Esinizin baska kadinlara bakmasi

Yuh daha neler.

Üstelik siz yanındayken.

İyi sabır varmış sizde ben olsam çoktan çantayı kafasına geçirmiş, onu da orada rezil edip basıp evime gitmiştim.

ben olsam değil 2 hafta aylarca konuşmazdım gerçi pişkinse kusmekten ne anlarkı ya sunu anlayamıyorum ne guzel koluna takmışın karını bunun tadını çıkar ne var başka kadınlarda anlayamıyoarum bende çok gördüm kolunda karısı sevgilisi gözleri fıldır fıldır başka kızlarda b....k var sanki haksızmıyım

gerçekten çok ayıp yanı insan böyle eşi varken evıne arkadaşta çağıramaz karşılaşırlarda aklından ne geçirir acaba dıye bide pişkinliğe vurmuş sankı yanındaki asker arkadaşına gülümsuyor bırde amacım kışkırtmak değil ama gerçekten ıyı bı dersı hakedıyor ınsanın onuru kırılıyor eşinizi siz tanıyorsunuz onu nasıl cezalandıracınızıda sız bilirsiniz

Eşinizdeki cesarete şaştım kaldım, yani hiç yapmaması lazım ama sizin yanınızda nasıl böyle bir şeye caseret edebiliyor?
Bugün kaçamak bakan, rüzgarın sebebiyle eteğin açılmasından faydalanmak isteyen, tövbeee, tövbee neyse.
İster çantayı vur kafasına, istersen 2 hafta değil 2 ay küs kal, adam da bu pişkinlik olduktan sonra ne değişecek ki?
Baksana gülümsemiş,

1 ) kabul etmek lazım bazı kadınlara biz bile dönüp bakıyoruz ama eşimiz baksa wah söyle wah böyle hep böyle zaten v.s diyoruz.
2 ) umarım bu konuda bir abartma vardır
3 ) yok ise hakketen durum çok vahim oha yani daha neler git eteğinin içinde yaşa bari terbiyesiz denyo ( sadece senin eşin için değil yapan herkese gitsin pislikler)
4 ) madem böyle bir durum var ve pişkin pişkin gülüyor hatta senin konuşmamana bile anlam yükleyemiyor
ondan ayrılma gibi bi düşüncen yok ve boyle olsa bile onu çok seviyorsun
yapılacak tek şey zor ama TEK ŞEY görmezden gelmek , inadına görmemek
inadına onun bir böcek olduğunu hissettirmeye çalışmak
inadına umursamamak
inadına boyle birşey olur ise gülüp geçmek

bir süre seni yorar yıpratır duvarları yumruklar kendini çimdiklersin ama
öyle bir geçerki
hem senden hem ondan geçer...

Not: yaptım oldu

o değil de aynı evde iki hafta konuşulmadan nasıl durulur yav

Eşi yanındayken, hatun peşinde merdiven bilmemnerelerine koşan adam, yokken neler yapar..

Allah yukarıda, kulağından tutup, hadi bak lan deyip o kadının önüne atmazsam insan değilim..

benim sevgili eşimde de var o huy ama o derece de değil arabada giderken sağa sola fıldır fıldır bakıordu flört dönemlerimde dikkat etmedim hiç önemsemeedim fakat düğün arifesindeyken alışveriş merkezindeydik bi grup yabancı cocuktan bitanesi resmeeen içimeee düştü buda sinirlendi ne bakıyorlar anlamıyorum falan saldırmaya kalkıştı... ben Carlaaadım ağzımaa ne gelirse saydımm inşallah sende böyle hayvan gibi bakarken biri görürde sanaa direeek dalacak biri çıkar diyeeee... sustu hiç bişey sölemedi... konuşmadık o günden sonraaa benim yanımda kimseyee baktığını görmedim... Kontrol edilebilir birşey olduğuna inanıyorum...

buna göz çapkınlığı bile denmez üstelik sen yanındayken yapıyor küsüyorsun ne oldu demiyor özür dilemiyor
yani pişkinlikte kendini aşmış kocan yaptığından utanmıyor ne yaprsın nasıl yola getirirsin bilmiyorum işin zor

bravo bir iki taktik, örnek verir misiniz :26:

Son düzenleme:
Aynını yaşayan evli bir arkadaşım vardı. Hiç tartışmaya küsmeye vs vs girmedi. Naaptı biliyor musunuz? Akşam yemeğine gittikleri her an minicik etekler kısacık elbiseler giydi. Ben şahidimdir, adam karısına bakan var mı diye bakmaktan kadınları göremiyordu :)

valla bakmasi degilde bakis sekli ilginc
yoksa normalde o durumda herkes bakar

ben olsam yinede o kadar uzatmazdim
iki hafta olmus sizin sinirlerinize yazik
göz bu
bakar bence

Ah tatlım ya ya ben anlamıyorum bu erkekleri, dertleri nedir, bu saçma sapan halleri nedir ya !! "2 hafta çokmu" diye sormana gerek yok canım, bunlar senin duyguların demekki hala geçmemiş kırgınlığın içinden geldiği gibi davran. Herkesin hayatı ve karakteri farklı canım. Mesela bana kalsa yemek yiyecek hal kalmazdı o adamda, oracıkta rezil kepaze ederdim onu. Ama kimi kadın da derki " erkektir yapar, bakar" "göz bu güzele bakar" gerçekten böyle rahat, geniş kadınlarda var kendim duydum ben bunları. Naçizane tavsiyem al karşına ciddi ciddi konuş. Bir daha böyle bişey yaşatırsa tavrının çok farklı olacağını söyle, böyle tavırlarının seni çok incittiğini söyle, bu hallerini görünce ondan soğuduğunu söyle canım. Allah yardımcın olsun arkadaşım

Eşi yanındayken, hatun peşinde merdiven bilmemnerelerine koşan adam, yokken neler yapar..

