• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

çok komik şeyler var burda yaa:52::60:
ben evli değilim de aklıma yengemle dayımın rezillikleri geldi anlatmadan duramayacağım:1::1:

benim dayım arada uykusunda kalkıp tuhaf tuhaf şeyler yaparmış.Bir gün yengem başladı anlatmaya...
Daha yeni evli oldukları zamanlarda dayımla yengem misafirliğe gitmişler biyere.Gece orda kalmışlar.Yatak eski tabi altı da boşluk,o zamanlarda yatakların altına ıvır zıvır şeyler konurmuş.Duvarla yatağın arasında da biraz boşluk varmış.Gece bunlar uyurken yengem takır takır sesler duyup uyanmış.Bir bakmış dayımın kolu yatağın altında.Gözler kapalı ama eliyle bişeyler karıştırıyomuş yatağın altında.Yengem sormuş noluyo napıyosun sen diye.
Dayımdan cevap: Serdar Ortaç'ın kasetini arıyorum.
Yengem: Ne serdarı ne kaseti delirdin mi bu saatte kendine geeel.
Dayım: Ya canım sıkıldı müzik dinlicem git başımdan yaaa:52::60::60::60::60:

Yine bi gece dayım uykusunun ortasında kalkıp yengemi uyandırmış.Kolundan tutmuş çekiyomuş geeel diye.Yengem korkmuş tabi noluyo filan derken kalkmış salona gitmişler.Yengem soruyomuş noldu gecenin bu yarısı neden kalktık neden geldik buraya diye.Dayımdan cevap yok...Hiçbir şey demeden köşede duran televizyonu masasıyla beraber tutmuş çekmeye başlamış.:60: Çeke çeke getirmiş salonun ortasına televizyonu.Sonra yengeme dönmüş ve: ''Bak yeni dekorasyon yaptım,nasıl ama güzel oldu dimi?'' :60::60::60: Sonra da hiçbir şey olmamış gibi gitmiş yatıp uyumuş.Yengem şoklarda tabi:52::52::52:

ahahahah:60: bir tane daha vaar

Yine bir gece uyurlarken dayım kalkmış elleriye duvara yaslanmış itmeye çalışıyomuş duvarı. Bide böyle zorlanıyo gibi sesler çıkarıyomuş ah uh filan:1: Yengem uyanmış bi bakmış dayım koca duvarı itmeye çalışıyo:1::1: Demiş noldu yine napıyosun seeen:52: Dayım başlamış bağırmaya: Ayşeee kaç ayşee duvar yıkılcak tutmaya çalışıyorum sen kaç çabuk yıkılcak şimdi üstüneeeeee:60::60::60::60::60::60:

ahhh kopmuştum yengem bunları anlatınca:60::60::60: Yıllar önce anlatmıştı yengem ama şuan yazarken bile kırıldım gülmekten:60::60::60:

Balayı için ilk kez Kıbrıs'a gidiyoruz.Uçaktan bin bir türlü macera ve rezillikle nihayet Kıbrıs'a inmişiz.İnsanlar pide kuyruğunda gibi pasaport kontrolü için sıraya dizilmişler.Eşim sıra biraz seyrekleşsin diye kenara çekiyor beni.O esnada, sıradaki insanların yanında bir köpek görüyorum.Karınca bulsa onla sohbet edecek derece hayvansever biri olarak, "aa köpeğe bak, uçağa o da binmiş, yazık tırsmıştır o da, gel bobi, gel oğlum"dememle köpeğin "hırrrrr" diyerek bize doğru depara kalkması, eşimin beni uzağa itekleyerek kaçırması "lan o uyuşturucu arayan k-9 köpeklerinden, niye kendine çağırıyorsun manyak? Polisler köpek sana gitti diye işkillenecek, çekecekler içeri" demesiyle uyanıyorum."ne bileyim polis köpeği olduğunu, arkasından anlayamadım" dememe , eşimin "arkasından erkek olduğunu ve adının bobi olduğunu anlıyorsun ama " demesiyle sinirli olduğunu anlıyorum.

