How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

aynen benimkininde iyi yönleri çok evinden işine işinden evine, cimrilik yapmaz hesabını, kitabını, şifrelerini, ekstrelerini hiç bişeyini saklamaz, gezdiğime, konuştuğuma, giydiğime karışmaz. biraz tek başına yaşıyorum hissiyatı uyandırır rahatlığıyla ama olsun sıksaydı herşeye karışsaydı sanırım daha kötüydü. ah birazcık bilgisayar cep telefonu laptop üçlüsünden vazgeçebilse keşke.

ah cnaım bak dikkat edersem aslında şikayet ettiğimiz şeyler aslında beğendiğimiz ve sevdiğimiz özellikler... garip bir çelişki değilmi?ya da biz artık bunu iyiye yoruyoruz:1:pc sigara ve soda üçlüsü benimki:1::1:bu arada sigara da ayrı bir bela bıraktırmaya çalışıyorum ama nafile çok içiyor ayzık günah diyorum bırakcam dio ama laf yani nerdeee:1::1:off off biz kadınlar kahır çekmeye gelmişiz evlenmek zor iş tozpembe hayaller vardı pembesi gitti ebemizi gördük:):1::1:sende üzülme erkek psikojisi üzerine kitaplar okuyorum şu sıralar ve bunlar gayet doğalmış erkeğin doğası ve kadınınki farklı tamamen o nedenle daha mantıklı ve empatili yaklaşıyorum artık sana da tavsiye ederim:34:en azından arada bir uygula sinirlendiğinde aklına gelsin tüm erkekler aynıdır..ayrıntıda farklı ama genel itibariyle aynı..

birde gerçekten benim eşime inanılmaz benziyor özellikleri ağzım açık okudum yani:1::1:sadece bende var snıyodum bu arada birde burçlar çok önemliymiş onu anladım..burç uyumu yani..flört ederken hiç uymuyor oh diyodum çünkü negatifti evlilik evlendik kelimesi kelimesin yaşadım ilişkideki analatılanları..ama dedimya üç yanlış bi doğruyu sınavlarda götürür anca öle olmalı bana göre..ben bir yılık evliyim henüz ve şunu öğrendim:evlilik:büüyk sorumluluk,fedakarlık,empati ve sabırdan oluşan bir piramit..zaman zaman sinirlerime hakim olamasam da hatırlayınca geçiyor sinirim..birde biraz kaderci olmak gerek bence..allah herkese kendi eşini yazmış yazgı die olumlu yada olumsuz..ve unutma ki kimse dört dörtlük değil biz de..ve çevrende gördüğün en mutlu evlilikler bile kapıdan içeri girdiğinde bambaşka bir hal alabilir yada öledir zaten dışarda belli etmezler emin ol herkesin evinde bitakım sorunları var eşiyle..kimse yüzde yüz mutlu değil öle bile olsa emin ol bu çok sıkıcı olurdu..herneyse kısaca sabır..anlayış..tatlı dil..:)

birde gerçekten benim eşime inanılmaz benziyor özellikleri ağzım açık okudum yani:1::1:sadece bende var snıyodum bu arada birde burçlar çok önemliymiş onu anladım..burç uyumu yani..flört ederken hiç uymuyor oh diyodum çünkü negatifti evlilik evlendik kelimesi kelimesin yaşadım ilişkideki analatılanları..ama dedimya üç yanlış bi doğruyu sınavlarda götürür anca öle olmalı bana göre..ben bir yılık evliyim henüz ve şunu öğrendim:evlilik:büüyk sorumluluk,fedakarlık,empati ve sabırdan oluşan bir piramit..zaman zaman sinirlerime hakim olamasam da hatırlayınca geçiyor sinirim..birde biraz kaderci olmak gerek bence..allah herkese kendi eşini yazmış yazgı die olumlu yada olumsuz..ve unutma ki kimse dört dörtlük değil biz de..ve çevrende gördüğün en mutlu evlilikler bile kapıdan içeri girdiğinde bambaşka bir hal alabilir yada öledir zaten dışarda belli etmezler emin ol herkesin evinde bitakım sorunları var eşiyle..kimse yüzde yüz mutlu değil öle bile olsa emin ol bu çok sıkıcı olurdu..herneyse kısaca sabır..anlayış..tatlı dil..:)

