Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

iyiki varsınız..bekar bir kız olarak sizlerden aldığım derslerle evlendiğimde eşimin beni bir an olsun bırakmayacağını garintiledim sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir itiraf.com alıntısını ekliyorum
lovelygirl, Kadın , 25 , Ankara8 ay 18 gün önce gönderdi.FanteziIşık kapatılır, mumlar yakılır, elektrik sobasının önüne çırılçıplak uzanılır (maksat karanlıkta şömine etkisi yaratmaktır) ve koca beklenmeye başlanır. Sonuç, gözlüğünü aramak için odaya dalan bir kayınvalide, nasıl toparlandığını bile hatırlayamayan ve fantezisi yanan bir gelin ve geline kızan bir koca. Kozalak ailesi magmadan saygılarını sunar.

yo ondan diil çiğdemnaz merak tabi karışmam kimseye önce vermiş sonra vermiş sonuçta vermiş dimi ama -tatlicadiarzu-

benimki benim istememe fırsat vermiyokii:eek: arada bazen oluyo tabi yanına imalı bir şekilde ve seksi bir yatış biçimiyle uzandıgımda dayanamıyor zatenkaydirigubbakcemile3

ay koptum gülmekten karnima agrilar girdi alemsiniz yaw..... :)))))))
erkeklerin iste hemen kandigi ortada sizlerde az degilmisiniz yani heheheheheheheh

Sen inanıyormusn cidden sadece evlilerin seviştiğine:1shok: ben gönül evliligi yapmışım şekerim:icecream:

cok merak ediyorum ailen bu duruma ne diyor? eminim bilmiyorlar

yada ileride herhangi birsey oldugunda ailene nasil aciklama yapmayi düsünüyorsun yada simdiki sevgilinle degilde baska bir adamla evlendiginde ona ne demeyi düsünüyorsun ??
dilerimki simdiki sevgilinle evlenesin sorun cikmasin

Beni düşündügünz için teşekkür ediyorm da neden bu kadar takıldınz onu anlamadım.. Evliyken neler yapanlar var..SEvdigim adamla beraberim inşallah kısa bir süre sonra da evleniyorz..Ki bunu da ilk sizlerle paylaşıcam.. Ben sevgilime de kendime de çok güveniyorum.. ailemi üzecek birşeyde yapmam...

kıslar öncelikle bi duş alınır. . Sonra sadece onun beyaz gömleklerinden biri giyilir.Üstüme yapışmış olan gömlekle karşısına geçilir ve müzik eşliğinde dans ederek soyunulur. Eee gerisi malum zaten... Bu onun aklını başından almama yetiyor. Tecbüreyle sabittir :lepi:

yorumlarınız süper bizde bekarlar tecrübe ediniyoruz :lepi: bence file çoraplar varya iç çamaşırı giymeden onu giyip üstüne büstiyer tarzı ayağınıza topuklu bir ayakkabı giyip güzelce saç makyaj parfüm bence harika olur siz ne düşünürsünüz bilemem :eek:

:eek: ne zaman dus almaya girsem cikinca olan oluyor zatenkaydirigubbakcemile pek bir sey yapmaya gerek kalmiyorkaydirigubbakcemile3

kıslar ben evli diilim bişi diyemicem ama kocam beni etkilemek için sadece sevdiğim bi parfümü sıksa ben zaten çoktan etkilenmiş olurum :eek:

yorumlarınız süper bizde bekarlar tecrübe ediniyoruz :lepi: bence file çoraplar varya iç çamaşırı giymeden onu giyip üstüne büstiyer tarzı ayağınıza topuklu bir ayakkabı giyip güzelce saç makyaj parfüm bence harika olur siz ne düşünürsünüz bilemem :eek:
wow arkadaşlar ağzım açık kaldı walla neler varmış neller en güzeli hiç heyecanınızı kaybetmeyin :lepi:

X