Bu arada eşim sıraya doğru çemkirerek gidiyor.Tam bir kütük türü olduğu için kontrolden o geçiyor, gidiyor.Arkada kalanın canı çıksın misali.Ben arkasından elimde pasaport yerine geçen bir kağıtla memurun önüne geliyorum.Herkesin kağıdına ve kimliğine bakıp gülümseyerek "iyi tatiller " diyen adam bana uzaylı gibi bakıyor.Ve sonrası:
-Winstonlight hanım değil mi?
-(Yok Kamil bey, kimlikte yazıyor işte hödük) Evet, ismim Winstonlight.
-Tatil amaçlı geldiniz öyle değil mi?
-(Hayır kadın pazarlayacağım burada, tövbe tövbe)Evet.
-Ne kadar kalacaksınız?
-(Pasaportumsu kağıtta yazıyor zaten mal) Bir hafta kadar.
-Tam olarak ayrılacağınız günü söyler misiniz?
-Bilmiyorum tam.21 Şubatta evlendik, bugün 22si.7 gece kalacağız ya da 8 gece 7 gün mü ne? İşte ya 29u ya 30unda döneceğiz.Aaa bir dakika, şubat 28 çeker o zaman mart 2 ya da 3 oluyor sanırım.
-Yani belli değil? Kimlikteki fotoğrafınızda biraz değişik olunca bu soruları sormak zorunda kaldım.
-(Kimlikteki foto sanki Angelina Jolie, o da ben, bu da ben işte)
Bu arada sınırı geçen eşim benim kaldığımı görünce yarım yarım uzaktan elini dizine vura vura yarılmaktadır.Onun şebek hallerine dayanamayınca, sinirlerimde bozulunca, bende başlarım.
-Hahahahha, muhahahhaha..
-Winstonlight hanım iyi misiniz?
-Beyefendi, eşim beni uzaktan güldürüyorda sinirlerim bozuldu.Bakın dün gece 8 saat düğünümde tepindim, sonrası malum yorgunluk, sabah 4te havaalanına geldik.Uçakta acil çıkış kapısının önüne oturdum, olurda uçak düşerse kapıyı ben açmakla ve herkesi kurtarmakla yükümlüyüm diye 45 dakika elim uçak kapısında, kalbim güm güm gözümü bile kırpmadım.Az önce şu k-9 köpeklerinden birine kendimi zorla ısırttıracakken son anda kurtuldum.Siz de biraz anlayışlı olun lütfen.Bu tatile inanın çok ihtiyacım var.Zor zekat geçtim, sonra eşim olacak odunu payladım.Dışarı çıktık.Otele transfer için gelen minibüsün yanına gittim.Çalım yapıp, bineceğim saçımı savura savura.Allahım minibüsün kapısı yok.Acaba gizli kapımı yapmışlar diye minibüsün her yerini ilk kez minübüs görmüş uzaylı gibi mıncıklarken, şöför bağırır :" İlk gelişiniz, öyle değil mi?", "Trafik ters akar burada, doğal olarak tüm taşıtlara tersten binersiniz, kapı öbür tarafta hahaha" demesiyle rezilliğin bana ne kadar yakıştığını bir kez daha anlarım.

:60::60::60:winstonlight beni bitirdin yine yaaa:52::52::52:

Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.:59:
Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum :63:
Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim :53:
Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin :63:
Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor :66:
Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.:62:
Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü :65:
klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum :74:
Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte :63:
o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.:27:
elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok :53:
Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda :53:
renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden :53:
birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım :52:
bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayınca :53:sanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.:33:

Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.:59:
Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum :63:
Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim :53:
Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin :63:
Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor :66:
Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.:62:
Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü :65:
klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum :74:
Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte :63:
o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.:27:
elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok :53:
Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda :53:
renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden :53:
birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım :52:
bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayınca :53:sanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.:33:

Evet ben de ileride böyle bir olay yaşamaya adayım.
Gideyim de ev işi öğreneyim bari :1:

EN EVLİ DEĞİLİM KONU İLE YİNE ALAKASIZ AMA SONUÇTA REZİLLİK VAR BEN ÇOK GÜLDÜM SİZDE GÜLÜN

lise kaça gidiyorum hatırlamıyorum annemin yanına gittim çalışıyordu o zman biraz bekledim annemle birlikte çıktık eve gidiyoruz arada pek mesafe yok ..üzerimde tam dizlerimin biraz üzerinde muazzam bi şekilde ayarlanmış lise eteyim boyunuda çok beğeniyorum hafif kısa kırta kırıta yürüyorum annemle birlikte karşıdada bi çocuk ama yaşı benden küçük bakıyor bana ben kızıyorum çünkü kötü bakıyor neyse ben yola devam sokağa giriyoruz apartmanın girişinden merdivenden çıkıyoruz annem önde ben hemen arkasında bir el makas aldı ben şok bi çığlık annem hemen aşağı indi küfür ederek araba altlarına falan bakıyor adi kkkkkkkkkkkkkkkk ... ....gibi gibi ama hali öyle komik ki şaşkın ve şok içinde anneme bakıyorum deli gibi bi aşağı bi yukarı çocuk arıyor snr geldi telefonumu çaldı sanmış bende anlattım anne makas aldı diye ama o 4 kata kahkaha ata ata nasıl çıktık görmeliydiniz anlamda veremedik ki ta arkamdan uzak elini tut kukuyu çok utanmıştımm ama bi kötü olmuştum

