Hadi Kizlar Döktürün Bakalim.eşimde Sevmediğim Yönler Gezmeyi Sevmiyor Beni Cok Kiskaniyor Ve Pek Güzel Sözler Edemez Utanir Sevdiğim Özelliklerde Bana Iş Konusunda Yardim Eder Temizlik Yemek Falan Yapar Yani Ama Israr Yok Israrsiz Yapar Kisacasi Sevmedim Huylari Hariç Diğer Huylar Şimdilik Seviyorum.......iiiyii Iyiiii Yani Kocami Seviyorum
Televizyonun karsısında ışıkları acık bırakıp uyuyakalmasına,terliksiz dolaşmasına,asırı rahat olmasına,kendi ailesine cok düşkün olmasına uyuzum.Ama bana yardım etmesi,bana para harcaması,cocuklaına düşkün olması,emir vermemesi,k,bar olmasına bayılıyorum
sevmediğim özellikleri: çok dağınık, ketum, çok konuşmaz ama tartıştığımızda öyle laflar eder ki
sevdiğim özellikleri: temiz kalplidir yani en azından eskiden öyleydi, eskiden sevdiğim o temiz kalpli adamı çok özlüyorum.
aslında iyi yönü beni sevmesi kötü yönü güveç , sac, et dşnda bsey asla yememesi... ve hertürlü bencllkkkkkkkkk... yatakta evde dşarda heryerde....... çok kıskanç... eskden tam istedgm gbiydi şimdi ne ibadet edio ne cnsel yönden beni tatmin edio. ne bnmle zaman geçirio ve çok tartışır oldk yaaaaaaaaaaaaaaaaa bn dalıp gder oldum yeni doğm yaptm 2 ay olmadı. szce neden kızlar değiştiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?