Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

size yeni olayımı anlatıyım..

1.bi güzel duşumu alırım
2.kurulanır yağlanır parfümlenirim
3.en sexi kıyatimi giyerim
4.rujumu vs.sürerim
5.yatak odasına geçerim mumları yakarım
6.çığlık atarım aşkım odada böcek var diye sırnaşık şey (yalancıktan)
7.bana şöyle bir bakar sonra böcek aramaya koyulur :1no2:
sonuç : bende iştah miştah kalmaz..senağlama Şimdimi o hazırlanıyo ben böcek arıyorum jeyyar

valla kızlar evli değilim ama hangi erkek ben yatağa gidiyorum sen gelmiyor musun diyince mevzuyu çakmaz :)))))))

Baktimda herkes birsey yapmama gerek yok diyor..
Adim atsaniz adamlarin aklina sex geliyor sanki. Erkekler bu kadar mi sexe duskun:)

Biraz degisiklik yapin hanimlar. Kollarini baglayin mesela, giyin soyle yari acik bi kiyafet, gecin karsisina, sexi bir dans yapin, dokunmasina kesinlikle izin vermeyin cildirsin iyice :))
Degisiklik iyi olur bence:))

ya dusundum de
anadan dogma cirilciplak dolasmak bence pek seksi olmaz :))))
ciddi soyluyom bak
hani afrika kabilelerinde oyle ciplak gezen kadinlar var tv de belgesellerde gosterirler
onlar seksi gelmiyo bana mesela

ama transparan bi kiyafet ya da yariciplaklik daha seksi bence

walla bencede :)) tabi bu sadece sözde şuan icraat a bakalım kaç sene var :):)))

ben bıyerde okudum erkeklerı gögus uclarından opmek azdırıyormus sızın goguslerınıznde onun ustunde gezınmesı...evlennce denıcem...

aaa olan var olmayan varr bız bekarlarda saf saf okuyalım işte lülülülülülü
en azından ılerısı ıcın cesıtlı fıkırler oluyo :dance:

Baktimda herkes birsey yapmama gerek yok diyor..
Adim atsaniz adamlarin aklina sex geliyor sanki. Erkekler bu kadar mi sexe duskun:)

Biraz degisiklik yapin hanimlar. Kollarini baglayin mesela, giyin soyle yari acik bi kiyafet, gecin karsisina, sexi bir dans yapin, dokunmasina kesinlikle izin vermeyin cildirsin iyice :))
Degisiklik iyi olur bence:))

yarı açık diilde tümden giyinikken striptizde hoş bi fikir olabilir :p en sonuna kdar hareket etmesine izin vermessem delirir hralde ama önce bunu deniiceğim birini bulmam grekio:p

aaa olan var olmayan varr bız bekarlarda saf saf okuyalım işte lülülülülülü
en azından ılerısı ıcın cesıtlı fıkırler oluyo :dance:

hklısın ya olan var olmyan var :KK70::KK70:

bence insan kendini seksi hissetmeli herşeyden önce..kıyafetle veya çıplak dolaşarak etkileme şekline inanmıyorum..yoksa açık bir gecelik giyip dişlerinin arasına bir gül sıkıştırmak kolay:))))
biraz da komik bence:)) ruhun arzularsa ve seksi hissedersen kendini arzulatırsındaa kendini..:))

size yeni olayımı anlatıyım..

1.bi güzel duşumu alırım
2.kurulanır yağlanır parfümlenirim
3.en sexi kıyatimi giyerim
4.rujumu vs.sürerim
5.yatak odasına geçerim mumları yakarım
6.çığlık atarım aşkım odada böcek var diye sırnaşık şey (yalancıktan)
7.bana şöyle bir bakar sonra böcek aramaya koyulur :1no2:
sonuç : bende iştah miştah kalmaz..senağlama Şimdimi o hazırlanıyo ben böcek arıyorum jeyyar

Hiç güleceğim yoktu... Çok hoşsun....:roflol:

yüzüne bir kaç saniye bakmam yetiyor,o da olmadı gider kucağına otururum.tatlicadiarzu:eek:

zaten benimki yirmidort saat seksi buluyo disarda olsak bile kari benim hamrim kalkti diyo ozel bisey yaparsamda daha fazla aziyo

iVillage Seks Uzmanı Tracey Cox, partnerinizin veya eşinizin daha önce hiç yaşamadığı bir seks tecrübesi için önemli önerilerde bulundu. İşte deneyimlerini dünya kadınları ve erkekleriyle paylaşan uzmandan erkeği baştan çıkaran ve hep sizi hatırlamasını sağlayan seks önerileri...CADIARZU

