eşinizden aldığınız en ilginç hediye ne???

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
52
a.s.arkadaşlar tanıştığınızdan bugüne kadar eşinizin yada sevgilinizin size aldığı en ilginç hediye nedir anlatmak istermisiniz???:sm_cool::sm_cool:buyrun...

Nişanlıyken yılbaşında aldığı kırmızı iç çamaşırı.:asigim:
Bana o zamanlar hakketten çok ilginç gelmişti.
Acaba bana ne ima etmeye çalıştı diye düşünüştüm :icecream:

niye o kadar düşündün kii sırnaşık şeysırnaşık şey

hiç ilginç bi şey almadı takı alır genellikle (urfalıyız ya) en son yılbaşında küpe almıştı

en ilginçini nişanliyken almıştı. Hani şu sanatciların oskar töreni var ya. Oskar verirler. Banada eşim ozamanlar o oskardan almıştı. Üstündede yazı vardı. Dünyanın en iyi sevgilsine ....'üme diye. Şuan yatağımın başında komidinin üzerinde duruyor.:1rolleyes:

bana da daha sözlenmeden önce yeni tanıştığımız aylarda doğum günümde gitmiş yeni doğmuş bebek seti almış işte papuçlardan eldivene üstü başı komple i set. noluyoz dedim ya:))

Bak bunu çok sevdim. hakkaten çok hoş bir hediye olmuş.
Eşimin aldığı ilginç bir hediye yok. Cep telefonu, tek taş yüzük falan.
Normal şeyler yani. Ama izin verirsen ben kocacıım için bu Oskar
heykelciğinden kopya çekebilir miyim acaba

tabii canım ne demek. Hata Sevgililer günü için güzel bi hediye olabilir a.s.

tabii canım ne demek. Hata Sevgililer günü için güzel bi hediye olabilir a.s.

Sevgililer Günü hediyeleşmelerine pek taraftar olmasam da bu Oscar
heykelciği harbiden acayip hoşuma gitti. Sırf bu hediyeyi verebilmek için
galiba Sevgililer Günü kutlaması yapıcam. Çok teşekkürler.a.s.

HmmmmCADIARZU düşünüyorumda bana hiç ilginç hediye almamış bu adam yahu genelde romantik hediyeler alır. Şimdi burda hakkını yemeyeyim benim .....kocamın

Bana hiç ilginç ve değişik bir hediye gelmedi senağlama

Hep ihtiyacım olan şeyleri alıyor eşim :icecream:

Yilbasinda kirmizi iç çamasir giyinilir bôyle bir adet vardir , hiç duymamistin??? a.s

Yilbasinda kirmizi iç çamasir giyinilir bôyle bir adet vardir , hiç duymamistin??? a.s

Biliyorum tabi.
Ama bana o zaman çok değişik gelmişti.
Herşeyi alacağını beklerdimde bir dükkana girip iç çamasırı alıp gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim.
Saat parfüm kitap takı hep aldığı şeylerdi ama iç çamaşırı bilmemki o zaman ilginçti.

İçinden bir parça koparılmış çikolata.
İçindeki notta '' senin kadar tatlı değil''
yazıyordu.:asigim:

kücücük yavru bir köpek almıstı.ama su an bebeğim oldugu için artık yok vermek zorunda kaldık...

benim eşim daha biz çıkarken stres topu almıştı bana.ozamandan belliymiş strese sokacagı beni.:roflol:

esım hep cıcek alır bana
bide begenmıyecegımı bıldıgı ıcın bana hedıye almak ıstedıgı zaman hep benı yanında goturur
benım begendıklerımı alır
ama ben begenmesemde onun almasını ıstıyorum:mymeka:

benimde eşim klasik şeyler alıyor hep tek taş yüzük kolye falan.inanırmısınız 8 tane tek taş oldu napıcam bilmiorum hepside birbirine benziyor.insan bari başka model alır.ev yüzükten geçilmiyor.ama şöyle ilginç şeyler yapmasını isterdim tabi

Bana ilginç hediye almadı. hep ihtiyaç duyduğum şeyleri hediye alıyor bana. Benim zevkime uygun almayı bilmiyor. onun aldığını beğenmem kolay kolay. beraber alırız bu da sıktı beni.
ondan aldığım ilk hediye olan öpüşen bebek biblosunun küçük boyu bizim nikah şekerimiz olmuştu. vitrinimde büyük olanla küçükleri bir arada duruyor.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…