk uçakla. uyandırmak için aradığımda allah kahretsin rüyamı gördüm ben dedi uyku sersemliğiyle:52: çok güzel bir gündü. yoruldum ama değdi. çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın

tatlım bayıldım bu sürprizine bende isterdim böle bişi ama imkansız eşim polis karakolda olmaz :)komser olursa belki birgün olur desem yine olmaz gitar yada başka bişi çalamıyorum hadi öğrendm desem sesim kötü anlayacağın bu iş yaş ama nişanlının adına çok sevindim çok şanslı bir bey inaşallah değerini bilir dilerim Rabbim heğp aşkınızı sevginizi daim eder mutlu eder hep inşallah...

Eşim bu sene doğum günümde bir ressama karakalem tablomu yaptırmış bana hediye etti. Çok istediğim bir şeydi seneler önce söylemiştim unutmamış. O gün hafta sonuydu istanbulda gitmediğimiz güzel yerlerden birine gittik. Şimdi onun doğum günü yaklaştı. Ben ne yapsam bilmiyorum. Altta kalmamalıyım hem şaşırtıcı hem unutamayacağı birşey yapmak isterim.

yarında benim kocamın doğum günü aklıma bir sürü şey geliyo ama içimden yapmak gelmiyo anlamıyo çünkü.değer vermiyo bana yaptıklarıma. :(

Back
X