Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elini tutsam bile benimki tahrikk oluomuşş .geçen gün bunu itiraf etti :))))kaydirigubbakcemile3
cok dogru soyluyosun cnm katılıyorum sana, biraz gizliilk,gizem katmak lazım . ne o oyle cırılcıplak ,hersey ortada merak edecek birsey kalmıyor kı.
ya dusundum de
anadan dogma cirilciplak dolasmak bence pek seksi olmaz :))))
ciddi soyluyom bak
hani afrika kabilelerinde oyle ciplak gezen kadinlar var tv de belgesellerde gosterirler
onlar seksi gelmiyo bana mesela
ama transparan bi kiyafet ya da yariciplaklik daha seksi bence
iyide sen bekar diilmiydin profilde öyle yazıyoda?:1shok:sexsi iç çamaşırlarımı giyiyorum ama nerdeeeeeeee görmüyor bile aynı anda gözleri dönüyor:bbo: kafamçokkarıştı 5dk sonra üzerimde hiçbirşey kalmıyor olanda boşuna verdiğim paraya gidiyorolsun ama aşkım için herşeye değerŞeniz
Ben tabi her zaman degil ama arada onunde oynarim hem hosumada gidior iki kivirirm onunde gece genelde yaparim oyun isini kizimi uyuturum hafif muzik acarim ap rahatsiz etmicek sekilde sonra kiyafetimi degistirim bulundugumuz odayida mumlarla isiklandirim onunde cerez ve icecek koyarim beni izler eee sonrasida maglum az azgunumdurda ama admamim bi eyilipte corap cikartmam bile yetiyor ona sexsu demekki gelior benim corap cikartmam :)
Ben tabi her zaman degil ama arada onunde oynarim hem hosumada gidior iki kivirirm onunde gece genelde yaparim oyun isini kizimi uyuturum hafif muzik acarim ap rahatsiz etmicek sekilde sonra kiyafetimi degistirim bulundugumuz odayida mumlarla isiklandirim onunde cerez ve icecek koyarim beni izler eee sonrasida maglum az azgunumdurda ama admamim bi eyilipte corap cikartmam bile yetiyor ona sexsu demekki gelior benim corap cikartmam :)