Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Buna gülmekten karnım ağrıdı resmen yaramazlık yapınca saklanıp uyuyakalan çocuklar gibi

Ben de anlatim bari
O zaman 4-5 aylık evliyiz.. O zamanlar eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz.. Ev işinin yorgunluğu ile yatak odasına geldim ve uyuyakalmışım. Ardından Çıkardığım gazın sesi ile birlikte uyandım. Gözlerimi kısarak açtım bi baktım ışık açık eşim yatak odasının dolabına belini dayamış elinde telefon bana bakıyor kalbim nasıl hızlı hızlı atıyor utancımdan.. uyuma taklidi yaptım. Utancımdan Sabahında onu işe bile uğurlamadım ama o öpüp gitti sonra anında anneme mesaj attım hiç babamla olduğun ortamda yanlışlıkla gaz çıkardın mı diye o da ohoooooo dedi içim bi nebze rahatlamıştı.. onu sorarken de başka türlü utanmıştım anneme

Ayy şu saatte gözümden yaşlar aka aka kahkaha attım Allah da seni güldürsün uzun zamandır bu kadar gulmemistim aklıma geldikçe gülerim ben buna

ayyy durun bnde anlatıcammm ama birazcık ayıp
Daha evli olarak 1 aylık ya var ya yokuz , bizim o iş benden dolayı olmadı canım yanıyordu, kafama takmıştım acaba vajinusmus muyum diye... Bir gün uyurken ben eşimin malum yerini bulmaya çalışıyormuşum Eşim uyanmış ''napmaya çalıyor bu '' diyerek anlamaya çalışıyormuş. Malum yeri bulup fino sever gibi dokunmuşum bu da pislik olsun diye ''ohh'' demişş, ben o sesi duydum kendime geldim ''ulan ben napıyorumm'' diyip o kdr çok utandım ki , arkamı dönüp uyuma taklidi yaptım , eşim anlamış tabi utandığımı:) ertesi gün anlatıyorbana ben yerin dibine girdim. Daha yeni evliyiz çok da utanıyorum diyorum o kdr kafama takmışım ki uyur gezer değilde uyur eller gibi olmuşum

Nasıl tutmuş kendini gülmemış acaba
Annenin ohoo demesine ayrı bir güldum.

yenGEnC teşekkür ederim yorumundan sonra buldum burayı ve gülmekten dolan yaşli gözlerle yazıyorum bunu çok güldüm bu akşam sayende

yenGEnC teşekkür ederim yorumundan sonra buldum burayı ve gülmekten dolan yaşli gözlerle yazıyorum bunu çok güldüm bu akşam sayende
Burası benim gizli siginagim ya, canım sıkıldıkça random bir sayfa açıp gülüyorum.
Çok efsane şeyler var

Ben de takipte kalayım, konu çok eğlenceli duruyor. Aklıma gelince de yazarım. 15 yılda olmuştur mutlaka bir şeyler

Üniversite 1, eşimle daha yeni sevgili olmuşuz. İlk zamanlarımız. Ne için elimi uzatmıştım neden bakmadan uzatmıştım hatırlamıyorum ama yanlışlıkla eşimin utanacağım bir yerine dokunmuştum..

Eşim de sağ olsun beni daha da utandırmak için biraz erken değil mi demişti eşek.
Bin yıl geçti üzerinden ama yine sinirlendim

Şimdi benimki mimiksiz. Çocuktu ama hep ağır başlı filan olmuştur. Ciddidir. Ben şimdi bile hiperaktif o zaman zaten aklım 5 karış havada. Dersaneye gidiyoruz lise 3 ya da 4 civarı. Dersaneye de yakın bi kavşak var çok yoğun. Oraya da bi inşaat başlamış. Şehrimiz de Batı Karadeniz'de. Coğrafyam genel kültürüm de gayet iyidir. O zaman parlak sayılan bi öğrenciyim şimdiki kadar gevşek değilim.
Neyseeeee

Sondaj makinelerini gösterdi. Petrol çıkcakmış burdan dedi.

Ben nasıl yaa gerçekten mi filan diyorum

O Tam olarak:
Aşkım saçmalama

Sen anlatdınmı onuda okuyalim.
Baya güldum deminden beri ara sıra ugramak lazım bu konuya.
Ben şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)
Ama çok b.ktan bir konu. O yüzden spoiler koyuyorum. Sonra tiksindim , yemek yiyordum falan demesin kimse
Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Kol gibi derler ya, bir haftanın bekleyeni tüm heybetiyle duruyordu.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…