Benimkiler sağolsunlar yemez yedirirler kayınvalidem her zaman 2 tane oğlum var başka kimim var onlar yemeyecekte kim yiyecek der.hediyeler alırlar sağolsunlar gerçekten borçsuz evlendik hem benim ailem hem de eşimin ailesi çok yardımcı oldular.Darısı evleneceklerin başına...
üzülme canım maalesef çoğu ailede benzer durumlar var,hatta benim başımda daha beteri var,kayınvalidem eşimin evinin kirasını alıp görümceme araba ev aldı,ben hiç konuşmayayım en iyisi,sonuna kadar haklısın canım.[/Q
çok sağolun beni anlayan herkese çok teşekkür ediyorum.sıkıntımı paylaştım rahatladım. destek olduğunuz için teşekkür ederim.
ne kadar güzel birbirinize destek olmuşsunuz.bilmiyorum yaa benim durumum iyi olsaydı ve onlar sıkıntı içinde olsaydı inan ki destek olurdum.peygamberimizin bi sözü var komşusu aç iken tok uyuyan bizden değildir diye.herkesin şartları aynı değil hayat şartları zor.ailelerin birbirine destek olması gerekir bence
Allah herkese böyle kayınvalide versin.mutluluğunuz daim olsun.
benimle aynı şeyleri yaşamış biri olarak neden bu kadar tepkilisiniz onu anlamadım. eşimin 2.5 aylık işsiz kalma döneminde gazımızı ve kiramızı ailem karşıladı.size aferin o zaman.siz hediyelerinizi almaya devam edin.
burbuk'a sonsuz katılsam da, şunu da düşünmüyor değilim.
birikim ne için yapılır? hele ki torun torba sahibiysen. ununu elemiş, eleğini asmışsın. o yaştan sonra okutacak gelecek hazırlayacak çocuğun da yok. napacan o parayı diye düşünürüm ne yalan söyleyeyim. (evet para benim para değil, bana da soracak değiller ama bu saatten sonra rahmi koç gibi dünya turuna da çıkmayacakları aşikar) ailenin varoluş amacı çocuğu sokağa sal sonra arkasından bakma demek değil bence. eşinizin ailesi yardım edebilirdi, ne yalan söyleyeyim ben de beklerdim böyle bi durumda. ki sizinkiler yardım etmişken. ama bu yardımı edip de ilerde başınıza kakacak insanlar olma ihtimali var her zaman.
durun ekleyeyim, bekarım.
Bende sana katılıyorum (katılan katılana), tabiki aile içinde yardımlaşma en güzeli. Ama bunu yapmadılar diye karşı tarafıda suçlayamayız değil mi?
Sonra gençler için en güzeli zor günleri elele birlikte aşmaktır. Böylece hayat tecrübeside kazanmış olurlar.
Zaten arkadaş muhtaç durumda değiliz demiş. Yani ben inanıyorum ki, muhtaç durumda olsalar muhakkak aile büyükleri olaya el koyarlar.
arkadaşlara katılıyorum..bizden almasınlarda,vermiş vermemiş önemli değil..hoş zaten bişey almazlar hiç.ama dediğim gibi elimizdekine göz dikmesinler yeterki..onların yapacağı yardım umrumda değil.
bizden hiçbişey almazlar,istemezler.bi kere yeşilçaydan bahsediyoduk.bende alcam falan dedi kayınvalidem.bende ben almıştım içmiyoruz sana veriyim dedim kabul etmedi.ben alırım siz için onu diye.
Bende sana katılıyorum (katılan katılana), tabiki aile içinde yardımlaşma en güzeli. Ama bunu yapmadılar diye karşı tarafıda suçlayamayız değil mi?
Sonra gençler için en güzeli zor günleri elele birlikte aşmaktır. Böylece hayat tecrübeside kazanmış olurlar.
Zaten arkadaş muhtaç durumda değiliz demiş. Yani ben inanıyorum ki, muhtaç durumda olsalar muhakkak aile büyükleri olaya el koyarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?