Son düzenleme:
bazı yorumları okudum öldüm gülmekten :D Allaaam bi de eşe rezil olcaz ha ben çok rezil olurum kesinn :D

demin dışardan geldik arabayla eşim dedi aşkım camı açıp bakarmısın kaldırıma teker ssürtmesin bende baktım tam böyleii dedim hala bakıyorum adam arabayı stop etmiş camları kapatıyor ama hala benim kafa dışarda bir kıstı ki kafam cama panikle aşkım napıyon kafam kıstı derken alnımı da çerçeveye çarptım,karşıdan gelen 3 teyze kıs kıs güldüler:19:ben kafayı kurtardıktan sonra gülmekten ölüyorum eşimde yazık aşkım özürdilerim bişey oldumu demekten gülümseyemedi bile:69:

gözümde kendimi canlandırdım koptummmm yaaaaa:60::60::60:

kızlar rezillik değil ama tırsmamı anlatayım
ilkokula 2 veya 3 gidiyorum nasıl tırstıysam unutmamışım neyse mahallede top oynuyoruz arkadaşlarla mahallede gözleri şaşı bizden baya büyük çocuk vardı onun arkadaşları falan top sokağın diyer ucuna gitti koşyurarak almaya gittim bunlar almışlar topu gidiyolar verin topu diyorum yok arkalarına bakmadan gidiyolar bağırıyorum topumuzu verseniz ya diye yok sonra nerden duyduysam p....ç getir topu dedim çocuk ayı gibi gelmeye başladı nededin sen diye nasıl tırtım hemen pis topumuzu ver dedim diye kıvırdım ay hala aklıma geliyoda ne kıvırmışım ama

Kızlar bende anlatiiim bende anlattiiimm ay çok heyecanlandım:9:Şimdi biz bigün nişanlımla nişan için alışverişe çıkıcaz ben annem nişanlım ve ailesi falan buluşucaz işte.Nişanlımın bi abisiyle ablası falan var Allahım bi havalılar bi havalılar:19:.bende daha istemeye geldikleri gece nem kapmışmıyım onlara:55:.neyse o gece kararlaştırdık 4-5 gün sonra nişan alışverişine gidilecek:19: neyse alışveriş günü geldi çattı.bunun abisiyle ablasına hava atıcam ya bende giyinmişim süslenmişim güneş gözlükleride gözümde :82:bi fiyakalıyım falan altımda 2 elimin karışı kadar topuklu terlikler üstüne kot beyaz kapri ama beni hiç sormayın yani:60:neyse buluştuk ettik gezilecek yerleri gezdik sonra karar verdiğimiz yerlere gittik pazarlık için herşey güzel biraz daha kaynaşmışız erkek tarafıyla üstüne bide ben yorulmuşum bide üstüne sıcak ayaklarım arada bi terlikten fıytır fıytır bende durumu zar zor topluyorum arada bi çaktırmıyorum hatta bahaneyle beğenmediğim elbiselere bile sırf kabine girip ayağımın terini simek için elbise deniyomuş diye giriyorum daha bir sürü rezillik:32: Allahım nereye kadar bu durumu ben kurtarcam diye çare üreten beynimde çareler tükenmişken oooohhh diyerek geldik eve gitme vaktineeeeeeeeeeeee:49:bende seviniyorum işte terliğim ayağımdan fırlamadı durumu ucuz kurtardım karizmam çizilmedi falan böyle:36:sonra tam vedalaşıcaz ben gene hava atmakta son demlerimi yaşıyorum ayrıldık gidicez nişanlım kulağıma fısıldadı hadi git de bi bakayım şöyle boyuna posuna demezmi.bide arkamda bekliyo benim yürümemi.haydaaaa:63: neyse bende artık salına salına annemin koluna girmişim edalı çalımlı yürürken birden terliğin ayağımda ters dönmesiyle:43:benim bi ayağı aşağıda bi ayağı yukarıda 5-6 adım maratonlara taş çıkaracak şekilde ceylan gibi sekmem bir oldu mu:37:tabi sonuç ne derseniz ben hala nişanlıyım :52::52:

Yeni bir maceramla geldim kızlar...