Eşinizin burcu neydi acaba, merak ettim.

en sevdiğim huyu yardım severliği yorgun argın gelince bile masayı toplamaya çalışıyor canım ya kıyamam .
sonra şefkati ,merhameti,sahipleniciliği,olgunluğu ,aşkı ,sabrı ,
sevmediğim huyu biraz mesafeli azcıkk ukala oluşu ,bide hala beni çocuk yerine koyması .

en sevdiğim huyu yardım severliği yorgun argın gelince bile masayı toplamaya çalışıyor canım ya kıyamam .
sevmediğim huyu biraz mesafeli azcıkk ukala oluşu ,bide hala beni çocuk yerine koyması .

burcunun koç yada ikizler olduğunu düşünüyorum doğrumu cnm?

beni delirten yönleri; dağınık olması bundan daha sinir olduğum şeyse dağınık olduğunu söylediğimde bunda ne var ne boş işlerle uğraşıosun der gibi bakmasıve suratını asarak eşyalarını toplaması! Çocukla yeterince ilgilenmemesi tüm sorumluluğu bana yükleyip çocuğun başına bir iş gelince beni suçlaması.aşırı yavaş çok geveze olması... Arkdaşlarıyla saatlerce telefonda konuşması... Kendi ailesini daha çok önemsemesi Cimri olması...
Böyle düşününce ne kadar da gıcık göründü gözüme kavgaetmeden iyi yönlerini de yazayım; girişken olması en bsit mevzularda bile fikrimi alması, benim ailemi neredeyse benden bile çok önemsemesi değer vermesi beni sevdiğini hiç ummadığım anlarda beklemediğim şekillerde göstermesi birlikte gezmekten ve eğlemekten hoşlanması Beni ailesinin yanında hep yüceltmesi sinirlendiğim zaman istediğim kadar bağırmama izin vermesi kavga ettiğimz de haksız olduğunda veya beni çok üzdüğünde gönlümü almayı bilmesi...
İşte şimdi bu adamla neden bu kadar huzurluyum anladım...

oy ben kocacığımı ço kseviyorum ya daha 2 aylık evliyim olumlu çok yönü var bitanemin
olumsuz gördüğüm tek şeyi hemen uykusu geliyor kıyamam ona çok yoruluyor işinde:9:

çok hoşgörülü, toleranslı, romantik:38: sabırlı, çözüm odaklı bir insan yani ortada bir sorun varsa vay bu niye oldu demez hemen çözüm üretir, benim tam tersim yani:D

sevmediğim yönü:44: yok heralde ya:))) herşeyini seviyorum...

Sevmediğim huyları: Aşırı rahat, kaygısız, ailesine sülalesine zaman zaman kendi çekirdek ailesini unutacak kadar düşkünlüğü, herşeyi benim halletmemi beklemesi
Sevdiğim yönleri: Güler yüzlü, bana güvenir, bişey üzerine çok fazla konuşmaz dır dır yapmaz yani, aldığıma verdiğime giydiğime gezdiğime karışmaz, onunla olan hayatımı etkilemeyecek her kararımda arkamdadır, çok sinirli olduğum zaman istediğim kadar bağırmama müsade eder.

