Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

ben yanında çırılçıplak soyunur ve çok yavaş giyiniyorum beni seyretmesi hoşuma gidiyor zaten dayanamayıp atlıyor üzerime

Olmayanınki var bekleyen var:mymeka::mymeka:
Ne anatıyonuz.İçinizde tutunsırnaşık şeylaelaelaelaelae

Bizim hatunlarda baya işciman cıktılar heeee-tatlicadiarzu-şakkıdı

eee başka farklı bi sunum:smiley-cool: sunan farmiydu:lepi:
Defterüm yanımdayken not alem hemen:icecream:kaydirigubbakcemile3

haha benimki bir tasla iki kuş vurmak ğibi bişey omuzlarımın cok ağrıdığımnı söylerim tabi o sazan da canım ya hemen masaj yağlarını kapar kosar yanıma kıyamam ya ayıp mı ediyorum ama sonuçtan o da memnun bende

vallaha arkadaşlar uygulanmış teknikleriniz beni çok güldürdü bide ben anlatayım sizde bana gülün,ben duş alıp ferahlarım önce sonra olayı çaktırmadan gururluyum ya hani kedi gibi masumane yaklaşımlarda bulunurum sonra bir yerimin ağrıdığını bahane eder masaja yönlendiririm tabi oda seve seve yapar olay bu...

valla bende gözüne bakar kasimla odamızı isaret ederim ben giderim oda arkamdan gelir........ yada o otururken boynunu öperim kopar tabii.......

ya dusundum de
anadan dogma cirilciplak dolasmak bence pek seksi olmaz :))))
ciddi soyluyom bak
hani afrika kabilelerinde oyle ciplak gezen kadinlar var tv de belgesellerde gosterirler
onlar seksi gelmiyo bana mesela

ama transparan bi kiyafet ya da yariciplaklik daha seksi bence

bi ayrıntı var ama tatlımcım.o tv.deki çıplak kadınlar sana bana seksi gelmeyebilirler.ama bir de erkek gözüyle bakmak lazım.eminim onlar belgeselden daha çok o çıplak kadın:jeyyar:ları izliyolardır.

Etkilemeyi çok istiyosam striptiz yaparım dans ederek,muziğin de olması şart...
Muziksiz danssız sadece soyunanlar var onu kastetmiyorum

sexsi iç çamaşırlarımı giyiyorum ama nerdeeeeeeee görmüyor bile aynı anda gözleri dönüyor:bbo: kafamçokkarıştı 5dk sonra üzerimde hiçbirşey kalmıyor olanda boşuna verdiğim paraya gidiyor:kızgın:olsun ama aşkım için herşeye değerŞeniz

sexsi iç çamaşırlarımı giyiyorum ama nerdeeeeeeee görmüyor bile aynı anda gözleri dönüyor:bbo: kafamçokkarıştı 5dk sonra üzerimde hiçbirşey kalmıyor olanda boşuna verdiğim paraya gidiyor:kızgın:olsun ama aşkım için herşeye değerŞeniz
iyide sen bekar diilmiydin profilde öyle yazıyoda?:1shok:

Ben tabi her zaman degil ama arada onunde oynarim hem hosumada gidior iki kivirirm onunde gece genelde yaparim oyun isini kizimi uyuturum hafif muzik acarim ap rahatsiz etmicek sekilde sonra kiyafetimi degistirim bulundugumuz odayida mumlarla isiklandirim onunde cerez ve icecek koyarim beni izler eee sonrasida maglum az azgunumdurda ama admamim bi eyilipte corap cikartmam bile yetiyor ona sexsu demekki gelior benim corap cikartmam :)

Ben tabi her zaman degil ama arada onunde oynarim hem hosumada gidior iki kivirirm onunde gece genelde yaparim oyun isini kizimi uyuturum hafif muzik acarim ap rahatsiz etmicek sekilde sonra kiyafetimi degistirim bulundugumuz odayida mumlarla isiklandirim onunde cerez ve icecek koyarim beni izler eee sonrasida maglum az azgunumdurda ama admamim bi eyilipte corap cikartmam bile yetiyor ona sexsu demekki gelior benim corap cikartmam :)

kız sen neler biliyon öle
ben hayatta oynamam karşısında
ama o oynar benim karşımda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kız Bitli değil Zilliymişsin sen. Harikasın valla.

X