Eşinizi Etkilemek Için Sex Den önce Neler Yaparsiniz?

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
526
4
41
EŞİNİZİ ETKİLEMEK İÇİN SEX DEN ÖNCE NELER YAPARSINIZ? YANİ HİÇ O AN SEX DÜŞÜNMEZKEN AKLINIZA GELDİ VE EŞİNİZ İÇERDE BAŞKA BİŞEYLE MEŞGUL. DİREK SEVİŞELİM DERMİSİNİZ YOKSA ONUNDA AKLINA GETİRMEK İÇİN BİŞEYLER YAPARMISINIZ?(KIYAFETİNİZİ DEĞİŞTİRMEK, SÜREKLİ ÖNÜNDEN GEÇMEKV.S ,V.S):teytey: RAHATSIZ OLAN YAZMASIN ARKADAŞLAR:)naniknanik

Reactions: Cdd
Ben pek fazla bu konuda kendimi yormam, bir dus alirim önce ondan sonra direk salona giderim çiplak halde hemen anlar tabii, birsey dememe kalmaz :roflol: Şeniz

Ben pek fazla bu konuda kendimi yormam, bir dus alirim önce ondan sonra direk salona giderim çiplak halde hemen anlar tabii, birsey dememe kalmaz :roflol: Şeniz

kafamçokkarıştı
sen dus alirken, eve kayinvalidenler kayınbaban falan gelip salona geciyorlarmis mesela
ama sen dustasin tabi zilin sesini ve geldiklerini duymamissin
dustan cikiyorsun ciplak bi halde herzamanki gibi salona geciyorsun
surpriiiiiiz

evet gercekten artık esinin birsey demeye mecali kalmaz sanırım

:roflol::roflol:

düşünmesi bile korkunç yaa...laelaelaelaelae

ya dusundum de
anadan dogma cirilciplak dolasmak bence pek seksi olmaz :))))
ciddi soyluyom bak
hani afrika kabilelerinde oyle ciplak gezen kadinlar var tv de belgesellerde gosterirler
onlar seksi gelmiyo bana mesela

ama transparan bi kiyafet ya da yariciplaklik daha seksi bence

Son düzenleyen: Moderatör:

cok dogru soyluyosun cnm katılıyorum sana, biraz gizliilk,gizem katmak lazım . ne o oyle cırılcıplak ,hersey ortada merak edecek birsey kalmıyor kı.

bende kesinlikle dekolte yada yarım çıplaklığında daha etkili olacağını düşünüyorum.. vede sadece düşünmekle yetiniyorum faaliyet yokkkkk

bizde faaliyet olmadigi icin bu konular uzerinde kafa yorabilecek vaktimiz var kardes
milletin vakti yok ki oturup bizim gibi dusunmeye direkt faaliyetteler :)
valla bende faaliyet falan olmaz, artik cennete girersem eger orda birini ayarlarim artik herhalde kendime
obur dunyaya biraktim artik ben

BİZDE İŞARETE GEREK KALMIYOR SÖZLER ÇEKİŞTİRMELER YATAKTA SON BULUYOR ZATEN sengözlerimebaksanab

hoppp zıplar kucagına otururum ve en etkilendiği hareketleri yapmaya başlarım adamın gözü ne iş görür ne başka birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…