• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize yılbaşında ne alacaksınız bakalım kızlarrrrrrr :D

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
73
eee yılbaşı yaklaştı geldi gelecek. Ne süprizler hazırladınız bakalım eşinize :D neler aldınız paylaşalımda fikir olsun hepimize :D

baya kalıcı bir koku canım o iyi yapmışsın. bende dolma kalem alıp üzerine ismimizi yazdıracağım umarım yetiştirirler yılbaşına. ee evdemi kutlayacaksınız,başbaşa mı aileyle mi

Ben bunu aldım istediğim şekilde tarif ettim çok güzel paketlenmiş idi ve yanında fon kağıdına güzel bir sürprizle yazıp hediye etmişler :)
Üstelik yazı da çıkmıyor.Tavsiye ederim çekinmeden

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar konu eski ama ben belirtmek istedim. Kocişkoma yılbaşı hediyesi olarak bunu beğendim ne dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en alternatif hediye Viski Taşı. Her erkeğin delireceği bir hediye. İnternet sitelerinde satılan Çin malı ürünlerin kargo süresi ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama instagramdan sstış yapan Cube & Cold viski taşı için çok şey söyleyebilirim. Gerek kargo süresi (2gün), gerek malzeme ve çeşitliliği, gerek ilk yerli üretim olması, gerekse mükemmel kutusu ve paketlenişi sizi bu ürünü almaya iten nedenler arasında olabilir. Eşinize, kardeşinize, babanıza, patronunuza alabileceğiniz çok şık bir hediye.
Not: Viski taşı nedir? İçkinizi sulandırmadan soğutarak daha keyifli bir içim sağlayan doğal aparat.

Bence en alternatif hediye Viski Taşı. Her erkeğin delireceği bir hediye. İnternet sitelerinde satılan Çin malı ürünlerin kargo süresi ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama instagramdan sstış yapan Cube & Cold viski taşı için çok şey söyleyebilirim. Gerek kargo süresi (2gün), gerek malzeme ve çeşitliliği, gerek ilk yerli üretim olması, gerekse mükemmel kutusu ve paketlenişi sizi bu ürünü almaya iten nedenler arasında olabilir. Eşinize, kardeşinize, babanıza, patronunuza alabileceğiniz çok şık bir hediye.
Not: Viski taşı nedir? İçkinizi sulandırmadan soğutarak daha keyifli bir içim sağlayan doğal aparat.
Hayırdır ya amma reklam yaptin visky taşida visky taşı. Belki visky içmiyorlar. Şikâyet ediyorum seni. Reklam yapmak yasak. Birde 10 yil onceki konukari nerden cikariyorsun

Hayırdır ya amma reklam yaptin visky taşida visky taşı. Belki visky içmiyorlar. Şikâyet ediyorum seni. Reklam yapmak yasak. Birde 10 yil onceki konukari nerden cikariyorsun
Pardon. Amacım reklam değildi. Siteye yeni üye oldum, kullanımını bilemedim. Aynı şeyler dönüp durmuş, fikir olsun diye yardımcı olmak istedim sadece.

Pardon. Amacım reklam değildi. Siteye yeni üye oldum, kullanımını bilemedim. Aynı şeyler dönüp durmuş, fikir olsun diye yardımcı olmak istedim sadece.
Iyide ben yeni üye olduğumda öyle bakındım durdum konu açmayı bile bilmiyordum sen ayni mesajı 15 kez paylaştım ne alaka 2012 yılındaki konuya yazı yazıyorsun çocukmu kandiriyorsun

Ona supriz olarak kendime bir seyler alırdım ben aslında kırmızı kırmızı ama lohusa olacagım bu yıl o yuzden sıradan bir hedıye alabılırım kullanması için
Parfum zippo falan ..

Hiç sorma yaa .. Ben ne yapacagimi bilmiyorum .. Bi de yılbaşından 2 gün önce bizim evlilik yildonumumuz.. Ne yapicam bilemedim ben

Hicbir sey :D almayi da dusunmuyorum. Ekstra da bir sey yapmayiz. Ben benim ailemin yanina gitmek istiyorum ama gidemeyecez gibi. Gidemezsek insallah esimin ailesi tarafindan gelen olmaz evdeyiz diye. Beni cildirtmazlar umarim.

Benim yılbaşım olmadığı için birşey almadım benim için normal günden farkı yok:dondurma:

çift çizgili bir gebelik testi kısmet olursa :)

Back