Buna gülmekten karnım ağrıdı resmenay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
Ayy şu saatte gözümden yaşlar aka aka kahkaha attım Allah da seni güldürsün uzun zamandır bu kadar gulmemistim aklıma geldikçe gülerim ben bunaBen de anlatim bari
O zaman 4-5 aylık evliyiz.. O zamanlar eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz.. Ev işinin yorgunluğu ile yatak odasına geldim ve uyuyakalmışım. Ardından Çıkardığım gazın sesi ile birlikte uyandım. Gözlerimi kısarak açtım bi baktım ışık açık eşim yatak odasının dolabına belini dayamış elinde telefon bana bakıyorkalbim nasıl hızlı hızlı atıyor utancımdan.. uyuma taklidi yaptım. Utancımdan Sabahında onu işe bile uğurlamadım ama o öpüp gitti sonra anında anneme mesaj attım hiç babamla olduğun ortamda yanlışlıkla gaz çıkardın mı diye o da ohoooooo dedi içim bi nebze rahatlamıştı.. onu sorarken de başka türlü utanmıştım anneme
Nasıl tutmuş kendini gülmemış acabaBen de anlatim bari
O zaman 4-5 aylık evliyiz.. O zamanlar eşimin ailesi ile birlikte oturuyoruz.. Ev işinin yorgunluğu ile yatak odasına geldim ve uyuyakalmışım. Ardından Çıkardığım gazın sesi ile birlikte uyandım. Gözlerimi kısarak açtım bi baktım ışık açık eşim yatak odasının dolabına belini dayamış elinde telefon bana bakıyorkalbim nasıl hızlı hızlı atıyor utancımdan.. uyuma taklidi yaptım. Utancımdan Sabahında onu işe bile uğurlamadım ama o öpüp gitti sonra anında anneme mesaj attım hiç babamla olduğun ortamda yanlışlıkla gaz çıkardın mı diye o da ohoooooo dedi içim bi nebze rahatlamıştı.. onu sorarken de başka türlü utanmıştım anneme
Olsun vardır bir tane, anlat hadi bekliyoruzEşe rezil olunmaz konu kilit.
Ama aşikken, flört ederken pekala rezil olunur:) onu anlat senEşe rezil olunmaz konu kilit.
Olsun vardır bir tane, anlat hadi bekliyoruz
Ama aşikken, flört ederken pekala rezil olunur:) onu anlat sen
Burası benim gizli siginagim ya, canım sıkıldıkça random bir sayfa açıp gülüyorum.yenGEnC teşekkür ederim yorumundan sonra buldum burayı ve gülmekten dolan yaşli gözlerle yazıyorum bunu çok güldüm bu akşam sayende
Sen anlatdınmı onuda okuyalim.Ama aşikken, flört ederken pekala rezil olunur:) onu anlat sen
Ben şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)Sen anlatdınmı onuda okuyalim.
Baya güldum deminden beri ara sıra ugramak lazım bu konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?