- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
- Konu Sahibi frozen12345
-
ne cocugu ya kadının zaten 2 tane cocugu varmış sevmedıgı dayak yediği adamdan 3. yümü yapsınEğer boşanmayı düşünmüyorsan acilen bir cocuk daha yap,bunlar hep boşluktan oluyor.uğraşacak işi olmayınca insanin, seytan bol bol vesvese veriyor belliki.
Her Türlü siddete maruz kaldığı ve sevmediği halde bosanamayan o kadar cok kadin var ki..insan evinde huzurluysa daha ne ister.
ya kadının 2 tane çocuğu var zaten. şiddet yaşamış.kaç kere hemde. hamileykende ..dayaktan .hastahanelik olmuş. birde 3cü, çocuk.Eğer boşanmayı düşünmüyorsan acilen bir cocuk daha yap,bunlar hep boşluktan oluyor.uğraşacak işi olmayınca insanin, seytan bol bol vesvese veriyor belliki.
Her Türlü siddete maruz kaldığı ve sevmediği halde bosanamayan o kadar cok kadin var ki..insan evinde huzurluysa daha ne ister.
Ayni kisiden mi bahsediyoruz ?dayaktan siddetten haberim yok.ya kadının 2 tane çocuğu var zaten. şiddet yaşamış.kaç kere hemde. hamileykende ..dayaktan .hastahanelik olmuş. birde 3cü, çocuk.
ima yaptınız değilmi
Benim bundan haberim yoktu.cok pardon hersey gulluk gülistanlık zannettim.
aslında mantık evliliği ama yıllar geçtikçe fiziği göze batmaya başladı
evet unutulmuyor bazı şeylerBenim bundan haberim yoktu.cok pardon hersey gulluk gülistanlık zannettim.
boyu kısa ama güçlü benim gücüm yetmiyorKafama takıldı da; 1.59luk karamürsel sepeti gibi adam nasıl o kadar şiddet uygulayabiliyorbana yapsa bir tane vurur yere sererdim, minicikmiş zaten.
İyi biri demişsiniz ama eşiniz iyi biri değil. Hamileyken dövmek ne demek ya, tek başına bir kadını dövme eylemi bile ne kadar aşağılık bir şeyken. Ben olsam boşanır ve boyu boyuma huyu huyuma birini bulur evlenirdim, daha gençsiniz nasılsa.boyu kısa ama güçlü benim gücüm yetmiyor
İyi biri demişsiniz ama eşiniz iyi biri değil. Hamileyken dövmek ne demek ya, tek başına bir kadını dövme eylemi bile ne kadar aşağılık bir şeyken. Ben olsam boşanır ve boyu boyuma huyu huyuma birini bulur evlenirdim, daha gençsiniz nasılsa.
Eski konularında dayak da var, o yüzden.kadının derdi dayak yemek değil ki ben mi yanlış anladım konuyu
Boyu kac? Kac kilokısa boylu göbekli yani değiştirilebilecek şeyler değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?