Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

anam bizimki yeni diye midir nedir bişeye fırsat bırakmii ki tatlicadiarzu normal düz bi elbise giyerim başlar işleme, seksi giyinirim zaten anında olaya, normal giyinirim çok seksi der (nefret ederim seksi olmaktan ölçütü neyse artık :roflol: ) yine aynı şey tabi direk işe başla :roflol: :roflol:

onu giy hoop yatağa, çıkar yatağa, git yatağa, gel yatağa :roflol: :roflol: :roflol: balayımızda bitmiştim artık bacak görmeye dayanamiidi adam :roflol:

kızlar valla alemsiniz . bence bu adamlar çok saf. hemen kanıyolar ve hareketleniyolar ve son yatakta bitiyor :)
ama tek bişeylerine gıcık oluyrm işlerine gelince yorgunlar parmağını kaldıracak halleri olmuyo;
işlerine gelmeyincede bazı şeylerini tutamıyolar :) :) :)
süperizzzz bizzzzzzz
harikayızzzzzzzzzzz

yazdıklarınızdan cıkardıgım kadarıyla, eşinizi ilk etkıleyenn sizlersınız Şeniz

2 kadın konuşuolarmış bu konuyu,ikisi de aynı şeyi yapmaya karar vermiş buarada kadınlardan biri evli biri diil,işte ikisi de siyah deri kıyafetler maske falan bööle çok seksi olucaklar ertesi gün de birbirlerine annatıcaklar neese ertesi gün oluor bekar kadın anlatıo sevgilim bayıldı çok hoşuna gitti gecemiz çok güzel geçti arkadaşına soruor sizin nasıldı evli de annatıo siyah deri çok seksi elbisemi giydim maskemi taktım çizme giydim kocam zile bastı kapıyı açtım
'yemekte ne var batman'
:)))))))

Vallaha hecccccc ugrasamam herife sekiz mekiz gözükecem diye zaten bütün gün benim iki cadi beni ahanda böyle tatlicadiarzuyapiyor .

Giyiyom esofmanlarimi devirip yatiyom vallaha:icecream:

çok hoşsunuz arkadaslar..:içelim:
sımdı benim hamilelik perfonmansı bıraz olsun yavaslatmıs durumda..
bu arada ben de nefes alıyorum.. :roflol:
yoksa halim harap olurdu hıc bahsetmıyım.. :bbo:
allahtan bıraz mola oldu bana.. naniknanik

çok hoşmuş örnek adamda tam bi hötmüş yani:roflol::roflol:

hiçbirşey yapmıyorum.Hiçbirşey yapmazkende seksiymişim öyle dedi kocam.birde yapıpda uykumdan mı olayım ya,zaten sabahtan akaşama kadar işte ayrı,evde ayrı yoruluyorum...

kızlar süpersiniz gülmekten öldüm .bizde evlilik öncesi tecrüberlinizi alıyoruz öhöm öhöm öhöm:):):):)

valla evlenmedim az kaldı evlenmeme ama seksi bişiler giyerdim sanırım gerisi malum...:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…