Eşinizin babalığa hazır olduğunu nasıl anladınız?

Hmmm o büyükmüş epey :KK64: haklısın canım doğum yapınca biter ama heralde bu muhabbetler benim yeğenlerimde dedim ya elimde büyüdüm oğlum diye bahsettiğimde eşim hep düzeltir o oğlun değil oğlun gibi sevmişsin ama senin oğlun değil diye bende bi de emanet o bana modu oluyo oğlanla biyere gittiğimde diyorum kendi çocuğum olsa bu kadar üzerine titremem heralde tabi hamile hamile senin canın sıkılmıştır haklısın ama eşinin penceresinden nasıl olabilir diye anlatiyim dedim :)
Dogrudur. Annem de yegenlerini cani gibi sever. Ama elbette biz onun icin oncelikliyiz. Evlat her seyden once geliyor.

Ne demek. Allah hayirli evlat versin. Esin de ozellikle istiyorsa eminim cocugun ustune titreyecektir. Hatta belki senin bile cocuga bakmani begenmeyebilir. Dedigim gibi ilgisiz bile olsa hicbir anne icin evladi yuk degildir. :)
Çok sosyal bi hayat sürüyorum galiba ben sürekli seyahatler akşamları aynı mekanda ben kız arkadaşlarımla o erkek arkadaşlarıyla falan doğunca herşey farklı olucaktır hormonlar falan filan ama erkeklerde babalık hormonu diye bişey de yok ondan benle aynı pencereden bakmazmış gibi geliyo algılayamıyorum galiba yaşayınca öğreniceğim cevaplardan bu da Hoppa

X