Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

bende ne zaman esimi sevdigimi iyi oldugumuzu falan söylesem aksama kavga cikiyor. oyüzden bende yazmayacagim sevmedigim yönü sabah tuvalete ilk o girmesi..sex icin ilk adimi benden beklemesi genelde..kizimiz düstügünde falan beni suclamasi.sinirlendiginde tanimadigim birisi olmasi.beni kiskaniyor ama belli etmiyor.herseyde fikrimi aliyor hos bisey ama arada birde organize et süpriz yap yani..aaa

eşini eşime benzettim
benimde en sevmediğim huyudur eşimin en sevmediğim demeyimde en sevmediklerimden yok şunu alalım yok bunu yapalım yok arsa alalım düğün den takılan takılarla... e iyi güzel hoş ikimizin de maaşı öyle ahım şahım değil yani ne demeye büyük planlar yapıyo krediden bilmem neden bahsediyo anlamıyorum ben yani bende dedim ben sıkıntı cekemem dedim yani ayağı yorgana göre uzatmak gerek ben mesela aöf den okula devam ediyorum esasen myo grafikden mezunum matbaaada dizgidi ve tasarımcıyım. kurslara gitmeye çalışyıorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum ders çalışıyorum piyasa araştırıyorum... nasip olurda iyi bi kuruma yerleşirsem amele olarak kalmayım yükseliyim diye ama eşimde hiç bir hedef yok zorla ittire ittire hayırlısı tabi ne diyelim seviyorum yinede bombilimi =)

Eşim benim herşeyim...
ama kendisi tam anlamıyla keyif insanıdır.
Bende görev insanı..

Bazen çok yorulduğumu hissediyorum....

En sevmediğim huyu ev işlerine çok karışması :)
En sevdiğim huyu güleryüzlü, şefkatli, saygılı, anlayışlı olmasıı =) Herşeyi süper benim kocamın yaa =)))

iyi huyları;şakacıdır esprileri hoşuma gider.kendi isteğiyle dışarı çıkarırsa çok iyi vakit geçirtir.çok aşırı sinirlenirsem bğırmama karışmaz.gergin bir ortam olursa hemen yumuşatır.yemek seçmez.yemeklerimi ve hamur işlerime bayılır bu çok hoşuma gider,sevmediğim huyları,dışarı çıkmama izin vermez arkadaş edinmeme izin vermez ablasına gitmeme izin vermez camdan dışarı balkona çıkmama bile izin vermez balkonu yıkadığım için kapıyı kilitleyip anahtarı aldı.markete gidemem.komşuya gidemem msn ye asla izin vermez.izinsiz eve birşeyler almama karışır.asla izin vermez birkeresinde harika bir halı almıştım ki gerçekten ihtiyacı vardı evimin zorla kavga döğüş geri verdirtti.çok direndim ısrar ettim ama sonuç olumsuz oldu maalesef.bazen çok anlayışsız 3 tane 5 yaş altında çocuğumuz var buna rğmen herşeyin en iyisini yapmamı ister.yanındaki telefonu almak için karşı kanepeden beni çağırır.çayını karıştırırım istemediğim bir konu için çok zorlar baskı yapar ne düşündüğümü önemsemez .yemek yerken küser yarım saat sonra tekrar yemek ister.titiz değildir ve benden çok titiz olmamı bekler.iş kıyaafetleriyle koltuğa otururr kızarsam sen neden burdasın der.hatta bazen iş kıyafetiyle uyur.inadıma çıkarmaz.ev işlerinde asla ama aslayardım etmez yardım etmek isyen oğlumada kızar

