Eşinize çok kırıldığınızda ayrı yatar mısınız?

Eşinize çok kırıldığınızda ayrı yatar mısınız?

• Evet yatarım

OY: 11 19,6%
  • Asla ayrı yatmam

OY: 37 66,1%
  • Arada yatarım

OY: 6 10,7%
  • Yat gitsin bea boşver🙄

OY: 2 3,6%

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .
Yok hatta bu konuda herseyi bir kenara bırakıp işi len noldu şimdiye götürmek mantıklı bir hareket :KK70:
Ama konuya bağlı, çok ciddi şeyler olmalı ztn evlilik dönüm noktasında olmalı
Bu konuda söz vermiştik bir kere o kızdı gitti koltukta sıkıştırdım o söz tutulacak diye sebebi bile hatırlamıyorum:KK70:

Altın kuralımızdır ne olursa olsun aynı çatının altında asla ayrı ve küs yatmayız. Ne kadar kızgın ,kırgın ,kavgalı da olsak gün sonu aynı yatakta sarılarak biter.Bu evlenmeden birbirimize verdiğimiz bir sözdü. Nolursa olsun bu altın kural değişmeyecek demiştik. Ben bi iki yan çizecek oldum ama eşim taviz vermedi ben nerdeysem geldi orda yanmda yattı. ( gerçi gelmese bu sefer ben yanına giderdim) biz yatak ayırmann sorunları büyüttüğüne inanan bir çiftiz bu yüzden yapıcı olmayı tercih ediyoruz.

Altın kuralımızdır ne olursa olsun aynı çatının altında asla ayrı yatmayız. Ne kadar kızgın ,kırgın ,kavgalı da olsak gün sonu aynı yatakta biter.Bu evlenmeden birbirimize verdiğimiz bir sözdü. Nolursa olsun bu altın kural değişmeyecek demiştik. Ben bi iki yan çizecek oldum ama eşim taviz vermedi ben nerdeysem geldi orda yanmda yattı. ( gerçi gelmese bu sefer ben yanına giderdim) biz yatak ayırmann sorunları büyüttüğüne inanan bir çiftiz bu yüzden yapıcı olmayı tercih ediyoruz.
Ben de böyle düşünürdüm

Ben bi kaç defa niyetlenip sonra gidip uyandırıp yardım istemiştim işte üstümü değiştiremiyorum kolum tutuldu krem sur üşüdüm kombiye bak vs sonra tabi o istediği için geri dönüp yattım:KK70:
Ama ilk yıllardı ztn sorumluluk ağırdı ayrı şehirlerde idik ve gerçekten saçma şeylerdi içim rahat etmiyordu bir saat dolanıp bahane ile kaldırıyordum
O mübarekte dünya yıkılsa sn de uyur iyice boğasım geliyordu:KK70:

Sırf olmasın diye her gece yatarken parfüm sıkıp yatarım yanlış anlamasın diye sıkmadım 🙄
Kız çok mu ciddi bir şey, ne bileyim zaten sevişme dediğimiz şey o zaman daha tatlı olmuyor mu? Hani tatlı tatlı sırnaşmalarla sokuluyorsun sorun da kendiliğinden çözülüyor. Konu ciddi bile olsa ağlamalı zıtlaşmalı sonu hep tatlı oluyor. 🙈

Ben temas bağımlısıyım, sarılarak uyumayı çok severim. Ama eşimle kavgalı olduğumuzda ben sarılmasam bile o muhakkak sarılır bana. Gönlümüzü alırız birbirimizin. En ciddi kavgamızda bile sabah tartışmaya devam bile etsek gece sarılarak uyumuşuzdur.

Kız çok mu ciddi bir şey, ne bileyim zaten sevişme dediğimiz şey o zaman daha tatlı olmuyor mu? Hani tatlı tatlı sırnaşmalarla sokuluyorsun sorun da kendiliğinden çözülüyor. Konu ciddi bile olsa ağlamalı zıtlaşmalı sonu hep tatlı oluyor. 🙈

Ben temas bağımlısıyım, sarılarak uyumayı çok severim. Ama eşimle kavgalı olduğumuzda ben sarılmasam bile o muhakkak sarılır bana. Gönlümüzü alırız birbirimizin. En ciddi kavgamızda bile sabah tartışmaya devam bile etsek gece sarılarak uyumuşuzdur.

