- 11 Nisan 2017
- 74
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sananee9621
-
Bnde anlamiyorumEşine ayrı ev açamayan bir erkek niye evlenir hiç anlamam?
bnce bsey bilmeden gelipde boyle knusma. Bn hayir demesinide bildim evet demesinide. Zamanindada dedim dyecemi zatendeAynı evde yaşarken başbaşa kalamayacağınızı, rahat olamayacağınızı tahmin etmek ne kadar zor olabılır? Sırf evleneyımde nasıl olursa olsun dıye herseye evet diyorsunuz sonra adamın başına ekşiyorsunuz ayrı ev, ayrı ev diye.
Nasıl yani?Bnde anlamiyorum
bnce bsey bilmeden gelipde boyle knusma. Bn hayir demesinide bildim evet demesinide. Zamanindada dedim dyecemi zatende
Hayir evlenmeden once zaten dedim ayri ev istyom dye dediydim kavga ederdik ozmnlar bunun icin zaten
Anlatamadım galiba.Hayir evlenmeden once zaten dedim ayri ev istyom dye dediydim kavga ederdik ozmnlar bunun icin zaten
Sndemi k.v ile oturiosun?Arkadas razı ederım enınde sonunda boyle oturacak degılız dıye dusunmus ama maalef olmuyo be guzelım esın yenı eve tasınsa bıle suru masrafa girecek bıraz zor ıkna edrsın gıbı ama hayırlısı
Yok canım ama oturan yakınlarım oldu.Sndemi k.v ile oturiosun?
Sakami yapiosunEyni ev iyidir. Canin sikilmaz bir başına. Hem eşinin annesine de yardım edersin. miss yaşa işte.
Aynen oyle ya vallah aynen oyle tartisip durioz bu konu icin cok biltimçok zor bir durum, bir kere kv ile oturmayı kabul edince ayrı ev çok zor oluyor, erkekler istemiyor sorumluluk masraf ağır geliyor.
yooo.Sakami yapiosun
Iste ne guzel ozmn insllh kaynananla birlikte yasarsin ozn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?