- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
- Konu Sahibi sura260511
eee yılbaşı yaklaştı geldi gelecek. Ne süprizler hazırladınız bakalım eşinize neler aldınız paylaşalımda fikir olsun hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu siteden mi aldın tatlım güvenli bi sitemi çok korkuyorum bu siteden alma işlerinden
Hayırdır ya amma reklam yaptin visky taşida visky taşı. Belki visky içmiyorlar. Şikâyet ediyorum seni. Reklam yapmak yasak. Birde 10 yil onceki konukari nerden cikariyorsunBence en alternatif hediye Viski Taşı. Her erkeğin delireceği bir hediye. İnternet sitelerinde satılan Çin malı ürünlerin kargo süresi ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama instagramdan sstış yapan Cube & Cold viski taşı için çok şey söyleyebilirim. Gerek kargo süresi (2gün), gerek malzeme ve çeşitliliği, gerek ilk yerli üretim olması, gerekse mükemmel kutusu ve paketlenişi sizi bu ürünü almaya iten nedenler arasında olabilir. Eşinize, kardeşinize, babanıza, patronunuza alabileceğiniz çok şık bir hediye.
Not: Viski taşı nedir? İçkinizi sulandırmadan soğutarak daha keyifli bir içim sağlayan doğal aparat.
Pardon. Amacım reklam değildi. Siteye yeni üye oldum, kullanımını bilemedim. Aynı şeyler dönüp durmuş, fikir olsun diye yardımcı olmak istedim sadece.Hayırdır ya amma reklam yaptin visky taşida visky taşı. Belki visky içmiyorlar. Şikâyet ediyorum seni. Reklam yapmak yasak. Birde 10 yil onceki konukari nerden cikariyorsun
Yersen tabiiPardon. Amacım reklam değildi. Siteye yeni üye oldum, kullanımını bilemedim. Aynı şeyler dönüp durmuş, fikir olsun diye yardımcı olmak istedim sadece.
Iyide ben yeni üye olduğumda öyle bakındım durdum konu açmayı bile bilmiyordum sen ayni mesajı 15 kez paylaştım ne alaka 2012 yılındaki konuya yazı yazıyorsun çocukmu kandiriyorsunPardon. Amacım reklam değildi. Siteye yeni üye oldum, kullanımını bilemedim. Aynı şeyler dönüp durmuş, fikir olsun diye yardımcı olmak istedim sadece.