Şimdi bu karneye bakarsak iyi be benim kocam. Seviyorum ben onu :içelim:

benim eşimde cok inatcı

Bazilarini okuyunca cok guldum :)) bende simdi edime kizgin oldugum icin dokturcem kizdigim yonlerini : cok seviyorum dedigi halde sevgisini gostermemesi, romantikligin r sinin bile olmamasi,kavga ettigimizde ben sinirimden sabaha kadar kendimi yerken onun arkasini donup aninda yatip uyumasi... Bir konu hakkinda konusmak istedigimde pek fikrini soylememesi bazen fikrinin bile olmadigini dusunuyorum iyice sinir oluyorum. İsinden dolayi surekli yorgunnnnn olmasi.Ailesine duskunlugu. Cok kiskanc olmasi giydigim butun kiyafetlerin ona gore acik olmasi. Evin temizligine karismasi.... Offf saymakla bitiremedim ne beter biriymis :) demeyin iyi yonleri de var. Bazen beni cok gulduruyo,evinde hicbiseyi eksik etmez. Benim bi eksigim olsun istemez. Bana laf soyletmez.durusttur.guvenilir. Siniri 5 dk da gecer hemen gelir yanima. Ev islerinde yardim eder. Ay galiba iyi yonu daha az, uyuz oluyorum iste yinede sevdigim icin :)

sürekli yeni iş fikirleri üretir.
buna rağmen işiyle alakalı hiç hırslı değildir.

klasik bir örnek vereyim;

eşim: aşkım bugün aklıma süper bi iş geldi.
ben: neymiş bakalım.
eşim: arabayı satıcam, kamyon alıcam ve nakliye çekicem.Günde bi nakliye çeksem 150 lira.ayda bikbikbik..(susmuyo!!)
ben: (nefes alma esnasında araya girebildiysem eğer) anladım, peki aşkım bi araştır bakalım.

ertesi gün;

Eşim: yarim bugün düşündüm de kavacık'ta köfteci dükkanı mı açsak?
ben: o nerden çıktı?
eşim: o bölge de çok iş yeri var.Günde şu kadar kişi gelse, şu kadar paradan ayda bikbikbik..
ben: e nakliye işi diyodun dün ona n'oldu?
eşim: ya o iş yaş.mazot fiyatları çok pahalı, bütün gün trafik falan bikbikbik..
ben: hımm anladım, hadi bakalım hayırlısı..

bi sonraki gün;

eşim: sevdiğim bugün mahmutla konuştum, damacana su işiyle alakalı bunu bunu diyo bikbikbik..
ben: nakliye? köfte?
eşim:.... en iyi iş bildiğin iş yeaa.ama bi servis minibüsü alsak 2 servis çeksek ayda bikbikbik..
ben: ....... hııı!!!

en klişe muhabbetimiz.

sürekli yeni iş fikirleri üretir.
buna rağmen işiyle alakalı hiç hırslı değildir.

klasik bir örnek vereyim;

eşim: aşkım bugün aklıma süper bi iş geldi.
ben: neymiş bakalım.
eşim: arabayı satıcam, kamyon alıcam ve nakliye çekicem.Günde bi nakliye çeksem 150 lira.ayda bikbikbik..(susmuyo!!)
ben: (nefes alma esnasında araya girebildiysem eğer) anladım, peki aşkım bi araştır bakalım.

ertesi gün;

Eşim: yarim bugün düşündüm de kavacık'ta köfteci dükkanı mı açsak?
ben: o nerden çıktı?
eşim: o bölge de çok iş yeri var.Günde şu kadar kişi gelse, şu kadar paradan ayda bikbikbik..
ben: e nakliye işi diyodun dün ona n'oldu?
eşim: ya o iş yaş.mazot fiyatları çok pahalı, bütün gün trafik falan bikbikbik..
ben: hımm anladım, hadi bakalım hayırlısı..

bi sonraki gün;

eşim: sevdiğim bugün mahmutla konuştum, damacana su işiyle alakalı bunu bunu diyo bikbikbik..
ben: nakliye? köfte?
eşim:.... en iyi iş bildiğin iş yeaa.ama bi servis minibüsü alsak 2 servis çeksek ayda bikbikbik..
ben: ....... hııı!!!

en klişe muhabbetimiz.

hahah esininde bi dedigi bi dedigini tutmuyomus ama sevimli buldum ya muhabbetinizi Allah artirsin :-))

Back