Allah yukarıda, kulağından tutup, hadi bak lan deyip o kadının önüne atmazsam insan değilim..

Ay çok tatlısın ya :)) Hayalimde canlandırdım da bi an... :) çok güldürdün beni

Valla çok kibarmışsın ne diyeyim:)

Bence yapılması gereken,merdiven altına koştuğu an,çantayı kafasına geçirip eve dönmekti.
Hatta bağırıp çağırıp rezil etmek de güzel olabilirdi.

Ben olsam,kibarca sitem edip yemeğe devam etmezdim.
Üstelik zaten yemekte konuşmamışsınız,tatsız geçmiş.
O durumda yemek yiyeceğime,olay çıkarıp eve dönerdim.
Hiç değilse konuşmadığımıza değerdi:)

Bir dahakine sıkı bir olay çıkar bence.

bravo bir iki taktik, örnek verir misiniz :26:

taktik vermem elbet hadim değil ama
yazasım geldi döktüreyim biraz..

herkes eşinin huyunu iyi kötü bilir.
ben emin idim eşim sadece yaradılış fıtratından dolayı baktığına aslında öküz olmadığına
emin olduğum bir şey daha çok güzel olduğum idi.. (iyi düşün iyi olsun)
en önemli husus ise eşim beni çok seviyor benim mememi götümü seviyor, başka kadınında memesini ve götünü sevebilir
ama benim farklım eşim benim kanımı canımı da seviyor !
kadına sadece güzel ya da aık olduğu için bakıyor onu sevmiyor o sadece obje
yola bunları içselleştirerek yalayıp tutarak çıktım .

yaptığım tek şey onun baktığını gördüğüm halde ona birşey demiyor olmamı bilmesi sağlamak !
ana fikir
- baktığını görüyorum ama normal karşılıyorum , seni kıskanacak değilim ya oha daha neler
1) çünkü , ben baktığın kadından daha güzelim
2) çünkü, o kadın sana asla dönüp bakmaz
3) çünkü , bende bakıyorum kadın gerçekten çok güzel
4) çünkü, gerçek olamaz silikon mu? harika gerçekten
5) çünkü, sen bir hamam böceğisin sana kimse bakmaz dua et yanımda gezdiriyorum
6) çünkü, tüm erkekler bakıyor o kadına hadi bizde bakalım , hadi hep birlikte
7) çünkü, bu kadın tam bir obje, çıplak olduğundan herkes bakıyor,
8) çünkü, olay mı var hani nerde?

bütün bunları asla sözle söylemeden zamanla işledim ruhunun tam içine ( zamandan kastım 5-6 yıl / kocamla 10 yıldır sevgiliyizde )

baktım bunlar işlendi
bunları hazmetti, sıra geldi .. böyle erkeklerden asla hoşlanmadığımı belli etmeye,
1) nasıl ? aşkım yolda adam eşi ile yürürken bana nasıl bakıyor bir görsen ben utandım / sen bunu asla yapmazsın
2) nasıl? arabada adam gözünü dikmiş bana bakıyor asla onun eşinin yerinde olmak istemem
3) nasıl? aşkım beni hiç bir yerde rencine etmiyorsun seni çok seviyorum
4) nasıl? aşkım tüm arkadaşlarım beni nasıl kıskanıyor bir bilsen
5) nasıl? aşkım annem diyorki bu damat peşinde pervane maşallah size

v.s örnekleri çoğaltabiliriz.

1. kural - onun yaptığını önemsemeden onu vazgeçirmek
2. kural - onun yaptığını yapanları asla onaylamamak iğrenmek
3. kural - onun asla böyle şeyler yapmayacağına kendisini inandırmak

kızlar yeminle aşkım kafasını yerden kaldırmaz kimseye bakmaz
tatilde iken derim ki - aşkım baksana ya kıza ne kadar güzel çok kıskandım yaaa

şaka bir yanada valla bunlar bizim oyunlarımız eğlendiğimiz ya da eğittiğimiz
10 yıldır düşünürüm ya çok iyi eğittim
ya da beni çok güzel oynatıyor

canı saolsun kocamın
bunu dedirtiyor ya
dünyalar onun olsun...

sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Morelini bozmak istemem ama, birden sen yanında olmadigin zamanlar, nasıl davrandığı sanki birden gözümün önünde canlandı!

acaba utandığı için ve ya, yüzü olmadıgı icinmi bu sessizlik duruşunda?
Cok tuaf...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar yaratıcisin

Arkadaş ortam kötü, aldatan aldatana, bugün gözüyle bakar yarın eliyle tutar öbür gün beliyle..Tetikte kal derim ben.

eşinizin yaptığı davranış kesinlikle iğrenç.tamam erkeklerin açık giyinen kadınlara baktıklarını biliyoruz da bu kadar bakmak için özellikle koşmak falan ne demek ya.hadi göz ucuyla falan baksa neyse dicem de bu davranış benim de midemi bulandırırdı.soğurdum yani eşimden.bu erkeklerin çoğu böyle ya ama valla duydukça okudukça erkeklerden soğuyorum resmen.Allah sabır versin size de ne diyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…