Önce elin ayağın yanlışlıkla çarpar:KK70:

Ayrı yatarım. Çünkü anlaması için. Odadan odaya sms şeklinde ilerler bir yandan da koparmam bağı ama trip atarım az uğraşsın. Aldatmaksa konu, benim odam değil benim evime giremez birdaha. Affetmem. Çok şükür elimiz ayağımız var kendimize bakıcak yaştayız tercih meselesi olmak karakterimizde yok.

Evli olanlar cevap verirse sevinirim.
Eşimle Kavga edilmez , çünkü alttan alır, empati yapar , sakinliğini korur. Kavga kırılma noktasına gelirse ortamı terk ederim, ya da susarım. Çünkü benim koca o seviyeye geldiyse haklıdır😂😂 ayrı yatma konusu benim için tabu değil özel bir çocuğum var ve resmen bana yapışık zifiri karanlıkta kokumu bulur 😂 o yüzden geçtik o zamanları😂

Evli olanlar cevap verirse sevinirim.
Hiç ayri yatmadık ne benim ne onun aklına geldi.Çok uzun süre küs kalamıyoruz zaten eşim çok dayana bilen biri değil illa bir şey yapar beni gülümsetir.Bence ayrı yatmamak lazım sonra bu durum her küslükte devamlı olmaya başlar ve yavaştan soğuma ola bilir bir birinden.

Altın kuralımızdır ne olursa olsun aynı çatının altında asla ayrı ve küs yatmayız. Ne kadar kızgın ,kırgın ,kavgalı da olsak gün sonu aynı yatakta sarılarak biter.Bu evlenmeden birbirimize verdiğimiz bir sözdü. Nolursa olsun bu altın kural değişmeyecek demiştik. Ben bi iki yan çizecek oldum ama eşim taviz vermedi ben nerdeysem geldi orda yanmda yattı. ( gerçi gelmese bu sefer ben yanına giderdim) biz yatak ayırmann sorunları büyüttüğüne inanan bir çiftiz bu yüzden yapıcı olmayı tercih ediyoruz.
Bu bana çok değişik gelir hep niyeyse. Biz de ayrı yatmayız ama kırılmışsam kırılmışımdır neden sarılıp yatmak zorunda olalım ve neden böyle bir şart koyalım. Sizinle alakalı değil yanlış anlamayan genel olarak asla küs yatmam falan yazanlar bunu nasıl yapıyor anlayamadığımdan yazıyorum. Ben zaten ne hissederse yüzüne ve davranışına yansıyan biriyim alınacağım bir harekette bulunmuşsa girer yatağa arkama dönüp yatarım sonra sakinleşince sinirim geçer gider zaten. Ama 3 saat önce kavga et sonra gir sarıl uyu yok gururuma yediremem 😂 eşimde yoktur öyle şeyler çünkü konular genelde erkeklerle ilgili olur bir şeye ben uyuz olmuşumdur ( biraz da çabuk alınırım) o sürekli sırnaşır, ben de haksız olsam uzatmaz ama kadınların erkeklerden başka ruhsal dünyaları olduğuna inanıyorum en azından benim için öyle.

Bu bana çok değişik gelir hep niyeyse. Biz de ayrı yatmayız ama kırılmışsam kırılmışımdır neden sarılıp yatmak zorunda olalım ve neden böyle bir şart koyalım. Sizinle alakalı değil yanlış anlamayan genel olarak asla küs yatmam falan yazanlar bunu nasıl yapıyor anlayamadığımdan yazıyorum. Ben zaten ne hissederse yüzüne ve davranışına yansıyan biriyim alınacağım bir harekette bulunmuşsa girer yatağa arkama dönüp yatarım sonra sakinleşince sinirim geçer gider zaten. Ama 3 saat önce kavga et sonra gir sarıl uyu yok gururuma yediremem 😂 eşimde yoktur öyle şeyler çünkü konular genelde erkeklerle ilgili olur bir şeye ben uyuz olmuşumdur ( biraz da çabuk alınırım) o sürekli sırnaşır, ben de haksız olsam uzatmaz ama kadınların erkeklerden başka ruhsal dünyaları olduğuna inanıyorum en azından benim için öyle.
Kırıldıysam ben sarılmam zaten yumuşatan taraf hep eşim olur 😉 ama bende temas severim kızdıysam kırıldıysam bile illa dokunucam 😀 dokunmazsam bnde uyuyamam... e artık 16 yıl oldu.Birbrmzn huyunu suyunu biliyorz eşim sarılmazsa birde ordan papara yiyeceğini iyi bilir... ( annem babama çok küserdi her şeyini yapar ama 3-4 gün konuşmazdı. Belki ordan bir takıntı eşime asla küsmem eşler arası küslüğü hiç sevmem.)

X