Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay ben buna bittim aman Allahımmmm

Evliliğimizin ilk haftalarında Yanında gaz kaçırmıştım hem de çok sesli . O an yerin dibine girmek istemiştim
Ahaha ay ben düğünden önce yolda yürürken kaçırdım duydu zannedip bilmeden oldu dedim mahçup oldum. Meğerse duymamış bile.. Tabi ne bilmeden oldu filan derken söyledim mecbur, kendimi ele verdim. Yol boyu dalga geçti hala geçiyor, bana farkettirmeden salıyor musun yolda diyor. böyle de vıcık vıcığız

owwww utanç verici

ahahaha ay yazık ya
Kendi sonunu kendin hazirlamissin kuzum biraz.

hahaah

Bugun zincirleme rezillik yasadik
Disari cikmistik donuste oglum kucagimda uyudu market alisverisi yapilmasi lazim. Esime dedim oglanin burun aspiratorunun pili bitti durex pil al onun cekis gucu kuvvetli cunku diger piller calistirmiyor
ben hala farkinda degilim bu arada
Esimin marketten cikis ve arabaya binisini gormeniz lazimdi
Senin yuzunden rezil oldum bilmem ne soyleniyor
Noluyoruz yahu dedim.
Ne durex pili dediduracell olmasin o dedi bende jeton
Aklin nerdeyse artik diye imali soylemini de es gecmedi ....
Hadi ben oglan dis cikarma doneminde uykusuzum ya sen ???

Dinleyince hic mi farketmedin
Akilli pilleri goremeyince gorevliye durex pil var mi demis
Gorevli de pil mi kondom mu abi demis
Bizimkinin ali al moru mor
O anlattikca ben koptumdaha da sinirlendi

Son düzenleme:

ay pek kötü olmuş ama

çok güldümmmmmmmm ayyy

Eş değilde arkadaşıma rezil olmuştum.
Arkadaşım "napıyorsun" diye mesaj atmış. Bende "bulaşık yıkıyorum sen napıyorsun" yazdım. Olay bundan sonra başlıyor hatta kopuyor.Ben kopmuş bulaşıklarla cebelleşirken mesaj "niye evde yemek yok mu ?" diye cevap vermiş bende diyorum kafası güzel herhalde, dedim " ne alaka?" cevap gecikmeden hemen geldi "bulaşık yiyorum yazmışsın bende evinizde yemek kalmadı da kirli bulaşıkları dişliyorsun sandım." dedi. Mesajı okuduktan sonra yüz ifadem sırasıyla böyle

Kurban bayramından yeni rezilliklerle çıktık kocamla
Bayramın 1. günü çok trafik olmaz diye eşimin ailesine gittik(2 saatlik komşu şehirde oturuyorlar)
Neyse tabi kv, kp ve görümcem kurbanla uğraşıyorlar. Etin küçük parçalara ayrılması, poşetlenmesi vs.. Ben de hiç sevmem etle uğraşmayı, yeni kesilmiş etin kokusu bile midemi bulandırıyor. Neyse kv de her ne kadar çaktırmasa ve dillendirmese de yardım etmemi bekleyecek. En azından yanımda otur falan diyecek kesin.
Eşim farkında benim işten kaçmak istediğimin ve et kokusuna hassasiyetimin.
Eşimin de başı ağrıyordu bu arada. Evlerinde küçük bir oda var. Oraya uzandı. Bana diyor ki. Gel hayatım senin dizlerine yatayım, uyuyakalayım, annem beni uyandırmaya kıyamaz, sen de gitmek zorunda kalmazsın böylece. Allahım fikre bak Ben de tembel gelin olarak hemen kabul ettim tabi.
Sonrasını hatırlamıyorum. Eşim dizime yatar yatmaz o da, ben de uyumuşuz.
Görümcem odanın kapısını tıklatınca uyandık. Bir baktık hava kararmış, 3 saat geçmiş aradan. Etler dolaba yerleştirilmiş, sofra hazırlanmış bizi çağırıyorlar.
Kayınvalidesinde bayram ziyaretinin yarısını uykuda geçiren tembel gelin ve işbirlikçi kocası olarak tarihe geçtik sanırım

Hadi bende bugün olan olayı anlatayım hamileliğimin son dönemlerindeyim bebeğimin başı artık yerleşti bir de tam mesanemin üstüne bi kaç gün önce evde eşimle oturuyoruz ben bir öksürdüm foşşş diye kaçırdım altıma koltuk bile çiş oldu eşim tabi koptu gülüyor sidikli falan diye neyse bu gün de dışarıdaydık eve taksiyle dönüyoruz arkada oturuyoruz müzik çalıyor tam o sırada ben öksürdüm eşim döndü bana işedin mi yine kız dedi gülerek ve bunu dediği an müzik pat diye kapanmıştı taksicinin bana bakan gözleriyle dikiz aynasında buluştu gözlerim direk savunmaya geçtim tabi eşimle aramızda bi mizah tabi ki öyle bişey söz konusu değil diye. Taksici de demez mi olsun abla benim hanımda hamileyken kaçırıyordu çişini diye neye uğradığımı şaşırdım hiç sesimi çıkarmadım ve benim uyuz kocam yol boyunca hem güldü hemde taksiciyle hamilelik geyikleri yaptı

Lise donemimde bir erkek arkadasim vardi yokus asagi yuruyerek kavga ediyoduk bagira cagira konusuyodum dirdir makinesiydim adeta sonra benim ayagim kaydi ve iki bacagim yarildiktan sonra yuvarlandim yokustan ay o kadar rencide olmustm ki cocugun gunahini almstm sanirim :))))

Lise donemimde bir erkek arkadasim vardi yokus asagi yuruyerek kavga ediyoduk bagira cagira konusuyodum dirdir makinesiydim adeta sonra benim ayagim kaydi ve iki bacagim yarildiktan sonra yuvarlandim yokustan ay o kadar rencide olmustm ki cocugun gunahini almstm sanirim :))))

Sabah sabah daha uykudan yeni uyanmisim nisanlimla günaydın demek için arayıp konuştuk telefonu kapatır kapatmaz anında kadınlar kulübü başladım konulara bakmaya bu rezil olma durumunu gördüm ve başladım okumaya ne uykum kaldı nede başka birşey gülmekten kirildimmmmm

Bu arada hayirli kucaginiza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…