Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balayı için ilk kez Kıbrıs'a gidiyoruz.Uçaktan bin bir türlü macera ve rezillikle nihayet Kıbrıs'a inmişiz.İnsanlar pide kuyruğunda gibi pasaport kontrolü için sıraya dizilmişler.Eşim sıra biraz seyrekleşsin diye kenara çekiyor beni.O esnada, sıradaki insanların yanında bir köpek görüyorum.Karınca bulsa onla sohbet edecek derece hayvansever biri olarak, "aa köpeğe bak, uçağa o da binmiş, yazık tırsmıştır o da, gel bobi, gel oğlum"dememle köpeğin "hırrrrr" diyerek bize doğru depara kalkması, eşimin beni uzağa itekleyerek kaçırması "lan o uyuşturucu arayan k-9 köpeklerinden, niye kendine çağırıyorsun manyak? Polisler köpek sana gitti diye işkillenecek, çekecekler içeri" demesiyle uyanıyorum."ne bileyim polis köpeği olduğunu, arkasından anlayamadım" dememe , eşimin "arkasından erkek olduğunu ve adının bobi olduğunu anlıyorsun ama " demesiyle sinirli olduğunu anlıyorum.
Bu arada eşim sıraya doğru çemkirerek gidiyor.Tam bir kütük türü olduğu için kontrolden o geçiyor, gidiyor.Arkada kalanın canı çıksın misali.Ben arkasından elimde pasaport yerine geçen bir kağıtla memurun önüne geliyorum.Herkesin kağıdına ve kimliğine bakıp gülümseyerek "iyi tatiller " diyen adam bana uzaylı gibi bakıyor.Ve sonrası:
-Winstonlight hanım değil mi?
-(Yok Kamil bey, kimlikte yazıyor işte hödük) Evet, ismim Winstonlight.
-Tatil amaçlı geldiniz öyle değil mi?
-(Hayır kadın pazarlayacağım burada, tövbe tövbe)Evet.
-Ne kadar kalacaksınız?
-(Pasaportumsu kağıtta yazıyor zaten mal) Bir hafta kadar.
-Tam olarak ayrılacağınız günü söyler misiniz?
-Bilmiyorum tam.21 Şubatta evlendik, bugün 22si.7 gece kalacağız ya da 8 gece 7 gün mü ne? İşte ya 29u ya 30unda döneceğiz.Aaa bir dakika, şubat 28 çeker o zaman mart 2 ya da 3 oluyor sanırım.
-Yani belli değil? Kimlikteki fotoğrafınızda biraz değişik olunca bu soruları sormak zorunda kaldım.
-(Kimlikteki foto sanki Angelina Jolie, o da ben, bu da ben işte)
Bu arada sınırı geçen eşim benim kaldığımı görünce yarım yarım uzaktan elini dizine vura vura yarılmaktadır.Onun şebek hallerine dayanamayınca, sinirlerimde bozulunca, bende başlarım.
-Hahahahha, muhahahhaha..
-Winstonlight hanım iyi misiniz?
-Beyefendi, eşim beni uzaktan güldürüyorda sinirlerim bozuldu.Bakın dün gece 8 saat düğünümde tepindim, sonrası malum yorgunluk, sabah 4te havaalanına geldik.Uçakta acil çıkış kapısının önüne oturdum, olurda uçak düşerse kapıyı ben açmakla ve herkesi kurtarmakla yükümlüyüm diye 45 dakika elim uçak kapısında, kalbim güm güm gözümü bile kırpmadım.Az önce şu k-9 köpeklerinden birine kendimi zorla ısırttıracakken son anda kurtuldum.Siz de biraz anlayışlı olun lütfen.Bu tatile inanın çok ihtiyacım var.Zor zekat geçtim, sonra eşim olacak odunu payladım.Dışarı çıktık.Otele transfer için gelen minibüsün yanına gittim.Çalım yapıp, bineceğim saçımı savura savura.Allahım minibüsün kapısı yok.Acaba gizli kapımı yapmışlar diye minibüsün her yerini ilk kez minübüs görmüş uzaylı gibi mıncıklarken, şöför bağırır :" İlk gelişiniz, öyle değil mi?", "Trafik ters akar burada, doğal olarak tüm taşıtlara tersten binersiniz, kapı öbür tarafta hahaha" demesiyle rezilliğin bana ne kadar yakıştığını bir kez daha anlarım.
Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.
Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum
Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim
Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin
Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor
Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.
Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü
klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum
Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte
o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.
elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok
Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda
renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden
birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım
bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayıncasanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.![]()
demin dışardan geldik arabayla eşim dedi aşkım camı açıp bakarmısın kaldırıma teker ssürtmesin bende baktım tam böyleii dedim hala bakıyorum adam arabayı stop etmiş camları kapatıyor ama hala benim kafa dışarda bir kıstı ki kafam cama panikle aşkım napıyon kafam kıstı derken alnımı da çerçeveye çarptım,karşıdan gelen 3 teyze kıs kıs güldülerben kafayı kurtardıktan sonra gülmekten ölüyorum eşimde yazık aşkım özürdilerim bişey oldumu demekten gülümseyemedi bile
![]()
bende anlatayım..nişanlımdaydım beni çağırdı odadan gelsene die bende gidiodum meğersem saklanmış birde bööö yapınca ödüm patladı ve gaz kaçırdım ama duydumu bilmiyorum..küçük bi pırttı yani ...korkunca oluyo demekki![]()
Ben anaokulda öğretmenime rezil olmuştum. Bizim anaokul tam gündü ve öğlen uyku saati vardı herkesin birer yatağı vardı yastığını yorganını dönem başında bütün veliler getirmişti. Bir uyku saatinde arkdaşım geldi beni dudaklarımdan öptü o sırada öğretmen bizi gördü geldi napıyorsunuz siz nerden öğrendiniz bunu dedi? ben de cevap türk filmlerinden oldu.O sıralarda benden 9 yaş büyük kuzenim bizde kalıyordu kız manyak gibi devamlı türk filmi izlerdi çocukluğum Ahu Tuğba, Banu Alkan, Müjde Ar , Oya Aydoğan filmleriyle geçti bir nevi.
Geçen erkek arkadaşımla konuşuyoruz şimdi 22 yaşındayım böyle ilk hoşlandığımız çocukluk aşklarımızı filan anlatıyoruz ilk 5 yaşında öpüştüm dedim oo diyo erken başlamışsın ama 18-19 yaşına kadar ara verdim dedim. Bu arada anaokulundaki arkdaşımla lisede aynı sınıfa düştük ama ben çocuğu tanımadım o da beni tanımadı neyseki bir veli toplantısı öncesi annesi beni tanıdı ben de o olduğunu anca öyle anladım. İnşallah o beni hatırlamamıştır.
![]()
ayyy ben de gülmekten altıma yapıcam nerdeyse![]()
Düğün Şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram Antalya'da yaptık.Görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.Son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.Önce ben kaydım, sonra bu.O kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.El ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.En son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.Ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.Arkama roket takmışlar misali.Eşim de halkı selamlayan İngiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.Tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.Direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.
-Winstonligghhtt, iyi misin? İyi misin? Konuş benimle hayatım.
-Koptu di mi, koptu?
-Konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-Sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-Neeeee?
-Meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....
Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.Kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-Neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-Sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-Neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-Yer Çekimi.
-Nasıl yani?
-Ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-Karpuz tabii de ne alaka?Bana karpuz mu diyorsun?
-Yok hayatım da işte şey.
-Ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.Ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!
Tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "Winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"Evet" diyorum, "Havuzda üstüme bir öküz düştü"...Birlikte rezil oluyoruz.![]()
çok güldüm benim aklıma bişi gelmemişti zaten sakarım çok rezil olurum o yüzden ama dogum ile ilgili yazı okuyuncca bende yazıyım dedim
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım![]()