- 12 Temmuz 2022
- 22.995
- 84.448
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Böyle bi kırmızı çizgim yok. Sinirlendiğimde nefes alışı bile batıyorsa gözüme döt döte yatmanın evliliğe bi fayda sağladığını düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim babam da 6 ay küsmüşlüğü vardır anneme ben de bu yüzden uzatmayı sevmiyorum ama bazen işte ayrı olmaya ihtiyacı oluyor insanKırıldıysam ben sarılmam zaten yumuşatan taraf hep eşim olur ama bende temas severim kızdıysam kırıldıysam bile illa dokunucam dokunmazsam bnde uyuyamam... e artık 16 yıl oldu.Birbrmzn huyunu suyunu biliyorz eşim sarılmazsa birde ordan papara yiyeceğini iyi bilir... ( annem babama çok küserdi her şeyini yapar ama 3-4 gün konuşmazdı. Belki ordan bir takıntı eşime asla küsmem eşler arası küslüğü hiç sevmem.)
Kesinlikle erkeklerin dünyaları çok farklı kavga ettik bitti gitti tamam hadi sarılalım öpüşelim öyle bir dünya yok benceBu bana çok değişik gelir hep niyeyse. Biz de ayrı yatmayız ama kırılmışsam kırılmışımdır neden sarılıp yatmak zorunda olalım ve neden böyle bir şart koyalım. Sizinle alakalı değil yanlış anlamayan genel olarak asla küs yatmam falan yazanlar bunu nasıl yapıyor anlayamadığımdan yazıyorum. Ben zaten ne hissederse yüzüne ve davranışına yansıyan biriyim alınacağım bir harekette bulunmuşsa girer yatağa arkama dönüp yatarım sonra sakinleşince sinirim geçer gider zaten. Ama 3 saat önce kavga et sonra gir sarıl uyu yok gururuma yediremem eşimde yoktur öyle şeyler çünkü konular genelde erkeklerle ilgili olur bir şeye ben uyuz olmuşumdur ( biraz da çabuk alınırım) o sürekli sırnaşır, ben de haksız olsam uzatmaz ama kadınların erkeklerden başka ruhsal dünyaları olduğuna inanıyorum en azından benim için öyle.
Yaaa kıyamam çok tatlısınızEşimle Kavga edilmez , çünkü alttan alır, empati yapar , sakinliğini korur. Kavga kırılma noktasına gelirse ortamı terk ederim, ya da susarım. Çünkü benim koca o seviyeye geldiyse haklıdır ayrı yatma konusu benim için tabu değil özel bir çocuğum var ve resmen bana yapışık zifiri karanlıkta kokumu bulur o yüzden geçtik o zamanları
Saol canım Allah kimsenin huzurunu bozmasınYaaa kıyamam çok tatlısınız
Yok bende Bursa'dayım. Nick ailemin lakabı gibi ailesel bi şeyYaa çok teşekkür ederim ama nickiniz Milas orada yaşıyorsunuz sanırım
Valla helal olsun ne diyim 16 yılda hiç ciddiye alacağınız bir sorun yaşamadıysanız haklısınız. Aksi halde tüm sorunları yok sayıp hemen normale dönmek çok normal değil bana göre. Ki benim eşim çok uyumlu ve beni çok da üzmeyen biridir ama uyuz olduğumu bildiği bir davranışta bulunsa ödüllendirir gibi sarılıp uyumayı kendime saygısızlık görürüm. Ben de küslükleri uzatmayı sevmem küs de kalamam zaten ama en azından tepkimi koyarım her şey normal gibi davranmam. Benim de eşim beni uyuz edip bana sarılmaya çalışırsa papara yiyor çünkü hiçbir şey yok gibi davranması beni daha sinir ediyorKırıldıysam ben sarılmam zaten yumuşatan taraf hep eşim olur ama bende temas severim kızdıysam kırıldıysam bile illa dokunucam dokunmazsam bnde uyuyamam... e artık 16 yıl oldu.Birbrmzn huyunu suyunu biliyorz eşim sarılmazsa birde ordan papara yiyeceğini iyi bilir... ( annem babama çok küserdi her şeyini yapar ama 3-4 gün konuşmazdı. Belki ordan bir takıntı eşime asla küsmem eşler arası küslüğü hiç sevmem.)
Sarılan eşim olur genelde 16 yılda tabiki çok büyük badireler atlattık ama hiç biri ilişkimize ait değildi.Benim eşimin anne babası yok bütün hayatı,önceliği çocukları ve benim... kayıpları olduğu için aile mevhumuna ekstra önem verir belki de bu yüzden evet ciddiye alıp uzatacağımız bir sorun çok yaşamadık.Uzaması gereken bir sorun olduysa bile o gece uyku olmadı oturup çözmeye çalıştık. Bi şekilde birbirimizi idare etmeyi öğrendik.Valla helal olsun ne diyim 16 yılda hiç ciddiye alacağınız bir sorun yaşamadıysanız haklısınız. Aksi halde tüm sorunları yok sayıp hemen normale dönmek çok normal değil bana göre. Ki benim eşim çok uyumlu ve beni çok da üzmeyen biridir ama uyuz olduğumu bildiği bir davranışta bulunsa ödüllendirir gibi sarılıp uyumayı kendime saygısızlık görürüm. Ben de küslükleri uzatmayı sevmem küs de kalamam zaten ama en azından tepkimi koyarım her şey normal gibi davranmam. Benim de eşim beni uyuz edip bana sarılmaya çalışırsa papara yiyor çünkü hiçbir şey yok gibi davranması beni daha sinir ediyor