- 25 Ocak 2023
- 294
- 249
- 18
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok. Sadece başlığı okudum cevap kesinlikle yok hayır olmaz. Kendi anam geldiğinde bile evde diken üstündeyim. Bide başka adamlarla aynı evde dolanamam. Ben evde rahat olmayı severim. Don atlet gezer bazen sadece çamaşırla gezerim. Ev üstüne ev olmaaaazzNişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Kesinlikle HAYIR.Nişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Ben nişanı atmayı düşünüyorum bu yüzden bunu bana söylemiyor annesinden öğreniyorumCiddi ciddi soruyor musunuz bunu?
Konusuun açık açık. Sonra da ayrılın tabi.Ben nişanı atmayı düşünüyorum bu yüzden bunu bana söylemiyor annesinden öğreniyorum
Nişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıp benim eve yerleşmek istiyorlar ailecekKonusuun açık açık. Sonra da ayrılın tabi.
Şu teklifin ardından okkalı bir tekmeyle by by denir kısacası.Nişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Daha neler duyacağım bu Kk da, adam ailece senin eve çöküyor biraz gözünü aç yahu , aynı apart , aynı mahalleyi geçtim senin evine yerleşiyorlar , bu erkekler ne kadar da uyanık kurnaz hale gelmiş böyle, sorunuza cevabim tabiki de hayır, sizde ekstra durumlar var yanlız ailesi ile oturmaktan ziyade hepsi neden senin evine yerleşiyor, çok yanlış yoldasın çok...Nişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Yuh yani utanmadan annene sen çık bizmi geleceğiz dedi.Nişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıp benim eve yerleşmek istiyorlar ailecek
Nişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıpKonusuun açık açık. Sonra da ayrılın tabi.
Yemin ederim aynen öyle, eskiden kadınlar evlenir eşinin evine giderdi , şimdi erkekler sülalece kendisini geçindirecek sömürülecek gelin adayı arıyor ve de buluyorŞaka mi bu
Valla ben şu birkaç gündür açılan konulara bakiyorum da tam 100 kişiye sorduk 100 populer cevap aldik ayarinda. Hayir yani konuda akıl mantık da yok ki cevap vereyim
İyi işte annen anneme böyle demiş, ne diyorsunız siz diye açın konuyu. Neyi bekliyorsunuz?Nişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıp benim eve yerleşmek istiyorlar ailecek
Annesi bana annem yanında yokken annen bu yaz çıkar mı evden diye sordu bir de kardeşine de bizim burdan iş bakıyormuş denek ki kardeşi de bizle kalacakYuh yani utanmadan annene sen çık bizmi geleceğiz dedi.
Anneniz dememiş mi, siz ne sayıklıyorsunuz diye?Nişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıp benim eve yerleşmek istiyorlar ailecek
Valla ben dedim annen ne karışıyor benim eve anan mı almış evimi ona e ister annem oturur ister ben dedim anan da sen de yiyicisinz, dedimİyi işte annen anneme böyle demiş, ne diyorsunız siz diye açın konuyu. Neyi bekliyorsunuz?