ben herzamanki gibi olağan her pazartesi başlayıp salı günü biten diyetime başladım.belki bir mucize olurda bir günde 5 kilo birden veririm ümidiyle o gün sabahtan akşama kadar 3 bardak bitki çayı,bilmem kaç lt su ve sirkeli su içmişim.eşimle iş çıkışı evde birşey yok diye alışveriş yapmaya ismi lazım değil bilinen bir süpermarkete gittik.tam sağ ayağımı marketin kapısından attımki bağırsaklarımın içimde orkestra şeklinde konser verdiklerini hissettim,bir kramp girdiki sormayın,yanımdan insanlar gelip geçiyor ama ben hareket edemiyorum,kıpkırmızı oldum,eşim canım neyin var,ne oldu sana deyip duruyor ama bende cevap yok,alimallah nefes alsam ya pırtlıycak yada gaz sandığım o şey başka şekilde firar edicek.neyse 1 dk sonra falan geçti,ben tüm iştiham ve havamla saçlarımı savura savura ortalıklarda geziniyorum,o reyondan bu reyona atlıyorum deli gibi deeerkeeennn ikinci darbe geldi ve yine olduğum yerde dondum kaldım.meyve reyonundayım,Allahtan yanımda kimseler yok,etrafı şöyle bir kolaçan edip uygun anı yakaladıktan sonra salıverdim kendimi.Ama nerden bilebilirdimki arkasından ılık hafif sert birşey geleceğini,bağırsaklarım o günkü emeklerimi boşa çıkarmayıp görevlerini yapmışlardı ama zamanlama yanlıştı.o günde birde mini etek giymişim,birden pıt diye bacağıma birşey düştü,eşim bana doğru geliyor,öbür taraftan başka müşterilerde heran o reyona gelebilir,hareket edemiyorum.....o an bunun kabus bir rüya olmasını yada ölmeyi diledim.eşim yanıma geldi,ben hareket edemiyorum,aşkım ne olur git bir peçete alllll koooşşş dedim ama eşim hala durumu idrak etmeye çalışıyor,aaa dediğini hatırlıyorum,utancımdan başım dönmüş.neyse hemen peçeteyi getirdi ben silmeye çalışıyorum,o sırada birileri reyona doğru geliyor,ben hem yürüyorum hem siliyorum.tuvalete doğru ışınlanmak üzere kasalardan geçerken kasiyerlerden birisinin burada bişey kokuyor dediğini duydum.kendimi acilen burger k..g in tuvaletine attım,aklandım paklandım.eşimin tuvalet kapısının önüne gelip bana iç çamaşırı verirken bana o yarı acımaklı yarı gülmemeye çalışan bakışlarını asla unutamam.işte eşime ilk rezil olduğum anmı yoksa ilk magmayla tanışmammı orasını bilemiyorum.
ayy kötü bi durum ya gülsem mi bilemedim

Son düzenleme: