- 4 Mayıs 2007
- 725
- 4
-
- Konu Sahibi denizkabugu
Diğer konularından hatırladığım kadarıyla ailen arkadaşlığınıza sıcak bakmıyordu.
Bununla ilgili sebepleri önemli senin tutumun konusunda.
bence sevgilin elinde küçük bi hediyeyle kapınızı çalsın,otursun konuşsun annenle babanla,seni ne kadar çok sevdiğini,beraber çok mutlu olduğunuzu,ciddi düşündüğünü,seni asla üzmüceni birbir anlatsın.tabi çok ciddi bi durum yoksa ortada ailenin istememesine neden olan...
hicbir sey yapmadim ailem zaten esimi cok seviyolar :1hug:
canim neden istemiyorlar önce ben bunu merak ettim ve kac yasindasin? erkek arkadasin calisiyormu?
benim kocamda şeytan tüyü vardır,hani bebek suratlı derler ya onlardan.ailemi bırakın tüm sülale hayran ona.ben çaba harcamadım hiç onu kabul ettirmek için,o ellerini öpünce,herkesin sevgilisi oldu.şeytan tüyü işte
daha önceki yazılarmda belirttiğim gibi neden
başka şehire gitmemi istemiyorlar
aileler arasında kültür farklılığı ( sosyal olarak )
kendisinin özel sektörde çalışması ( ailemde işten çıkabilir korkusu var)
23 yaşındayım..
anladigim kadariyla siz birbirinizi seviyorsunuz ve her ikinizde ne istediginizi biliyorsunuz bence ailenle önce sen konus mutlaka daha öncede konusmussundur ama gene konus ve bu kararinda cok ciddi oldugunu söyle onu cok sevdigini ve onunla cok mutlu olabicegini anlat elbette onlar anne ve baba hep cocuklarinin mutlu olmalarini gözlerinin önünde olmalarini isterler onlara sik sik evlendikten sonra onlari ziyaret edicegini söyle eger biraz yumusatabilirsen erkek arkadasinda konussun ve onlara güven versin .
o zaman kesin tafrini koysan yani biraz sert olucak ama ya onlarin rizasi ki senin istediginde bu yada onlain rizasi olmadan da onunla evlenecegini söylesen belki o zaman seni kaybetmek istemedikleri icin kabul edebilirler ama bunu söyledikten sonra düsünmeleri icin onlara zaman ver bakalim o zaman ne olucak
çılgınlık değildi içimden geldi bol bol ağladım:)))))))))))))))))))))))