Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Benimkisi çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :))))))) kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bu sefer ben degil esim bana rezil oldu yorganin carsafini degistirdim bu nevresim takimininda dugme yerleri gevsemiz cabuk aciliyor esim benden once gitti yatmaga neyse internette takil derken gece olmus saat kac gideyim kocisin totasina sokulayim dedim yorganin altina girdim kocis uste kaliyor uste bakiyorum kocis altta kaliyor belki 10 dk ugrastim adam sihirbazlik yapmis gibi neyse isigi actim isin gercek yuzunu ogreneyim diye benim kocis gir sen nevresimin ic yuzune anaammmm bir bagirdim adam girerken girmis cikamaz askos dugmelerini ac diyor anacim sen nasil girdin dedim bilmem dedi sonradan hatirladi beyefendi megersem 3 tane dugmecik acikmis buda uyurken gir sonra dugmecikleri elini ara yerden sok tekrar bagla olacak is degil ama bayildik gulmekden hele onun top gibi kendini cikarmaya ugrasmasi :KK1:

Ayyy koptum ben bunlaraaa, işyerinde kahkaha attım resmennn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bir gun sabahtan akşama kadar sevgilime haber vermeden evden çıktım zaten aramız limoniydi trip amaçlıda telefonuna ve mesajlarına cevap vermiyorum, neyse akşam oldu tabi o bana hesap soruyor ben ona mesajlaşıyoruz, ve ben oyle bir pot kırıyorumki :KK53:

O : Bende diyordumki karı oldu
Ben : karı oldu derken? (çok sinirlendim bana kızdın kadın oldun dedi sandim yani bi halt yedin demek istedigini duşundum)
O : öldû ya
O : başka versiyonunu oku şunların
Ben : araya laf kattım yerin dibine girdim :KK53:

bişey anlamadım :26::44::44:

Harika bi konuymuş. 5 gündür bu başlığı okuorum. 300'lü sayfalara geldim hala sıkılmıorum! :)) Bende de rezillik anıları çoktur. Bi tanesini anlatayım:

Eşimle o zaman nişanlıyız. Ben de ailemle tatile gitmiştim, tatilden dönüşte kayınvalidemlere gittim ziyarete. Görümcelerim kayınvalidem hepsi bi ağızdan ''Aaaa... Yanmışsııın!'' dediler. (Ben bronz tenden nefret ederim. Çocuklar için olan güneş kremlerinden falan kullanırım yanmamak için.) Ben: ''Aaaa... Yok yaaa, o kadar korundum. Yanmadım ben. (O gün siyah elbise giymiştim. Üzerimdekinden belki öyle koyu görünüorumdur.'' dedim. Israrla ''Yanmışsın ama biraz, yanmışsın.'' vs... diyolar hep bi ağızdan. Ben de dedim ki ''Yaaa... demeyin öyle yaaa. Nefret ederim esmer tenden!!!'' (Yakışana yakışır da bana yakışmaz demek istemiştim.) Herkes bi bozuldu. Bi sessizlik oldu. Kayınvalidem çok esmer tenlidir, Arap gibi :))) Nişanlı gelininden gelen ilk pot buydu sanırım. :)))

Eşim sivrisinek konusunda çok hassastır. O zırıltıyı duydu değil mi? İmkanı yok uyuyamaz.

Bir akşam yatak odasında uzanıyoruz, yine bir zırıltı. Çok rahatsız oldum. "Şimdi kurtaracağım seni bu sinekten." dedi yatak odasının lambasını kapattı, gitti ara lambayı açtı.

"Canım ne kadar zekisin, sinek beni göremeyince ısıramayacak yani öyle mi :26:?" dedim, ne yalan söyliyim kısa bir süre kendimde inandım açıkçası bu saçmalığa.

Ardından ikimizde koptuk, benimki biraz zaman aldı gerçi :KK52:...

Son düzenleme:
Bende iki gün önce eşime rezil oldumm kafeye gittik oturduk menü çeşitleri var kahve menüsü yemek menüsü birde tatlı menüsü bende garson sipariş almaya gelince kahve menüsünü hani içinde kshve olan yanındada tatlı falan olan special bişey sandım ama neden öyle sandım bilmiyorum garsona kahve menüsünü uzatarak bu menünün içinde neler var dedim garson safça yüzüme bakarak kahveee dedi eşim böyle:KK53: ben hala ayılamadım tabii sonra eşim ne istiyosun tatlılardan diyince anammmm menü çeşitlerinin farkına o zaman varabildim bir rezil oldum anlatamam :KK30:

Eşimde bana rezil olmuştu birgün oturma odasında oturuyoruz klasik işten gelince yemek yenir biraz dinlenilir ben hamile olduğum için ters dönmüş kaplumbağa gibi bacaklarımı açarak yediklerimi hazmetmeye çalışırım eşim tabletle uğraşır haber okur yarım saat sonra çay içeriz bende yarım saat geçti diye kalktım aşkııııım çay koyuyorum dedim eşim nedense bana İYİ AKŞAMLAR dedi :KK53:ben şok oldum tabii koptukkkkk:KK52: hala arada eşime rezil olunca ona iyi akşamlar derim yaaa ben öyle bişey demedim der:KK9:

Ayyy Nişanlımla en son şöyle rezil oldum:
Babamın akrabalarının düğünü vardı. Herneyse kalabalık gidelim diyoduk nişanlım gelmeyecekti aslında ne kadar kalabalık gidelim dediysek o gün bişiler oldu ablamın eşinin apandisiti falan patladı derken bende nişanlımı çağırdım. Çağırmaz olaydım. O gece hayatımda o kadar pot kırdığımı hatırlamıyorum. Düğün pastaları gelmişti ve küçük kardeşim masamıza gelsin diye tabağı elime alıp; 'edaaa eda gel bak pasta edaaaaaa edaaaaaa bak pastaaaa buraya bak' diye bağırırken müzik bir anda kesildi. Hoparlörün yanında oturduğumuz için gereğinden fazla bağırıyordum. Elimde tabak kaldım öyle. Nişanlım şoke oldu napıyosun sen falan. Annemlerin gözü falan hep bende. Allahım rezaaalet bi akşamdı çok utandım :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy 5 dk dır koptum tutamıyorummmmm :KK52:

Bi de şu geldi aklıma: Balayına gidiyoruz kendi aracımızla. Antalya'dan geçerken yağmur yağıyodu. Deniz kenarından geçiyoruz. Yolu ikiye ayıran çimenli yerler var ya, onların yanında da yağmurluklu adamlar. Ben bi özençle, imrenerek onları gösterdim. '' Oh vallaaa balıkçı amcalara bak ne güzel tutmuşlar balıklarını, bi de mangal yaparlar. Zaten yağmurda da balık bol olur. (Bi de bilmişlik yapıyorum :)) Akdeniz balığı ne de güzeldir şimdi.'' falan diyorum. Eşim demez mi onlar balıkçı değil, çöpçü. ''Ellerindekilerde de balık değil çöp var!'' :))) Otele varana kadar dalga geçti benimle. O çöpçülerde maaşallah Antalya'nın her yerinde varlarmış. Bravo belediyesine. Yol boyunca eşim: ''Aaaa... Balıkçılara bak.'' diyo :))

Eskiden daha aktif bir konuydu ya :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de şu geldi aklıma: Balayına gidiyoruz kendi aracımızla. Antalya'dan geçerken yağmur yağıyodu. Deniz kenarından geçiyoruz. Yolu ikiye ayıran çimenli yerler var ya, onların yanında da yağmurluklu adamlar. Ben bi özençle, imrenerek onları gösterdim. '' Oh vallaaa balıkçı amcalara bak ne güzel tutmuşlar balıklarını, bi de mangal yaparlar. Zaten yağmurda da balık bol olur. (Bi de bilmişlik yapıyorum :)) Akdeniz balığı ne de güzeldir şimdi.'' falan diyorum. Eşim demez mi onlar balıkçı değil, çöpçü. ''Ellerindekilerde de balık değil çöp var!'' :))) Otele varana kadar dalga geçti benimle. O çöpçülerde maaşallah Antalya'nın her yerinde varlarmış. Bravo belediyesine. Yol boyunca eşim: ''Aaaa... Balıkçılara bak.'' diyo :))

