• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyyy çokk komik yaaa gözümden yaş geldi iş yerinde gülmemeye çalışıyorum çatlıcam şmdi:60: ben de evlilik işlemleri için akciğer filmi çektirmeye gittim.. hemşire klasik ilgisiz alakasız otomatiğe bağlamış yapmam gerekenleri söylüyo hızlı hızlı bide coooool allahım görmeyin yani neyse bi odaya girdim oda envai çeşit alet edevatla dolu aynı şekilde soyun akletinle göğsünü yasla dedi sadece bu... ben girdim içeri yaslıcak bi yer arıyorum yok :60: o tarafa gidiyorum yok bu tarafa gidiyorum yok sonuda kadın yandaki küçük kabinden çıktı bana yaslıcağım yeri işaret etti bu seferde ben sırtımı dayadım ama ne bileyimmm yaaaaa:60: kadın cinnetin eşiğine geldi resmen bende gülme krizine girdim bide diyorum ki çıkarken sanki mütematiyen gelip sağa sola yaslıyoruz bu kadar sinirlenicek ne var alla allaaaa bu radyasyon size yaramamış :60: hem suçlu hem güçlüyüm yani kesin kadın benim zeka engelli falan olduğumu düşündü :60: :52::60::27::60:

sen nereden bileceksın canım nereye,sırtını mı ğöğsünü mü dayayacağını.kendisinin açıklaması lazımdı.:63:

buda kız arkadaşlarımla yaşadığım bi olay.videosunu izleyince böle bi durumun olduğunu fark ettim :1:
üniversitede yorucu bi vize sonrası 3 kız bi yatakata yatıyoruz.ortada olan uyumamış.biz kendimizden geçmişiz.uykulu olmamaıza rağmen uyuan arkadaşla baya bi koyu sohbete girmişiz :7:
bana:ya güzelleşmek uğruna avona dökmediğimiz para kalmadı demiş
ben:haklısın valla verdiğimiz paralarla yurt parasını öderdik demişim.
hiç birini hatırlamıyorum.her ikimizinde ağzından sular akıyodu.bide videoyu çeken kişi dibimize kadar girmiş.okulda yayınlamakla tehdit edince yurdun işlerini 1 ay boyunca biz yapmak zorunda kalmıştık :43::43::43::43:
çok koymuştu yav :43::43:

Son düzenleme:
Annem ve babamın abilik, ablalık yaptığı yeni evli çifte yemeğe gideceğiz.

Benim de gelinle aram bir iyiki sormayın gitsin. Aramıza 4-5 yaş var çok iyi anlaşıyoruz. Annemi de çok sever x abla sağolsun. Ona oturmaya gittiğimde "Joule'cim annen ne sever? Onu yapayım" dedi. Ben de "Ne olsa yer"le geçiştirmeye çalıştıkça o ısrar ediyor... Aklıma da nereden geldiyse mercimek geldi, mercimek dedim.

Annemde mercimeği fırında pişirir ailecek çok severiz. Herhalde ondan mercimeğin çorbasını yapabileceği aklıma gelmedi ki eve girer girmez aramızdaki samimiyete dayanarak mutfağa girdim ve Mercimeği fırına verdin miii?diye bağırdım. Kardeşim gülmekten yarıldı tabi, bir tek o duymuş. Ben kıpkırmızı bir biçimde salona gittim ve kalkana kadar ağzmı bıçak açmadı:1:

ablamın taptaze rezilliğini anlatayıım...

gecen pazar pikniğe gittik, derenin kenarında hepimiz serildik
ohhh mis gibi hava, şırıl şırıl dere, ağaçlar, keyfimize diyecek yok
araba da hemen yanıbaşımızda

bi ara benim çılgın ablam arabadan bişey almak için kalktı
bir süre sonra seslendi aynen şöyle:
"aaaa dayıııı bu arabanın el frenini İNDİRMEMİŞSİN, Allah korumuş bak"
bizim "durması için el freninin aşağıda olması gerekiyo zaten!" dememize zaman kalmadı ki
ablamın çığlığı ayyuka çıktı
"heeeyyy araba gidiyo araba gidiyo arabaya bişey oldu araba gidiyo"

dayım :53: hem şaşkın hem de telaşlı bir halde fırlayıp arabanın güzelim ağaçlara toslamasını 1 saniyeyle önledi
ablamdaki ifade aynen şöyle: "bizim herşeyimiz ters. Arabamızın el freni bile ters. İnsan alırken bakar!:19:"

