avenerica ikinci kuşum geliyor... Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2006 2.032 1.177 10 Temmuz 2008 Konu Sahibi HeartLess #21 hiç bişi almadı öle değişik artık zaten hediyede almıyo henüz 1 yıllık evliyiz ne alıcam sürekli bir aradayız gibi saçma seyler sölüyo
hiç bişi almadı öle değişik artık zaten hediyede almıyo henüz 1 yıllık evliyiz ne alıcam sürekli bir aradayız gibi saçma seyler sölüyo
didosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2007 1.509 3 42 10 Temmuz 2008 Konu Sahibi HeartLess #22 gecen sene önce yılbaşında polo garage dan krem rengi tüylü bi hırka aldı sonra sevgililer gününde aynin hırkanın biraz daha uzununu aldı bana daa nedense 2 tane birbirine cok benzeyen hediye alması ilginc gelmistifisfisfis
gecen sene önce yılbaşında polo garage dan krem rengi tüylü bi hırka aldı sonra sevgililer gününde aynin hırkanın biraz daha uzununu aldı bana daa nedense 2 tane birbirine cok benzeyen hediye alması ilginc gelmistifisfisfis
JJuLiEtt Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2008 11.582 71 10 Temmuz 2008 Konu Sahibi HeartLess #23 :uhm: asla kafasından bulup hediye alamazki beceriksiz :mymeka: benim hediyemi gider beraber alırız sadece balık almıstı oda 6 ay ağlamıstım al diee :mymeka:
:uhm: asla kafasından bulup hediye alamazki beceriksiz :mymeka: benim hediyemi gider beraber alırız sadece balık almıstı oda 6 ay ağlamıstım al diee :mymeka: