• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi spermiogram yaptıırmaya nasıl ikna edersiniz

denizkizi_ml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
89
0
36
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
şu erkekler ne kadra benciller öyle değilmi?
neden her tür sıkıntıyı hep kadınlar çekiyor
her ay adet sancısı bizde
hamile kalamayınca, problem hep bizden biliniyo nefret ediyorum bu durumdan, neyse konuya gireyim 6 yıllık evliyim, uzun süre maddi probler nedeniyle çocuk yapmadık, işlerimiz biraz yoluna girince çocuk yapmaya karar verdk kısa sürede hamile kaldım ama ne yazıkki dış gebelikmiş:( çok zor bir süreçti bu benim için neyse ameliyat olmadan ilaç tedavisiyle yok ettiler bebeği,
3 ay sonra HSG çektirdim bir problem çıkmadı çok şükür
2aydır bebiş deniyoruz olmuyo:(
tabbbi kayınvalidemde sürekli yumurtalıklarını kontrol ettir felan diye kafamı ütülüyo:(
bende geçen cumartesi gittim tahliller yaptırdım hiç bir problem çıkmadı ama doktor eşimin spermiogramını istiyo, daha önce kaldım hamile dediğimde dış gebeliğin nedenin eşimin spermleri yavaşsa ondan kaynaklanabilirmiş
eşime açıkladım tabii sinirlendi, yok onun acelesi yokmuşta bağırdı çağırdı gitti
anne olmayı o kadar çok istiyorumki ama eşimi nasıl ikna edicem bilemiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim

Wlla cok sasiryotum bu sperm testinde erkeklerin giciklik yspmalarina..allahima sukrediyoum ben bole bisey yasamadim guzelim...dr dedi ve esimle yukari ciktik o girdi iceri verdi geldi..hic aklima trlmezdi yane..dra birlikte gidin bence ve dr aciklasin ona ..size de bakalim bisey yoktur ama ona gre esinize tedavi uygulayalim filan desin..hatta sen druna de istemio diee ne dicek bakalimdrun ..o aliskindir ikna etmen icin fkirleri vrdir..sikma canini guzelimmmm dua et

Wlla cok sasiryotum bu sperm testinde erkeklerin giciklik yspmalarina..allahima sukrediyoum ben bole bisey yasamadim guzelim...dr dedi ve esimle yukari ciktik o girdi iceri verdi geldi..hic aklima trlmezdi yane..dra birlikte gidin bence ve dr aciklasin ona ..size de bakalim bisey yoktur ama ona gre esinize tedavi uygulayalim filan desin..hatta sen druna de istemio diee ne dicek bakalimdrun ..o aliskindir ikna etmen icin fkirleri vrdir..sikma canini guzelimmmm dua et

ben hastanede çalıştığım için istediğim zaman gidebiliyorum o zaten benimle birlike 1 kez geldi oda keseyi görmek için bir kerede düşük yaptığımda geldi ona göre daha zamanı var, birkere hamile kaldım diye ona göre sorun yok yani boşuna boşuna vermek istemiyo, acayip gururlu, bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı ona göre hava hoş bahaneside hazır 4-5 ay çocuk yapmayalımmış kendimizi toparlayalımmış bekle bekle nereye kadar o kadar yoruldımki bir önce anneolmak istiyrum

ben hastanede çalıştığım için istediğim zaman gidebiliyorum o zaten benimle birlike 1 kez geldi oda keseyi görmek için bir kerede düşük yaptığımda geldi ona göre daha zamanı var, birkere hamile kaldım diye ona göre sorun yok yani boşuna boşuna vermek istemiyo, acayip gururlu, bütün arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı ona göre hava hoş bahaneside hazır 4-5 ay çocuk yapmayalımmış kendimizi toparlayalımmış bekle bekle nereye kadar o kadar yoruldımki bir önce anneolmak istiyrum

ah canım ya hepsi aynı bende eşimi ikna edene kadar neler çektim zorda olsa başardım ama doktor haklı sende problem yokmuş eşinin sonucunu bilmeden tedaviye nasıl devam edecekki doktor oyüzden ikna etmen lazım......her zorluk kadınlara ya bizde de doktor aşılama dedi eşime anlattım yine sperm testi vereceğini öğrendi başladı hayır demeye yani benim tedavide kaldı şimdilik hoş bende ara vermek istedim zaten ama ya gerek olursa napacağım bende şaşırmış bir durumdayım rabbim yardımcımız olsun inşallah yaaa öyle şeylere gerek kalmadan versin bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiii.......

ah canım ya hepsi aynı bende eşimi ikna edene kadar neler çektim zorda olsa başardım ama doktor haklı sende problem yokmuş eşinin sonucunu bilmeden tedaviye nasıl devam edecekki doktor oyüzden ikna etmen lazım......her zorluk kadınlara ya bizde de doktor aşılama dedi eşime anlattım yine sperm testi vereceğini öğrendi başladı hayır demeye yani benim tedavide kaldı şimdilik hoş bende ara vermek istedim zaten ama ya gerek olursa napacağım bende şaşırmış bir durumdayım rabbim yardımcımız olsun inşallah yaaa öyle şeylere gerek kalmadan versin bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiii.......

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin

ikna etmek ne demek ya dr gerek var ki istiyo eşşek gibi yaptırıcak.o kaynana da söyle özellikle bende bişey yok oğlundaymış sorun diye.biz 7 yıl uğraştık eşim olmadan hiç dr a gitmedim defalarca yaptırdı bu testi eşim hiç böyle şey duymadım ne varmış gurur yapıcak varikosel çıktı sonuçta.kaynanam hiç oğluna toz kondurmadı ama kimden olduğu belli olmazmış kendisi profesör ya drlardan iyi biliyo herşeyi çok bilmiş karılar sinir oldum

ben doktordan çıktım doktor bana klomen ve duphaston verdi. eşimden de test istedi eşim ne test mi nasıl yaptırıcam falan die bi an bocaladı, ama sadece bana ramazandan sonra versem olmaz mı? oruçluyum ya hem oruç tutmamam gerekir bi gün, hemde aç kalıyoruz ya falan iyi çıkmazsa dedi. bende olur cnm acelesi yok dedim, Allahtan yaptırmam demedi. Ama ben eşime söylerken herşey normal olabilirmiş ama spermlerin yavaş hareket ediyo olabilirmiş ona bakmaları lazımmış diye söyledim. Ayrıca kayınvalidenize niye söylüyosunuz ki hastaneye gittiğinizi tedavi olduğunuzu falan, istemiyoruz daha biz bebek deyin. Biz aynı apartmanda oturuyoruz yine bile haberleri yok.

Back