Esinizin baska kadinlara bakmasi

Eşinizin yaptıgı başka kadınlara bakmayı da aşmış, röntgencilik boyutuna terfi etmiş.

Çok çirkin bir davranış, hem de sizin yanınızda.
Bir kadın için çok onur kırıcı bir şey bu.

Yalnız siz o an tepki vermeyip yemege gitmişsiniz ya,
eşiniz daha çokkkk röntgencilik yapar...

bence hiç abartmamışsın
o ne iğrenç bi hareket öyle üstelik eşinin yanında
özür bile dilememiş umrunda değil demek ki senin konuşmaman
sen de onu umursama
konuşmaya başlarsan yaptığı hatayı tekrarlar zaten
ve sana da nasılsa herşeyi affediyo gözüyle bakar
ben bile sinir oldum oldum yani
keşke yemek te yemeseydin o gün çekip gitseydiniz

eşim başkasının poposuna bakmak için 100mt koşucusu gibi dört nala koşacak bende bu yaptığın hiç hoş değildi deyip yemeğe oturucam

o mu garip siz mi garipsiniz anlamadım.

kanka gibi olmuşsunuz

Son düzenleme:

hayretler içindeyim verdıgınız cevaptan dolayı..kadınlık gururunu ezdınız gectınız hemcinsimsiniz ben utandım..ıkınızde baskalarına bakıyorsunuz ve birbirinizide sevıyorsunuz..mutluluk formülünüz igrenc ötesi bari burda tavsiye niyetıne vermeyın allah askına..allah akıl fikir versın..

eşiniz kadının bi yerlerini görmek için koştu gördü rahatladı.ondan sonrada yeöek yediniz.ve halada konuşmuyorsunuz.kusura bakmada çokda umrunda adamın.o hareketi yaptıktan sonra yemek değil osmanlı tokadı yiyip mekanı terketmez az bile olurdu

bir de üstüne yemek mi yediniz ..ben olsam anında geridönerdim çok çirkin bir durum bu ya sinir oldum eşinize..

oyle bir olaydan sonra oturup yemek yerseniz
adam neden size saygi duysun yada utansin yaptigindan?

iki hafta boyle bir olay yuzunden konusmayan adamin duygularindan eminmisiniz?

Ben normal görmüyorum.
Çok ileri boyut bir şey olmasa da , bu tarz şeylere fırsat vermektir diye düşünüyorum.

Medeni olun biraz köylü gibi davranıp ilişkiyi yıpratmayın kafanızı kullanın.kadınlara bakmayan erkek yoktur birazda kabul edin gercekleri.2013 teyiz.at gözlügü takan erkek yok siz var sanıyorsanız yazık.. ek olarak ben baska erkeklere bakmıyorum beğendigim kadın erkek kim olursa gösteriyorum.MEDENİYET VE AÇIK GÖRÜŞLÜLÜK birde adamı bunaltmamak bunun adı..

Abarniyoraun kesinle az ble benm esim ole bakicak direk kavga ederim geberrìim hatta hic sevmem ole seyleri esim kimseye bakamaz geberrtirim

valla canım benim eşim değil sevgilim ama bu olayı bende yaşadım küstüm olmadı yine baktı bağırdım olmadı yine baktı en sonunda bende onun gibi başkalarına baktım onun yanında o günden beri böyle şeyler yapmıyor

valla bakmasi degilde bakis sekli ilginc
yoksa normalde o durumda herkes bakar

ben olsam yinede o kadar uzatmazdim
iki hafta olmus sizin sinirlerinize yazik
göz bu
bakar bence

Sana katiliyorum goz bu bakar. Normalde goz ucuyla bakar hatta ben de bakarim. Donup donup bakmak ayri goz ucuyla bakmak ayri. Ama o gun abartti dogal olarak o hareketi ona yakistiramadim. Normalde asil davranislari ve karizmatik durusuyla toplum icinde kendini belli eden bir yapiya sahiptir ama o gun o hareketi neden yapti hala anlamis degilim.

Bazi arkadaslarin soyledigi gibi kafasina cantayi vurmak, tokat atmak vs. benim davranis seklime uymayan seyler bunlar. Bazen bir iki cift soz tokattan daha cok acitir. Benim ona bu hareketi sana hic yakistiramadim neden kendini gozumde bu kadar kuculttun degdi mi? sozu onu yeterince utandirdi o gun. Ustelik yemegini yiyemeyen sadece ben degil o da oldu.
Iliskisinin devam etmesini isteyen her kadin gibi duygularimi ifade ettim, konustum. Bir daha hata yaparsa onu asla affetmeyecegimi de soyledim. Hala cok utaniyor ve aslinda o utanc ona yetti. Simdi basini yerden kaldiramiyor ama simdilik...

bu yazı yüzünden ceza almışım çok komiksin kk.

sizin gibi medeni olacagıma köylü kalırım daha iyi..sizin medeniyet dedıgınız seyi benım mezhebim kaldırmıyor..bende gayet açık görüşlü demokratik bir ailede büyüdüm..ögretmen olan annem gayet çağdaş yetiştirdi bizi..ama bunların içinde karımda kafasına göre takılır kocamda anlayışı yok..bunalan adamında benım yanımda işi yok..kocam elimden kacmasın bunalmasın dıye gördüğü cıtırları bana anlatmasına bön bön eteğinin altındakini görmek için duvara yapısmasına müsade edemem..ve eşimin de öyle bir ınsan olmadıgını düşünüyorum..şayet bir gün böyle birşey olursa o tavrımı iyi bilir..arkamdan iş cevırırsede muhakkak duyarım..ben bana saygısı olmayan bir adamla yaşayamayacak kadar kendıne karşı saygısı olan bir kadınım..sizin cagdas olma anlayısınız altında asıl o köylü kadınlarımızın kocasının her davranısına ses cıkarmama anlayısı yatıyor..bugün dunya kadınlar günü sizin gibi bir kadının var oluşundan dolayı cok üzügünüm..kabullenmiş ezik bir zihniyet..

Az bile yapmışsınız... Nasıl özür dilemez ben de bunu anlamadım.. Normalmiymiş yani :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…