:37::37::37::37::37:

kızlar bende anlatayım bitane.. ablamın bir aradaşıyla bakırköyde buluştuk.. işlerimizi hallettik.. geri döncez artık.. dedik metrobüsle dönelim hem daha hızlı vs.. meydandan metrobüse gitmek için minübüse bindik.. metorbüse geldik dedim bendeki akbille geçelim.. kız olmaz vs dedi bendede akbil var.. ay olurmu öyle şey ne olcak filan baya bide zaman harcadık akbil basmak için.. ben akbili bastım ablam geçti, bidaha bastım arkadaşı geçti, son defa kendim için bastım ana içinde para kalmamış:53: işin kötüsü ablamla arkadaşı almış başını gidiyor konuşa konuşa.. ben arkalarından bağrınıyorum abla abla diye..ama duymuyolar bildiğiniz kendimi yırtıyorum orda:27: ..güvenlik görevliside pis pis gülüyor:26: çünkü az önce konuştuklarımıza şahit olmuştu :47: en sonunda ablamla arkadaşı duydu geri döndü arkadaşı benim yerime akbil bastı ve geçtim.. ama çok gülmüştük:36:hahahayy okadar efelik yaptım kıza bide :68: resmen mors olmuştum:86:

bizim "durması için el freninin aşağıda olması gerekiyo zaten!" dememize zaman kalmadı ki

dayım :53: hem şaşkın hem de telaşlı bir halde fırlayıp arabanın güzelim ağaçlara toslamasını 1 saniyeyle önledi
ablamdaki ifade aynen şöyle: "bizim herşeyimiz ters. Arabamızın el freni bile ters. İnsan alırken bakar!:19:"

hahah ablan süpermiş :D

canım sevdiğimle yine bir istanbul macerası :8:
haydarpaşada trenden indik.vapura binicez aşkım dedim AKPİLde para kalmadı şurdan dolduralım.efendim aşkım dedi.ay aşkım AKPİL de para kalmadı işte alıverelim şurdan para vermeyelim.(tabi ben burda ne yanlışki diye düşünüyorum) aşkım iki eliyle tuttu başımı omzuna yasladı sarıldı bana.aşkım 24 yıllık istanbullusun ama o AKPİL değil AKBİL dedi :90::90: ben en masum halimle heeeeee ondan akıllı bilet diyolar akkılının akıyla biletin bilinin birleşimi :17:
arkasından bu masumlumağa karşılık sevgi sözleri döküldü tabi :9::9::9::9::8::8:

canım sevdiğimle yine bir istanbul macerası :8:
haydarpaşada trenden indik.vapura binicez aşkım dedim AKPİLde para kalmadı şurdan dolduralım.efendim aşkım dedi.ay aşkım AKPİL de para kalmadı işte alıverelim şurdan para vermeyelim.(tabi ben burda ne yanlışki diye düşünüyorum) aşkım iki eliyle tuttu başımı omzuna yasladı sarıldı bana.aşkım 24 yıllık istanbullusun ama o AKPİL değil AKBİL dedi :90::90: ben en masum halimle heeeeee ondan akıllı bilet diyolar akkılının akıyla biletin bilinin birleşimi :17:
arkasından bu masumlumağa karşılık sevgi sözleri döküldü tabi :9::9::9::9::8::8:

bu arda kızlar erkek arkadaşım istanbullu değil düşünün rezilliği :32::32::53:

bizim "durması için el freninin yukarıda olması gerekiyo zaten!" dememize zaman kalmadı ki

