Anket Eşinizi yada SevgiLinizi ALDATMAYI Düşündünüz mü???

ALDATMAK İSTEDİNİZ Mİ???

• KızgınLıktan

OY: 6 54,5%
  • İntikam aLmak için

OY: 4 36,4%
  • Oda yaptı Bende yaptım

OY: 0 0,0%
  • İhtiyaclarımı gidermiyordu...

OY: 1 9,1%

• Ankete Katılan
    11

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37
HİÇ SEVGİLİNİZ yada EŞİNİZİ ALDATMAYI AKLINIZDAN GECİRDİNİZ Mİ???

Ben azcucuk gecirdim SEVGİLİ Mİ? aldatmayı ama oda kızgın olduğumdandı... Yeni bir tanışdığımla çıkma arzusu veya isteği değildi kızgınlıkla yapılmak istenen bir şeydi ama yapmadım... YAŞAYAN BİLİR ZATENNNN:1closedeyes:

düşünmedim.bir gün düşünürsem hayatımı yeniden gözden geçirmem gerekir sanırım.

ben oy vermedim çünkü hiç uyan birşey göremedim sevdiğim insanı aldatmayı düşünmedim düşünmekte istemiyorm.

bana uyan bir şık yok o yüzden oy veremedim asla aldatmayı düşünmedim.
insan aşık olduğu kişiyi aldatırmı hiç:asigim:

hıcbısekılde dusunmem...aslaa...

o benı aldatsa bıle dusunmem cunku benım ondan once kendıme saygım war.

hiç aldatmayı düşünmedim.sonuçta o böyle bişey yapsa ne kadar üzüleceğimi biliyorum..

hiç aldatmayı düşünmedim.sonuçta o böyle bişey yapsa ne kadar üzüleceğimi biliyorum..

Hiç düşünmedim. Aldatmayı düşünmek yerine, onu terk edip gitmek daha ahlaki olur sanırım

bana uyan bir şık olmadığından oy veremedim cnm

ASLA KOCAMI BİRİCİĞİMİ HERŞEYİMİ aldatmayı düşünmedin ALLAH(c.c) ta düşündürmesin

aldatan aldanır!!!!!!!!

kendıme duvarlar örmeyi çok iyi beceririm bu yüzden eşimden başkasına asla bakmam Allah yanlış yola saptırmasın helalimden başkası haram

Allah göstermesin böyle bişi aklımdan geçmedi geçmesin de sen yanlış yola saptırma yarabbiiiii

asla.bana uyan bir seçenek yok.asla ne olursa olsun,aldatmadım,aldatmam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…