En yakın kız arkadaşım ve ben üniversitede okurken part-time olarak stand hostesliği yapıyoruz yani alışveriş marketlerinde ürün tanıtıyoruz..
o zamanda dondurmalı pasta yeni çıkmış onu tanıtıyoruz tabi pastayı tadım da yaptırıyoruz..
Biz pastayı bi çıkartıyoruz etrafımız insan doluyor pasta yemek için gelen açlar, pasta bitince gelen giden yok ee bizde hem tadım yaptırmamız lazım hemde anlatmamız lazım özelliklerini işte içinde karamel var bisküvi var falan tamda pastayı çıkarmışız bi yandan millete dağıtıyoruz bir yandan anlatoruz işte karamel var içinde bi telaş bi karışkanlık..:1: işte bomba kadının biri geldi:
- bu pastaların kestanelisi varmı??
- arkadaşım yok ama içinden kestane tadı da gelio(öyle birşey yok)................... :52::52::52::52::60::60::60:
Ben arkadaşıma baktım ne dedin sen dedim şaşkın şaşkın :53: kahkahalara boğularak oda kahkaha atmaya başladı birlikte en az yarım saat güldük işi gücü bırakarak :60::60::60::60::27::27::27:

Son düzenleme:
Ben anaokulda öğretmenime rezil olmuştum. Bizim anaokul tam gündü ve öğlen uyku saati vardı herkesin birer yatağı vardı yastığını yorganını dönem başında bütün veliler getirmişti. Bir uyku saatinde arkdaşım geldi beni dudaklarımdan öptü o sırada öğretmen bizi gördü geldi napıyorsunuz siz nerden öğrendiniz bunu dedi? ben de cevap türk filmlerinden oldu. :23: O sıralarda benden 9 yaş büyük kuzenim bizde kalıyordu kız manyak gibi devamlı türk filmi izlerdi çocukluğum Ahu Tuğba, Banu Alkan, Müjde Ar , Oya Aydoğan filmleriyle geçti bir nevi.:27: Geçen erkek arkadaşımla konuşuyoruz şimdi 22 yaşındayım böyle ilk hoşlandığımız çocukluk aşklarımızı filan anlatıyoruz ilk 5 yaşında öpüştüm dedim oo diyo erken başlamışsın ama 18-19 yaşına kadar ara verdim dedim. Bu arada anaokulundaki arkdaşımla lisede aynı sınıfa düştük ama ben çocuğu tanımadım o da beni tanımadı neyseki bir veli toplantısı öncesi annesi beni tanıdı ben de o olduğunu anca öyle anladım. İnşallah o beni hatırlamamıştır. :37::27:

Son düzenleme:
Ben anaokulda öğretmenime rezil olmuştum. Bizim anaokul tam gündü ve öğlen uyku saati vardı herkesin birer yatağı vardı yastığını yorganını dönem başında bütün veliler getirmişti. Bir uyku saatinde arkdaşım geldi beni dudaklarımdan öptü o sırada öğretmen bizi gördü geldi napıyorsunuz siz nerden öğrendiniz bunu dedi? ben de cevap türk filmlerinden oldu. :23: O sıralarda benden 9 yaş büyük kuzenim bizde kalıyordu kız manyak gibi devamlı türk filmi izlerdi çocukluğum Ahu Tuğba, Banu Alkan, Müjde Ar , Oya Aydoğan filmleriyle geçti bir nevi.:27: Geçen erkek arkadaşımla konuşuyoruz şimdi 22 yaşındayım böyle ilk hoşlandığımız çocukluk aşklarımızı filan anlatıyoruz ilk 5 yaşında öpüştüm dedim oo diyo erken başlamışsın ama 18-19 yaşına kadar ara verdim dedim. Bu arada anaokulundaki arkdaşımla lisede aynı sınıfa düştük ama ben çocuğu tanımadım o da beni tanımadı neyseki bir veli toplantısı öncesi annesi beni tanıdı ben de o olduğunu anca öyle anladım. İnşallah o beni hatırlamamıştır. :37::27:

Ooo, benim çocukluğumda Türk filmleri açısından durum hiç böyle değildi. Hatta, bir arkadaşım sormuş annesine, anne niye Türk filmlerinde kimse öpüşmüyor diye. Annesi de ne desin, Türkler öpüşmez demiş çıkmış işin içinden. Sonradan da Yeşilçam bunun aksini ispat edeceğim diye böylesine uğraştı durdu işte...