yanlış yazmışım ddüzelttim şimdi

bigün antalyaya tatile gidiyoruz otobüsle(bi araba alın bişey yapın dimi sıkış tepiş eşyalar)
otobüs tutuyo biyandan..mola verene kadar uyumuşum..mola vermeden az önce uyandım..acayip çişim gelmiş:78:
ama nasıl oturuyorum sanki ayaktayım..yada sokaktan eve yaklaşınca daha çok gelir hah işte o biçim gelmiş meret..ne zaman durucaz diyorum adama az kaldı hanfendi diyo 15dk falan var..
artık dayanamıcam diyorum kendi kendime..allahım gör bu kulunu yardım et bana rezil olucam cümle aleme diye iç sesler geçiriyorum..15dk tuttum bu çişi ben..
tam 15 dk dile kolay..indim otobüsten koşa koşa wc bulmaya çalışıyorum..aman allahım oda ne..yok wc falan bulamıyorum..kalabalığın içine de giremezdim artık..karanlıktan yavaş yavaş muavine beyefendi benim valizimi verirmisiniz içinden eşya alıcam dedim karanlık bir köşede tabi..kalan kısmınıda çalıların arkasına yaptım..
annemgil benim o halimi gördüğünde yerdeydi gülmekten..

olsun..sonunda değiştirdim donumu..

ve bundan sonra çişim geldiğinde asla koşmuyorum..koşup yetişme çabanı hissettiğinde seninle dalga geçiyor bu çiş..
daha çok geliyor..salıvericeğin geliyor..:77:

Annem , iki kız kardeşim ve dostum dediğim arkadaşım yemekteyiz..:56: :70: Sohbet ediyoruz..Konu bayan erkek arasındaki yaş farkı..Bir sevgilisi kendisinden bir yaş küçük diğeri 6 yaş büyük olan bir ilişki yaşayan ben olduğuma göre top bende.:1: anlatıyorum anlatıyorum yok şöyle olur böyle olur..:27:Neyse erkeğin büyük olaması gerektiğini söylüyorum..:63:İkna etmenin galibiyetiylee sessizlik içinde yemeğe devam ediyorum. Aklımdanda hala düşünüyorum.O sessizlikte benden bodoslama söylenen ve ağzımdan ok gibi fırlayan söz herkesi bir an şaşkınlığa gözleri bana beni dumura uğrattı..:53:

-Büyüük seviyorum napiiiiiiiim :52: :17:

amaç olgun erkek demekti :60::60:

çok utandım :60::60: annemde manyak kız başına vurdu dedi içinden eminim :60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Annem , iki kız kardeşim ve dostum dediğim arkadaşım yemekteyiz..:56: :70: Sohbet ediyoruz..Konu bayan erkek arasındaki yaş farkı..Bir sevgilisi kendisinden bir yaş küçük diğeri 6 yaş büyük olan bir ilişki yaşayan ben olduğuma göre top bende.:1: anlatıyorum anlatıyorum yok şöyle olur böyle olur..:27:Neyse erkeğin büyük olaması gerektiğini söylüyorum..:63:İkna etmenin galibiyetiylee sessizlik içinde yemeğe devam ediyorum. Aklımdanda hala düşünüyorum.O sessizlikte benden bodoslama söylenen ve ağzımdan ok gibi fırlayan söz herkesi bir an şaşkınlığa gözleri bana beni dumura uğrattı..:53:

-Büyüük seviyorum napiiiiiiiim :52: :17:

amaç olgun erkek demekti :60::60:

çok utandım :60::60: annemde manyak kız başına vurdu dedi içinden eminim :60::60:

naman allahım:1::1::1::1::1:

Bir çocuk beni sevdiğini söylemiş, yakışıklı mı yakışıklı biri... Bende seviyorum tabi onu ama o bunu bilmiyor. Her neyse tenefüs zili çalmış, yemeğe çıkıyoruz arada. Sınıflarımızda yakın. Ben sınıftan çıkarken dönüp baktım o da çıkıyor mu diye. Neyse çıkıyormuş bende arkadaşlarımla önüne geçtim. Artist artist hoplaya zıplaya iniyorum merdivenlerden. Bir indim hava 1500, iki indim hava 3000 son merdivenlere geldim çaaaaat diye bir ses bende. abartısız çizgi filmlerde duvara elini kolunu açarak yapışan insanlar gibi yangın merdiveni kapısına yapıştım. Çocuk tabi arkamda. Döndüm baktım ki bana bakıyor. Birde ona pis bir bakış atarak kalabalığın arasından sıvıştım ve bir süre ona baktıkça mosmor oldum:) O merdivenden sonra havamda kalmamıştı tabi. Neyseki okul değiştirdim.:1:

benikisi tövbe billah rujla ojeyi ayırt edemez. ben de ayrıca oje manyağıyım. geçen bijuteriye girdim ruj alcam bana diyoki evde bir sürü rujun var ne gerek var daha. ama o an görmelisiniz o kadar şirin gözüküyoki gözüme

dün gece yarısı ailenin tüm fertlerine olan taptaze rezilliğimle sizlerleyim..

(gözler kısık şekilde tavana dikilir buğulu buğulu dırırıdırı bir müzikle düne gidilir bknz:flashback )

neyse bayanlar dün güzelce yatağa sereserpe yatılmış yastığa beş kala uykuya dalınmıştır..
kardeş ise bilgisayar koltuğunda yerini almış gece yarsı sularında dahi internette sörf yapmaktadır..

kardeşimden duyduğum sözleri aktarayım önce size:
diyor ki kardeş(16):önce senden çıkan mıyk mıyk diye sesleri önemsemedim..
nette sörfüme devam ettim..ancak o sesler daha da artınca şöyyle ayak baş parmağımla uyandırayım dedim kabus görüyor heralde diyerekten..
ayak başparmağımla dürtmez olaydım daha da alevlendi sesler..çığlığa dönüştü..
evet kabus görüyordun..öyle büyük bir kabus olsa gerek ki ağzından çıkarmaya çalıştığın sözler gıg gıg diye bile anca çıkıyordu..ablaa dedim..noluyo abla kendi gel dedim..
aman allahım vahşet..anniiieeeeeeeeee anneiieeeee annieee diye inan abartmıyorum semum filmindeki kız gibi kalın mı kalın bir ses..allahım..nasıl korkuyordum..en son annneeeeeeeeee diye bağrışından sonra yerimden sıçradım..

sonrasını kendim hatırlıyorum ben anlatayım..
üzerimde büyük bir ağırlık hissettim..kardeşimdi..
korkudan ne yapacağını bilememiş..üzerime atmış kendini..ama nasıl sımsıkı sarılmış..abla suuuuss diye yapışmış bana..uyandığımda annem odadaydı..noluyo yiaa diye uykulu bi sesle..kardeşim kalktı üzerimden..
annemle ikisi başıma dikildi..kopuş işte o andı..sabaha kadar güldüler..

en son abla o ses senden nasıl çıktı dedi kardeşim bende nebiliim beeyav demişim..ben be yav demem halbuki..
neler olmuş bana allahım..rezillik..
:68:

masallah dokulmeye baslamısız. Sıra bende ama bu rezıllık degıl sadece komık bana gore:)
Esımle uyuyoruz (1 aylık evlıyım) uykusunda bıranda boynumu sıkmaya basladı " yeter dıyorum susssss artık" dıye bagırdı . Gozumu actım sonra o da actı , saskınlıkla hıcbısey demedım. Sonra sacımı oksadı tekrar uyuduk. Neyse sabah ıse gıttım sonra aksam eve geldım yemek hazırlıyorum. " askım ben dun gece ruyamda konustum mu "dedı. o oyle soyleyınce hemen hatırladım """ aaaaa askım sen dun gece benı boguyordun yeter sus artık dıye bagırdın bak sımdı hatırloadım vallahı" dedım.
Sonra bı gulmeye basladı askım aksam ruyamda bırıyle kavga edıyordum sus dıyorum hala konusuyordu en son onu bogazına sarıldım ben dedi.:30: :30:
Vallahı kızlar daha bır aylık evlıyım 3 sayfa haberı olacaktım allah korusun. delımıdır nedır adam dıye dusundum.
Neyse uyku sersemı pek anladım ama valla bı daha olursa can havlıyle bende senın bogazına cokerım dıkkatlı ol dedım:47: :47:

