Esinizin baska kadinlara bakmasi

Sorun oldugunu algiliyor ve kendisinden kaynaklandigin gayet bilincinde. Hata yapmak ozur dilemekten daha kolay onun icin. Aslinda ben cabuk affederim sadece kucuk bir ozur bekliyorum ama kimden?

2 haftadır sadece konuşmuyorsan şanslı adammış iyi yırtmış yani..
ben olsam burnundan getiririm...
hangi erkek olsa bakardı zaten hepsi aynı bunların...
hayır görünce ne olacak anlamıyorum....
bazen akılları gidiyo bu erkeklerin boş kafatası kalıyo..

Nasıl birşeydir o ya hiç mi utanmıyor bu adam yanında eşin varken ergen çocuklar gibi neresini görebilirim diye bakmaya. Benim eşim öyle birşey yapmış olsa bırak küsmeyi bırakıp giderdim yüzünü görmeye tahammülüm kalmazdı!

Valla haklisin. Boyle bir cumle kurmasa da hareketleriyle ima ediyor.

çok sabırlıymışsın sen,gerçekten..

ben olsam kıvanç,kenan vb..yakışıklı tiplerden başlar biscolata yahuşuklularıyla bitirirdim konuşmalarımı..ne küsüp oturucam ya,sanki adam anlıyor mu küsmekten?

bak 2 hafta olmuş hala tınlamamış.normal görüyor demek ki bu tip şeyleri..ona normalse sana da normal olsun o zaman.öyle hanım hanımcık oturmakla olmaz bu işler..

herkese anladığı dilden konuşacaksın ki hatasını anlasın.

ayrıca inan her erkek böyle değil.evet bazen hepimizin gözü takılabilir bi anlık bişey olur ama eğilip bakmak ayrı bi olay.hele pis pis gülmek daha da fena.

edepsizlik yapmış resmen açılınca dikkat çeker insan farkında olmadan bakabilir ama eğilip daha fazlasını görmeye çalışması iğrenç, 17 lik ergenler yapmaz yaptığını ben olsam giyerim minimi atarım kendimi sokağa bişi dersede herkes senin gibi abaza değil derim , tabi kapalı bir bayan değilseniz

Gozu kaymiyor ya da rastgele bakmiyor. Kacamakli bakiyor kac kez yakaladim o hareketini sevmedigimi defalarca dile getirdim.
O son hareketini yine unutur ama ben unutmam icime cok kazindi cunku. Yeri ve zamani geldikce hatirlatirim. Kendisine de soyledim halbuki gozlerine hakim olmaya calis bari bunu benim yanimda yapma, kendimi asagilanmis gibi hissediyorum ben senin erkek arkadasin degilim ki beraber etraftaki hatunlari gozlerimizle suzelim laf atalim vs. Bunlari daha once soyledigime ragmen sanki bana kasti var gibi hem bakmaya devam ediyor hem de piskin piskin guluyor. Benim uzuldugumu sinirlendigimi bildigi halde inadima mahsus yapiyor sanki.

bu erkeklerin cidden kafaları tersine işliyor , o hatunun bacağını başka yerini gördüde noldu evde 2 haftadır karının yüzü gülmüyo değermi eşini üzmeye , eşin o gördüğünü unutmuştur ama senin içine kazındı , bazen erkeklerin kafasına ani darbedeler alması gerekiyor sanırım

bu durumda dediğim tek şey bakma faslın bittiyse kavgaya geçelim oluyor.bazen kıyafetime laf çarpmaları oluyor ama kusura bakmasın yani çalışıyorum kazanıyorum alıyorum giyiyorum.kadın gibi giyinmek nasıl oluyorsa birkaç gündür rövanşta bu laf.18 lik kız gibi giyiniyorsun diye kızıyor bana.

Son düzenleme:

Hastalık gibi birşey olmuş yaptığı Herşeyin farkında olduğunu biliyor ve defalarca uyarmışın, daha ne istiyor; bence terketmeni bekliyor yada nasıl olsa yanımda deyip umursamıyor seni ve yaptığının normal olduğunu düşünüyor. Yazık vallahi insanın gül gibi eşi varken niye dışardadır ki gözü Ya bir de gözüne soka soka yapıyor ya sabır.!

Niye gülüyor ya ben anlamadım.Ben olsam var ya çıldırırdım hem yapacaak hem de gülecek mahvederdim onu

Konu sahibi çok sabırlı
Adam hem suçlu hem pişkin, sırıtmakla kalmıyor bir de küslüğü sürdürüyor
Ben bir hafta bekleyemem şahsen, kavga etmeden rahat edemem

Tamam konuşmuyorsun da, umarım yemeğini çayını da vermiyorsundur ?
Hak etmiyo çünkü
Madem umursamıyo kalksın işini gücünü de kendi görsün ya da eteğinin peşinden koştuğu kadına yaptırsın

yani eşiniz demek yolda düşen ve eteği yukarı çıkan kadınada bakacak demekki.
orada bir rüzgar olmuş. . yani bir kaza var. insan kafayı çevirir.kız utanır şimdi. görmemiş gibi yapayım der.
oda tam tersine bundan yararlanayıma girmiş. çok kınadım eşinizi.

ben de aynı sebepten çok kavga ettim.. bunun kıskançlık olmadığını tamamen yakıştıramadığım için midemi bulandırdığını söyledim, aşağıladım, ne kadar zavallı bir duruma düştüğünü söyledim, cool, kadınlara yüz vermeyen erkekler bana çekici geliyor bile dedim ama yok hep aynı ve ben dedikçe daha fazla yapıyor.. geçenlerde biscolata erkekleri için hafiften yorum yaptım saymadığı laf kalmadı "iğrençsin, aç mısın sen, ben seni artık nasıl masum görebilirim, en sevdiğim özelliğindi gözümde bittin" en başta üstüne gittim kavga ettik sonra biraz altan aldım sakinleşmesini bekledim sonra diyeceğimi dedim "bunu yapmam hoş değildi ama anlamışsındır böyle bir durumda sana karşı hissettiğim o iğrenç duyduyu, iyi oldu sana" dedim..yine sinirlendi ama sözlerinden anladığım kadarıyla anladı..tabi bu olaydan sonra görüşmedik işe yaradımı bilmiyorum:) bir kaç aydır ayrı şehirlerdeyiz, martın sonunda anlatyaya tatile gidicez, inanın heyecanlanamıyorum..ya birine bakarsa tadım kaçarsa diye: ( sizi çok iyi anlıyorum gerçekten ,içinizdeki sevgiyi bıçak gibi kesen çok kötü bir duygu.. benim yaptığım şeyi bir deneyin isterseniz

Son düzenleme:
ayy hadi seni takmadı umursamadan merdiven altına yanaştı ordki insalardndamı çekinmedi inanılmaz bir yüzsüzlükk...

senin etegin bu şekilde uçuşsaydıda sana bakan adamlaara napardı acaba merak ediyorum..

merhaba yazdıklarınız gerçekten kırıcı bir bayan için ama şunu söylemek isterim malesef tüm erkeklerin içinde bu iç güdüsel bir durum.Benim eşimde bakar ilk evlendiğimizde çok kafaya takıp problem çıkarıyordum.Ama sonra farkettimki bu engellenemez birşey benim yanımda yapmasa bile başka yerde bunu yaptığını bildiğim bir şeyi nasıl engelleyebilirdimki.Düşündüm beni bırakıp ona gidecek hali yok.bazen bakıp bana gösterir ne biçim giyinmiş içi gözüküyor diye :) bende sanane der geçerim. biliyorum çok tuhaf ama asla vazgeçmedi bende kafaya takmaktan vaz geçtim.kendimi mutsuz etmektense bende bazen çok yakışıklı birini görünce bak jilet gibi giyinmiş çok güzel dimi diye ona gösteriyorum.Biraz benim yaşadığım duyguyu hissetsin diye.Biraz içinden kızsada çok tepki vermiyor gülüp geçiyoruz çözümü böyle bulduk.sonuçta içimizden sinsice düşünmek yerine birbirimizle paylaşıyoruz.ve birbirimizi seviyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…