Eşinize hediye gelse....

Önce eşine haddini bildir. Unuttuysa bir koca oldugunu, baba oldugunu hatırlat. Ona göre davransın.! Biraz olgun olsun..!
Kadına gelince onun da haddini bildirmen gerekli.!
Al nosunu ona da evli adam ile görüşen bayanlara ne denir anlat...
Çok sakinsiniz ya.. Ya da ben mi çok takıntılıyım bu konularda. Resmen ayarlarım bozuluyor. Ruhum darlanıyor. Saç baş yolasım geliyor

Kadınla görüşürse,kadın daha çok hırslanabilir bence

Ogretmene alinan hediye çok cok ayri bir durum bence.çünkü çocuklarimiz adina aliyoruz.

Evet bana da öyle geldi.Ne denirse densin.İş eşin kendisinde bitiyor ve İlgi Adamın hoşuna gidiyor.Bari konu sahibi olayları takip etsinde elinde aldatma delili olarak boşansın
Boşanma şu aşamada uç bir seçenek ama ben burada iyi niyet görmüyorum. Zira adamda bu olayın normal olmadığını görüyor ki gizleyip yalan söylüyor. Yani ortada bilerek isteyerek yaşanan bir bir durum var. Üçüncü şahıslar bence tarafların muhattabı değil, zira öyle insanlardan tonla var, ayrıca olayda tek taraflı asılma yok ki karşılıklı yaşanan bir şey var. Ne diyeceksin kadına benim kocam basiretsiz, evli olduğunu ve beni sallamıyor, bende bırakmıyorum sen uzak dur mu? Ben konu sahibinin yerinde olsam, alır karşıma konuşurum, eşinin arpası fazla gelmiş, madem çok boş vakti var evde çocuk ve ev işleri konusunda üstlendiğim sorumlulukların bir kısmını kendisine devrederim. Maddi olarak yaptığım fedakarlıkları azaltır, kendime zaman ayırır, yatırım yapar sosyalleşirim. Bu zamana kadar yaptığınız fedakarlıkların karşılığını elin kızlarına mavi boncuk dağıtarak, sizin yanınızda onla mesajlaşarak veriyor madem, sizde hayatınızı yaşayın , o uğraşsın evliliği için, yoksa adamı didiklemek, kadına laf sokmak çözüm değil. Uğraşmıyor mu kendi keyfi bilir o zaman yoluma bakarım. Bu gün bu kadın olur , yarın başkası önemli olan ve sorumlu olan kocadır, o durması gereken yeei bilse, kimse birşey yapamaz.

Eğer kocanızın böyle bir niyeti varsa bu kızı engellediniz diyelim başkasına meyledecektir. Çoğu kadın sanıyor ki kızlar erkeklerin aklını karıştırıyor. Halbuki o evde kedi gibi olan adamları siz dışarda bir görün. Ne flörtler ne oyunlar. Bu ilişkinin bu noktaya gelmesinde asıl sorumlu eşiniz. Eşinizi güzel bir şekilde uyarın ve bu fikri kafasından çıkarması gerektiğini söyleyin. Kıza hiçbir şey yapmayın çünkü o kız kocanızı test etmenize yarayacak. Dürüstlüğü ölçmek için yerde para bırakmak gibi düşünün.

Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi

Bu sert tutumunuzu devam ettirin.Taviz vermeyeceğinizi ve kızla görüşmeye devam edeceği taktirde sizi kaybedeceğini anlasın.Sakın acıyıpta proje olayı için git falan demeyin.Yoksa olaylar büyüyerek devam eder

Eşim değil de ben bu samimiyetten rahatsız oluyorum düşündükçe mantıksız gelmeye başladı. Lütfen seviyemize dikkat edelim bundan sonra deseydi ya. Eşiniz hiç az değil.

İş yerinden benden çok büyük olmayan ama abi diye hitap ettiğim birinin çocuğu vardı annesiyle iş yerine gelip gittikçe çok severdim çocuğu gün içinde videolarını izlerdim evet hediye olayı hep toplanıp alınırdı ama çay kahve muhabbeti olurdu kimseden ters bir hareket görmedim demek istediğim gerçekten arkadaş olunabilir

Eşinize güveniyorsanız boşverin dicem ama diyemiyorum hemcinslerime güvenmiyorum ben ne yalan söyliyim kk da neler duyuyoruz

Yapacağınız tek şey kendinize güvenmek özgüvenli olun eşinize de bunu belli edin ve bu konuda sert bir tavır sergileyin. Düzgün davranış sergilemek eşinizin elinde bu yüzden çok özgüvenli olun ve hiç kafaya takmayın. Eşiniz sizdeki özgüvene zaten hayran kalıp böyle bişey yapmaz.

Şu mesajınız zaten aralarındaki ilişkinin anormalliğinin onlarda farkında olduğunu ve açıkça flört ettiklerini gösteriyor zaten. Bir erkek iş arkadaşım bana öyle bir ithamda bulunsa için içimi yer, nasıl bu duruma düştüm diye, zaten arkadaşça yaklaşan adamda birden her yerden engelleyip, karım kızıyor demez. Hem karım rahatsız oluyor ne demek , sanki aralarındaki ilişki çok normalmiş, onun için sorun yokmuş ama eşim arıza demenin başka bir türü olsa gerek. Bence eşinizin hareketleri ve sözleri ve kadının tavırları çok manidar. Galiba siz bazı şeyleri erken yakalamışsınız.

Abartmıyorsunuz.

Eşiniz ya çok saf ya da ilgi hoşuna gidiyor.

Kız da mesafeyi bilmiyor ya da hoşlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…