senın yazdıklarını okudumda benim de eşim saolsun gece uyurken ki bu bi kaç kere oldu elini kolunu kafama gözüme çarpıyo nedense artık:) Ama bende her defasında bunu yaptığı zaman hemen bi korku tabi uykudan hatta rüyadan uyanıyorum birden bi darbe kızlar kolay değil bi heyecanla uyanıyorum başlıyorum ağlamaya ama işte sonrası eşimin bir özür dileyişleri sevişleri aman karımı mı dövdüm aman aman deyişleri işte ozaman biraz daha şımarma moduna geçiyorum öyle uykuya dalıyoruz ama sabah olunca ben anlatınca o anki şımarıklığımdan eser kalmıyo diyorum bana bak herif gece gece beni niye dövüyon falan diyorum espirisine o da bana eh napim gün içerisinde bişey demiyorum gece işte böle oluyo falan diyo gülüşüyoruz:52: Canım o benim bitanecik kocacım:27:

bigün antalyaya tatile gidiyoruz otobüsle(bi araba alın bişey yapın dimi sıkış tepiş eşyalar)
otobüs tutuyo biyandan..mola verene kadar uyumuşum..mola vermeden az önce uyandım..acayip çişim gelmiş:78:
ama nasıl oturuyorum sanki ayaktayım..yada sokaktan eve yaklaşınca daha çok gelir hah işte o biçim gelmiş meret..ne zaman durucaz diyorum adama az kaldı hanfendi diyo 15dk falan var..
artık dayanamıcam diyorum kendi kendime..allahım gör bu kulunu yardım et bana rezil olucam cümle aleme diye iç sesler geçiriyorum..15dk tuttum bu çişi ben..
tam 15 dk dile kolay..indim otobüsten koşa koşa wc bulmaya çalışıyorum..aman allahım oda ne..yok wc falan bulamıyorum..kalabalığın içine de giremezdim artık..karanlıktan yavaş yavaş muavine beyefendi benim valizimi verirmisiniz içinden eşya alıcam dedim karanlık bir köşede tabi..kalan kısmınıda çalıların arkasına yaptım..
annemgil benim o halimi gördüğünde yerdeydi gülmekten..

olsun..sonunda değiştirdim donumu..

ve bundan sonra çişim geldiğinde asla koşmuyorum..koşup yetişme çabanı hissettiğinde seninle dalga geçiyor bu çiş..
daha çok geliyor..salıvericeğin geliyor..:77:
bak senın yazını okuyunca benim aklıma bişey geldi.Bu çiş tutma olayı arkadaşım çok fena yaa:) ben de bi gün İzmir'e gidicem ama nasıl bir sıkışmışım Allahım o günü unutamam şoför diyemiyorum yolcular var rezillik olmaz diyemem git git git durmaz okadar tesisden geçtik ki yani bilerek yapsa bu kadar olmaz.Allaım sonunda durduk işte ozaman dünyalar benim oldu desem yeriydi! ama o da ne kadının biri aldı ufak çocuğu gözümün önüne sen geç yol kenarına çişini yaptır ve 2 dakka da otobüs hareket etsin.İşte o zaman boynu bükükleri oynadım:84:

ben de bir tane anlatayım
3 sene önce yani ben küçücükkken(14 yaşındaydım)yaşadığım rezillik şöyle
bizim cuma günü öğleden sonra dersimiz boştu
biz de kızlarla günler öncesinden cuma günü öğleden sonra okuldan kaçmaya karar verdik
o hafta dersler yoğundu bi de özel hayatımdaki sorunlar derken
ben iyice yorgun bitkin sanki mayışmış şeklinde idim
arkadaşım ayşe bana''kanki cumaya gidiyoruz ha''deyince
(kızcağız cuma günü gidiyoruz demek istemişti)
ben de ''Ne ? ne cuması ? cuma bize farz değil kızım'' deme gafletinde bulundum:1:

Back
X