aynen benimkininde iyi yönleri çok evinden işine işinden evine, cimrilik yapmaz hesabını, kitabını, şifrelerini, ekstrelerini hiç bişeyini saklamaz, gezdiğime, konuştuğuma, giydiğime karışmaz. biraz tek başına yaşıyorum hissiyatı uyandırır rahatlığıyla ama olsun sıksaydı herşeye karışsaydı sanırım daha kötüydü. ah birazcık bilgisayar cep telefonu laptop üçlüsünden vazgeçebilse keşke.
ah cnaım bak dikkat edersem aslında şikayet ettiğimiz şeyler aslında beğendiğimiz ve sevdiğimiz özellikler... garip bir çelişki değilmi?ya da biz artık bunu iyiye yoruyoruzpc sigara ve soda üçlüsü benimkibu arada sigara da ayrı bir bela bıraktırmaya çalışıyorum ama nafile çok içiyor ayzık günah diyorum bırakcam dio ama laf yani nerdeeeoff off biz kadınlar kahır çekmeye gelmişiz evlenmek zor iş tozpembe hayaller vardı pembesi gitti ebemizi gördük:)sende üzülme erkek psikojisi üzerine kitaplar okuyorum şu sıralar ve bunlar gayet doğalmış erkeğin doğası ve kadınınki farklı tamamen o nedenle daha mantıklı ve empatili yaklaşıyorum artık sana da tavsiye ederimen azından arada bir uygula sinirlendiğinde aklına gelsin tüm erkekler aynıdır..ayrıntıda farklı ama genel itibariyle aynı..