Ayy koptum yaa:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba uzun zamandır takipteyim yeni geldi aklıma hemen yazıyım dedim:))

şu anki evimizi alırken önce eşim evi gördü anahtarı sahibinden almış iş çıkışı beraber görmeye gittik daha satın almamışız ben ilk defa görücem

evi gezdik baktık falan apartman 3 katlı biz 2. kata talibiz altımız boş üst katımıza da yeni taşınmışlar

evden çıkmadan dedik ki bide üsttekilere soralım var mı bir şikayetleri falan yorumlarını alalım

eşimle çıktık üst kata kapıyı çaldık içeriden bir kız çocuğu sesi kim o diye sordu

bende hemen kendimi tanıttım alt kata talip olduğumuzu bi kaç soru sormak istediğimizi söyledim kapı hafifçe aralandı

bu sırada eşim demez mi canım annen evde mi? diye kapı hemen suratımıza kapandı içerden aynı ses 1 dk dedi

bizde kapıda bekliyoruz annesi gelicek diye biraz zaman geçti kucağında bebeğiyle aynı kişi kapıyı açtı buyrun dedi

meğer çocuk sandığımız kişi evin sahibi kadınmış kapıyı da başı kapalı olduğu için suratımıza kapatmış tülbentini takıp geri dönmüş

kapı açılıpta buyrun diyince eşimle göz göze geldik o kafayla soracaklarımızı sorup kendimizi apartmanın dışına attık

gülme krizi başladı kadına çocuk muamelesi yaptın diyorum eşime oda mahcup bi şekilde nerden biliyim kızım yaa sesini duyduk sadece o ses ancak bi çocuğa aittir diye kendini savunuyor

şimdi komşu olduk ve ara ara görüşüyoruz :)))

Ay ya yeni evliyim kızlar eşim balayından beri pırt pırt zort zort gidiyo günde 500 kere bir gün ben de yaparım elbet diye hep normal karşıladım hiç dalgaya vurmadım dün gece yatarken sessizce yapıverdim bir koktuuuu üfff benimki tam sarılcaktı ne bu ya dedi kaçtı gitti
Kahkahalarla güldük ama çok kafama taktım bugün hala o neydi ya öle dedi
Adamı cezbedicem diye cıbılcıbıl gezersem olcağı bu ama çok üzgünüm şimdiye kadar bende dalgamı geçerdim keşke geçseymişim işe yaramadı kendileri yapınca bir şey yok biz yapınca olay

hahahaa koptum yaaa :KK9::KK9:

Ay ya yeni evliyim kızlar eşim balayından beri pırt pırt zort zort gidiyo günde 500 kere bir gün ben de yaparım elbet diye hep normal karşıladım hiç dalgaya vurmadım dün gece yatarken sessizce yapıverdim bir koktuuuu üfff benimki tam sarılcaktı ne bu ya dedi kaçtı gitti
Kahkahalarla güldük ama çok kafama taktım bugün hala o neydi ya öle dedi
Adamı cezbedicem diye cıbılcıbıl gezersem olcağı bu ama çok üzgünüm şimdiye kadar bende dalgamı geçerdim keşke geçseymişim işe yaramadı kendileri yapınca bir şey yok biz yapınca olay