"Erkek arkadaşınızın bugüne kadar karşılaştığınız en iyi aşığınız olmasını ister misiniz? Bunu başarmak oldukça basit. Tüm yapmanız gereken erkeklerin seksüel ruh halini anlamak ve onu yargılamamak.. Yakın zamanda Londra'da "sanatsal olarak yaşa seks" konusunun fotoğraflandığı bir sergiye katıldım. İlişkilerde ve seks yaşamındaki acemilikler fotoğraflarla anlatılıyor. İlk seride tutucu bir çift anlatılıyor. İkinci seri de homoseksiel bir çift fotoğraflanmış. Bu çiftlerin seks yaşamları arasındaki farkları daha iyi anlamamı sağladı. Seksüel yaşam olarak gay çiftler ile tutucu çiftler birbirlerinden farklı değillerdi. Ancak gay çiftlerin seks yaşamlarında ellerini daha çok kullandıkları ve daha sert oldukları görülüyordu. Neden? Çünkü her ikisi de erkek.. İki erkek seks yaşamlarında, karşısındaki erkeğin ne istediğini bildiği için öyle davranıyor ve sonuçta partnerinin onu yargılamayacağını bildiği için daha rahat davranıyordu. Seksüel yaşamlarında aynı şeyleri düşünüyorlardı. Buradan erkeklerin nasıl düşündüklerini çıkartabilirsiniz. Erkeklerin seks yönelimleri kadınların seks yönelimlerinden daha ilkeldir. Erkek seks yaşamında ne istediğini, tutucu bir kıza öğretebilir mi? Heyecanlı ve vahşi istekler seks yaşamınızı biraz hareketlendirebilir, düşünceleriniz değişebilir. Toplumda "normallik" ile "edepsizlik" arasında kesin bir sınır vardır. Şu açık ki; Herkes seks yapar ve nasıl olduğu önemli değildir, "normal" olması önemlidir. Eğer birkaç kişi yaptığınızı yapıyorsa bu "normal" olduğunu göstermez. jeyyar

Partnerinizle seks yaparken bazı şeyleri "hayır" yanıtını alıyorsanız, neden reddettiğini düşünün. Duymak istediği şey diğer insanların da bunu yaptığı olabilir mi? Onu korkutuyor musunuz? Onu incitip incitmediğinizi yeniden düşünün. Herhangi bir tehlike var mı? Yoksa o zaman problem nedir?
Onu kucaklayan bir kadın olmanız bugüne kadar gördüğü en iyi aşık olmanızı sağlamaz. Belki bugüne kadar yaptıklarınızdan daha iyi dersler çıkarmalısınız.:1shok:

Erkekler görselliğe önem verir :eek:
Erkekler gördükleri şeye karşı istek duyarlar, görsel olarak heyecanlandırılmak onları çok etkiler. Onu harekete geçirecek şekilde giyinmeniz, süslenmenizi ya da seks isteği yaratacak hareketlerinizi gözler. Sevgilinizi ya da eşinizi en iyi siz tanırsınız. Hoşlandığı şeyleri görmesini sağlayın ve o gün onun günü olsun.

"Onun için yeterince iyi olmalıyım" düşüncesinden kurtulun CADIARZU
Erkekler yeni şeyler denemekten hoşlanır. Yani sevgiliniz ya da eşiniz yatakta yeni şeyler istediğinde bunun anlamı "yatakta yeni şeyler denemek" istiyordur. Çocu kadın bundan ne anlam çıkarır? Onu istediğini vermek yerine peşine dedektif takar ve kendisinden neden soğuduğunu anlamaya çalışır. Erkek bunu söylediğinde genel olarak sizinle seks yapmaktan artık zevk almadığı sonucunu da çıkarmanız yüksek ihtimal. "Bana sahipken neden diğer fantazileri ve yeniliklere ihtiyaç duyuyor" diye de düşünebilirsiniz. Her iki tepkiyle de sıkça karşılaşılır. Ona eleştirel bir bakışla yaklaşmayın, her öğlen hamburger yemek yerine sizden farklı bir yemek istedi sadece.. İnsanların farklılıklara ve çeşitliliğe ihtiyacı vardır. Kendinizden itmek ve yargılamak yerine onu kucaklayın.a.s

daha cok bu durum esim tarafindan sorun oluyo... benim onun ilgisini cekmem an meselesi ama o bu konuda sikayetci.... benim gidip bitane opmem yetiyo zaten firsata bakiyo firsatci...

ben de once icime seksi ic camasirlarimi giyerim caktirmadann sırnaşık şey sonra bluzumun dugmelerini acarim biraz azicik parfum sikarim yavasca yanina sokulup boynundan operimm coksekeriremsu gerisinde de bir sey yapmama gerek kalmaz zatenn :lepi: ama ustumu cikardigimda seksi camasirlarimi gorup sasirmasi cok guzel oluyorr Şeniz

X