Son düzenleme:
önceden yazmıştım kocişe rezilliğim die düğünümde düşmüştüm amaaaaaa benim düşme hikayem bununla sınırlı değil :45:

lisede:23:
merdivenlerden yuvarlandım o dönemlerde ergenlik alam alam sanki büyüdük havaları dolaşıp duruyoruz tenefüslerde arkadaşım arkamdan şöle bi vurdu hooop ben yuvarlana yuvarlana merdivenden aşağı ,

lise bitti :23:
bi akrabamızın düğününe hazırlanıp son derece havalı havalı yürürken önümdeki basamağı ayarlayamadığım için yere kapaklandım kimse görmedi sandım hava karanlıktı die nerdeeee ertesi gün düğünden çok ben konuşuldum dotomes hazırlanmış pek güzel olmuş ama nasııı düştüüüü ,

üniversite bitti :23:
artık okuldan mezun olduk işe girdim muhasebe bölümü o gün kuaföre gitmiş saçlarımı yaptırmış en sevdiğim kıyafetlerimi giyinmiştim müşteri geldi işi bitince gitti bi baktım evrağını unutmuş arkasından yetişmek için tepara kalktımm ve yerdeyim yine düştüm ben dide herseferinde bişey olmamış gibi davranıcam diye yarılırken sağ olsun etrafımdaki kimse öle davranmıyo kahkahanın bini bin para arkadaşlar gülmekten yarılmış diyolarki dotomesi gördük koşuyodu sonra baktık yerde yatıyodu noooldu yoruldunda uzandınmı......

ooooffffff offfff yürümeyi hala öğrenemedim:emir_bebek:

Son düzenleme:
Düğün Şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram Antalya'da yaptık.Görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.Son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.Önce ben kaydım, sonra bu.O kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.El ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.En son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.Ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.Arkama roket takmışlar misali.Eşim de halkı selamlayan İngiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.Tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.Direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.

-Winstonligghhtt, iyi misin? İyi misin? Konuş benimle hayatım.
-Koptu di mi, koptu?
-Konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-Sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-Neeeee?
-Meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....

Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.Kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-Neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-Sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-Neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-Yer Çekimi.
-Nasıl yani?
-Ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-Karpuz tabii de ne alaka?Bana karpuz mu diyorsun?
-Yok hayatım da işte şey.
-Ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.Ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!

Tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "Winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"Evet" diyorum, "Havuzda üstüme bir öküz düştü"...Birlikte rezil oluyoruz.:1:

:60::60::60::60::60:buna o kadar çok güldümki gözümden yaş geldi valla:60::60::60::60::60:

bizde sevgilimle okuldan tanışıyoruz(tabi biraz eski bi olay ama anlatmak istedim) :32: :32:

okulumuzun maçları vardı tabi bendeki takım ruhuda baya gelişmiş :9: :37:
coştum coştum tabi maçı kazandık salondan çıkıcaz bnm saç baş dağılmış :27:
üstümüzdede formalar var
maçta coşarken gömleğimin düğmesinin üstü kopmuş önümde biraz açılmış ama bn farkında değilim
sevgilimde birden önümü kapatmaya çalıştı :34: :34:
bide diyoki aşkıım harbiden iyi coşmuşsun
o zaman çok utanmıştımmm :69:

şuan iş yerimde masamdayım, pc arkasına saklandım falan ama kıkırdamaktan sandalyem sallanıyor :9: işime döneceğim ama dur bi tane daha okuyayım diye diye zor da tutuyorum kahkaha atmamak için derken az önce şunu okudum ;

çok güldüm benim aklıma bişi gelmemişti zaten sakarım çok rezil olurum o yüzden ama dogum ile ilgili yazı okuyuncca bende yazıyım dedim
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım :49:

artık patladım :60::60::60::60: gülmekten hıçkıra hıçkıra ağlar mı bi insan :60::60::60::60:

bigün sevgilimin evine gitçez sevgilim dedi ki ön kapıdan girmeyelim babanem görür laf eder,(aile apartmanı hala babane üstüste oturuyorlar) arkada bahçe duvarından atlayalım. o zamanlar bile bendeki poponun maşallahı vardı.:52:çıkamadım:61: sevgilim arkadan ititire ititire nassıııl zorla duvardan geçtim anlatamam bildiğin ter attım yani:1::1::1::1::1: bi indim ki halasının günü varmış.:27::27::27:havalar güzel diye bahçeye geçmişler.hop arkamdan çevik sevgilim de iniverdi duvardan öylece kalakaldık:60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Back
X