- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
Yeni mi gordun adami canimboyle bahane mi olur
mantık evililiği yaptım ama zamanla sevdim aşık değilim ama seviyorum
tom cruisele nicole kidman arasında 20 cm vardı nerdeyse..ama boyu asla sorun etmediler.çok haklısın evlenirken çok sempatik gelmişti bana sorun olmaz gibiydi ama artık sorun olarak görmeye başladım
mesela eşimle ayakta fotoğraf çektirmek hiç istemiyorum daha sonra baktığımda üzülüyorum
Canim cogu kadin kocasina deliler gibi asik degil ama seviyorçok haklısın evlenirken çok sempatik gelmişti bana sorun olmaz gibiydi ama artık sorun olarak görmeye başladım
mesela eşimle ayakta fotoğraf çektirmek hiç istemiyorum daha sonra baktığımda üzülüyorum
aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diyeYa boşanacaksın ya sineye çekeceksin ya da sana fiziken güzel gelen bir adamla eşini aldatacaksın başka olasılık var mı
2 yıl önce neden sorgulamadın yani evlenme nedenin neydi maddiyat mı
çünkü aşk olsa 150 olsa farketmez
ayrıca uzun boylu erkekler sevilir diye bir şey yok
aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diye
arkadaşım bak çocukta olmuş.o zamanda görmedin fiziğini bunun...aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diye
işte olay bu.iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım
iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım
Rahatlık batmaya başlamış o zaman sanaaa..iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım
neden etkiliyor anlamadım?günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
haklısın galiba alışkanlık, onunla vakit geçirmeyi seviyorum yani bi arkadaş gibi eğlendiriyo güldürüyo geziyoruz beraber ama örneğin cinsellik söz konusu olunca olmuyoCanim cogu kadin kocasina deliler gibi asik degil ama seviyor
Herhalde sen artik sevmiyorsun seni ona baglayan tek sey aliskanlik su an o da ortadan kalksa bosanacaksin gibi geldi bana
iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?