hehe gece yarisi okuyorum yatakta yatak zipliyo valla kahkaha atmiyim diye:))))
bende anlatiyim seneler once annemlerle alisverise ciktik ltb kot aldim ama servisin kalkmasina 10 dk var acele ettiriyolar hadi hadi diye neyse aldim ciktik kostur kostur servise bindik anneme gittik ordan soyunduk dokulduk:))camasirim yoktu annemden giydim (kocaman beyaz)o arada ay su kotu deniyim dedim buaradada cekmecede kendi camasirim varmis onu buldum neyse kot buyuk geldi o telasla yanlis bedeni almisim hopp cikardim kotu:))posete koydum annemde biraktim tekrar gidip kucuguyle degistiricem yaa:))
aradan bi iki gun gecti aldim gittim ltb (o magazaya son gidisim oldu)
neyse gittim buaradada havam yerinde saclar rofleli makyaj topuklularr falann dedim kotu yanlis almisiz cocuk bakti diyoki hanimefendi bi bakarmisiniz torbayi icini gosteriyo hicccc aklima gelmiyo icimdende ayy bu denyo telefonunumu veriyo torba icinde diye dusunuyorumm:))ayyy ayy bi baktimmkiii annemin koca beyazzz donuu kotunn icindee:))))))abooo oleyimm yanayimm tas olayimm:)))dunya durdu sankii o koca donu nasi geri aldim cantaya koydum yenisini nasi aldim tamamenn silindi hafizamdan hatirlamiyorum bile ama cook utandim bidahada gitmedim oraya arkamdan kesin anlatmistirr herkese:))))

Dügünde duvagı o degilde ben açtım.:KK43:ay çok rezl oldum ya hem eşme hrkese;(of of

hehe gece yarisi okuyorum yatakta yatak zipliyo valla kahkaha atmiyim diye:))))
bende anlatiyim seneler once annemlerle alisverise ciktik ltb kot aldim ama servisin kalkmasina 10 dk var acele ettiriyolar hadi hadi diye neyse aldim ciktik kostur kostur servise bindik anneme gittik ordan soyunduk dokulduk:))camasirim yoktu annemden giydim (kocaman beyaz)o arada ay su kotu deniyim dedim buaradada cekmecede kendi camasirim varmis onu buldum neyse kot buyuk geldi o telasla yanlis bedeni almisim hopp cikardim kotu:))posete koydum annemde biraktim tekrar gidip kucuguyle degistiricem yaa:))
neyse gittim buaradada havam yerinde saclar rofleli makyaj topuklularr falann dedim kotu yanlis almisiz cocuk bakti diyoki hanimefendi bi bakarmisiniz torbayi icini gosteriyo hicccc aklima gelmiyo icimdende ayy bu denyo telefonunumu veriyo torba icinde diye dusunuyorumm:))ayyy ayy bi baktimmkiii annemin koca beyazzz donuu kotunn icindee:))))))abooo oleyimm yanayimm tas olayimm:)))dunya durdu sankii o koca donu nasi geri aldim cantaya koydum yenisini nasi aldim tamamenn silindi hafizamdan hatirlamiyorum bile ama cook utandim bidahada gitmedim oraya arkamdan kesin anlatmistirr herkese:))))

Ahaha ay çok rezilce ya:KK66:)))

=borcam;36044546]hehe gece yarisi okuyorum yatakta yatak zipliyo valla kahkaha atmiyim diye:))))
neyse gittim buaradada havam yerinde saclar rofleli makyaj topuklularr falann dedim kotu yanlis almisiz cocuk bakti diyoki hanimefendi bi bakarmisiniz torbayi icini gosteriyo hicccc aklima gelmiyo icimdende ayy bu denyo telefonunumu veriyo torba icinde diye dusunuyorumm:))ayyy ayy bi baktimmkiii annemin koca beyazzz donuu kotunn icindee:))))))abooo oleyimm yanayimm tas olayimm:)))dunya durdu sankii o koca donu nasi geri aldim cantaya koydum yenisini nasi aldim tamamenn silindi hafizamdan hatirlamiyorum bile ama cook utandim bidahada gitmedim oraya arkamdan kesin anlatmistirr herkese:))))[/QUOTE] :KK9::KK9::KK9:

X