eşinizi aileniz kabul etmesi için ne çılgınlıklar yaptınız? fikirlerinize ihtycm var

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
4
Arkadaşlar eşinizi ailenize kabul ettirmek için ne kadar süre geçti...
Bu süre içinde neler yaptınız kabul etmeleri için.................
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Tecrübelerinizi , fikirlerinizi , yaşadıklarınızı yazın lütfen :ecrin_bebek:

Diğer konularından hatırladığım kadarıyla ailen arkadaşlığınıza sıcak bakmıyordu.
Bununla ilgili sebepleri önemli senin tutumun konusunda.

Diğer konularından hatırladığım kadarıyla ailen arkadaşlığınıza sıcak bakmıyordu.
Bununla ilgili sebepleri önemli senin tutumun konusunda.

evet canım onaylamıyorlar
ama ben çok istiyorum yani onunla mutlu olacağıma inanıyorum
ailem de inansa çok güzel olacak da işteeeeeee

bence sevgilin elinde küçük bi hediyeyle kapınızı çalsın,otursun konuşsun annenle babanla,seni ne kadar çok sevdiğini,beraber çok mutlu olduğunuzu,ciddi düşündüğünü,seni asla üzmüceni birbir anlatsın.tabi çok ciddi bi durum yoksa ortada ailenin istememesine neden olan...

hicbir sey yapmadim ailem zaten esimi cok seviyolar :1hug:

ramazandan önce geldi ikna olmadılar ki:1no2:

benim kocamda şeytan tüyü vardır,hani bebek suratlı derler ya onlardan.ailemi bırakın tüm sülale hayran ona.ben çaba harcamadım hiç onu kabul ettirmek için,o ellerini öpünce,herkesin sevgilisi oldu.şeytan tüyü işte

canim neden istemiyorlar önce ben bunu merak ettim ve kac yasindasin? erkek arkadasin calisiyormu?

canim neden istemiyorlar önce ben bunu merak ettim ve kac yasindasin? erkek arkadasin calisiyormu?

daha önceki yazılarmda belirttiğim gibi neden
başka şehire gitmemi istemiyorlar
aileler arasında kültür farklılığı ( sosyal olarak )
kendisinin özel sektörde çalışması ( ailemde işten çıkabilir korkusu var)
23 yaşındayım..

allahım o şeytan tüyünden benim sevgilime de verir inş

anladigim kadariyla siz birbirinizi seviyorsunuz ve her ikinizde ne istediginizi biliyorsunuz bence ailenle önce sen konus mutlaka daha öncede konusmussundur ama gene konus ve bu kararinda cok ciddi oldugunu söyle onu cok sevdigini ve onunla cok mutlu olabicegini anlat elbette onlar anne ve baba hep cocuklarinin mutlu olmalarini gözlerinin önünde olmalarini isterler onlara sik sik evlendikten sonra onlari ziyaret edicegini söyle eger biraz yumusatabilirsen erkek arkadasinda konussun ve onlara güven versin .

bu konuda beni dinlemek istemiyorlar artık
yoksa başka bişi mi var bu kadar vazgeçemiyorsun diyor annem
yani anlayın diyemiyorum
ya sevgi olamazmı diyorum aman sevgi gelir geçer evlendikten sonra diyor annem
bi kavga etseniz geçinemezseniz gözünüz sevgiyi bile görmez diyor offffff

o zaman kesin tafrini koysan yani biraz sert olucak ama ya onlarin rizasi ki senin istediginde bu yada onlain rizasi olmadan da onunla evlenecegini söylesen belki o zaman seni kaybetmek istemedikleri icin kabul edebilirler ama bunu söyledikten sonra düsünmeleri icin onlara zaman ver bakalim o zaman ne olucak

aslında bu sert tavrı yaparım da
işte annemle babama bişey olur hasta falan olurlar diye korkuyorum
of korkumu yensem herşeyi yapcam
ilk başta çok tavır yaptım da işte
onlara bişey olursa diye korktum

arkadaşım...
annenin babanın hatta sevgilinin bile ne istediğini bırak artık...
kendine şunu sor..
ben gerçekten ne istiyorum...
bu soruya yürekten vereceğin cevap tüm endişelerini silecektir...
hayat senin seçimlerde senin...
annen baban seni ne kadar korumak isteseler bile cam fanusta yaşayamazsın...
kavga da edersin mutlu da olursun eğer yürekten istiyorsan sevdiğini...
herşeye hazır değilsin sen demekki bu yüzden endişelerin var...
gerçekten sevsen bunları dert etmezsin kusura bakma...

evet ama ya sana birsey olursa o zaman annen vicdan azabi duymuycakmi bende elfida arkadasin dedigine katiliyorum senin yasin 15 de degilki sen ne istedigini bilebilecek yastasin o yüzdende kalbinin sesini dinle ve öyle hareket et. ama üzüldüm durumuna allah yardimcin olsun elbette insanin ailesi üzmek istemiyor sakin ailenide atma bir adam icin ama onlara nekadar kararli oldugunu ve onlari cok sevdigini onlarin da izniyle evlenmeyi hayel kurdugunu anlat

sustum sadece.....
ilk duyduklarında istiyomusun dediler '' evet '' dedim...
sonra sürekli başımda annem,babam,amcam,teyzem, konuşup durdular....
ben sadece sustum tek kelime dahi etmedim...
vazgeçmiceğimi anlayıca tamam dediler...
ama ben ne kadar doğru yaptım orası meçhul......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…