amin maşaallah diyeyim :Saruboceq:
kızlar ben bişey yazamayacağım zira nedendir bilmiyorum :sm_confused: ama eşimle ilgili ne zaman olumlu şeylerden bahsetsem hemen akabinde nazar değiyor ve bi huzursuzluk yaşıyorum :çok üzgünüm: .
o yüzden sizde dikkatli olun maşaallah dedittirin dinleyicinize..
aslinda ogunki sinirlerimle yazmisim sevmiyorum diye ama hayir aslinda onu seviyorum sinir dahi etse))
kavga edince sevmiyorum bende ama sonra seviyorum:9
sürekli yeni iş fikirleri üretir.
buna rağmen işiyle alakalı hiç hırslı değildir.
klasik bir örnek vereyim;
eşim: aşkım bugün aklıma süper bi iş geldi.
ben: neymiş bakalım.
eşim: arabayı satıcam, kamyon alıcam ve nakliye çekicem.Günde bi nakliye çeksem 150 lira.ayda bikbikbik..(susmuyo!!)
ben: (nefes alma esnasında araya girebildiysem eğer) anladım, peki aşkım bi araştır bakalım.
ertesi gün;
Eşim: yarim bugün düşündüm de kavacık'ta köfteci dükkanı mı açsak?
ben: o nerden çıktı?
eşim: o bölge de çok iş yeri var.Günde şu kadar kişi gelse, şu kadar paradan ayda bikbikbik..
ben: e nakliye işi diyodun dün ona n'oldu?
eşim: ya o iş yaş.mazot fiyatları çok pahalı, bütün gün trafik falan bikbikbik..
ben: hımm anladım, hadi bakalım hayırlısı..
bi sonraki gün;
eşim: sevdiğim bugün mahmutla konuştum, damacana su işiyle alakalı bunu bunu diyo bikbikbik..
ben: nakliye? köfte?
eşim:.... en iyi iş bildiğin iş yeaa.ama bi servis minibüsü alsak 2 servis çeksek ayda bikbikbik..
ben: ....... hııı!!!
en klişe muhabbetimiz.
2 ay snra evleniyoruz Allah izin verirse.nişanlım tam bi öküz.erkeklerin geneli mi öküz acaba? ince düşündükleri anlar o kadar az ki..ya da biz mi çok inceyiz bilemedim.twiter a ben şu çikolatalardan yapılan buketler varya onlardan istiyorum biri alsa mutlu olurdum yazmıştım.ki ona yazmadım arkadaşlarıma yazdım.bunun arkdşıda bak yenge bundan istiomuş demiş.gelmiş telefonda bana bağrıo öyle şeyler yazma diye.ona msj atcakmışım istiosam.ulan hödük insan alır yollar bi jest yapar demi.hadi onu geç ben sana alırım tatlım de.yada hiç açma konusunu.bunu yazdı diye kıza bağrılır mı ya.evlilik stresi mi yoksa bu adam hep mi böyleydi sevdiğim için mi görmezden geldim.ayııı ayısın ayı diye bağırmak istiorum :) neyse şu an sinirliyim sinirim geçince sevdiğim yönlerinide yazarım.o arkadaşıda uyuz bebe herşeyi yetiştirio doktor olcak bide pis şey.
ağladım akşam akşam bi sürü sinirim bozuldubağırma huyu nolcak bu adamın.snrada kuzu gibi oluo salak.
böyle düşündüğün biriyle evlenirsen sana 3 yıl veriyorum,üç yıl sonra boşandık diye yazarsın buraya....
erkeklerin en sinir oldukları ve kendilerine dahi itiraf edemedikleri bir şey var oda kadınlarını sosyal paylaşım sitelerinden kıskanmaları..
deneyin göreceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?