2 ay snra evleniyoruz Allah izin verirse.nişanlım tam bi öküz.erkeklerin geneli mi öküz acaba? ince düşündükleri anlar o kadar az ki..ya da biz mi çok inceyiz bilemedim.twiter a ben şu çikolatalardan yapılan buketler varya onlardan istiyorum biri alsa mutlu olurdum yazmıştım.ki ona yazmadım arkadaşlarıma yazdım.bunun arkdşıda bak yenge bundan istiomuş demiş.gelmiş telefonda bana bağrıo öyle şeyler yazma diye.ona msj atcakmışım istiosam.ulan hödük insan alır yollar bi jest yapar demi.hadi onu geç ben sana alırım tatlım de.yada hiç açma konusunu.bunu yazdı diye kıza bağrılır mı ya.evlilik stresi mi yoksa bu adam hep mi böyleydi sevdiğim için mi görmezden geldim.ayııı ayısın ayı diye bağırmak istiorum :) neyse şu an sinirliyim sinirim geçince sevdiğim yönlerinide yazarım.o arkadaşıda uyuz bebe herşeyi yetiştirio doktor olcak bide pis şey.

ağladım akşam akşam bi sürü sinirim bozuldu bağırma huyu nolcak bu adamın.snrada kuzu gibi oluo salak.

böyle düşündüğün biriyle evlenirsen sana 3 yıl veriyorum,üç yıl sonra boşandık diye yazarsın buraya....

erkeklerin en sinir oldukları ve kendilerine dahi itiraf edemedikleri bir şey var oda kadınlarını sosyal paylaşım sitelerinden kıskanmaları..
deneyin göreceksiniz...

vala şu yazınızdan sonra nişanlıma hak verdim sosyal paylaşım sitelerinde takılmak zararlı :) o gün nişanlıma sinirlenmişim kafamda büyütmüşüm ağlamışım ki benim huyumdur genelde de adet dönemlerinde yaparım yine aynı dönemdi.
ha evet çok nazik değildir ama çok dürüst çok sadık bi adamdır merhametlidir çok sahiplenir iyi bi arkadaştır.sevdiğim özelliklerinide yazmış oldum.daha çok sevdiğim özellikleri var.sevmediğim özellikleride daha var:) ama bu böyledir kimse dört dörtlük deil.
ben burda dertleştim diye gelmiş sana 3 sene veriyorum diosun :) ne kadar yanlış yıkıcı bi yorum.Allah sizin gibilerden korusun ve herkese akıl fikir versin milletin lafından etkilenmesin.

bekara karı boşamak kolay diye çok güzel bi laf var sakın başkalarının yıkıcı yorumlarından etkilenmeyin.sadece ailenizin tavsiyelerine kulak verin.çünkü gerçekten iyiliğinizi sadece onlar ister.çok şükür ailem başından beri nişanlımı onaylıyor içim rahat.
sevgiler :)

"tam bi öküz."-"ince düşündükleri anlar o kadar az ki."-"ulan hödük "-"ayııı ayısın ayı diye bağırmak istiorum"

arkadaşım bu sözleri sen yazdın bende ona göre yorum yaptım,böyle düşündüğün biriyle evlenirsen sonuç
malum..
ama sen şimdi asıl duygularını yazdın ve anladıkki seviyorsun..Allah mesut bahtiyar etsin..
sevmeden yapılan evlilikler görüyoruz ki çabuk bitiyor..
yaşım 50 tecrübelerime dayanarak yeni evleneceklere tavsiyem asla ama asla aranızdaki saygıyı kaybetmeyin,
sinirle ağzınızdan çıkan sözler asla unutulmuyor,ne siz unutursunuz ne karşı taraf unutur,bu birike birike bir gün gelir
hiç istemediğiniz sonuçlar çıkar ortaya..

"ne kadar yanlış yıkıcı bi yorum.Allah sizin gibilerden korusun ve herkese akıl fikir versin milletin lafından etkilenmesin." demişsin
ama gördükki yorumum sende olumlu sonuç verdi ve nişanlının iyi yönlerini görmene yardımcı oldu :))

bana bağlılığı romantikliği hiç bir özel günü hediye almadan geçirmemesi sevdiğim yönleri
sevmediğim yanı ise sigarası ve dağınıklığı

en sewdigim yönü sewdigini hissettirmesi beni cok önemser cok kıskanır tabi bu bi süre sonra sıkıyo :) sewmedgim yönü ise dagınık olması işten gelir hemen corapları atar bi tarafa deli eder beni bide yemek yerken cocuk gibidr her yer batar ama yinede sewiyorum onu çok.. :)

her yonuyle mukemmeldır sevecen esprili sıcak kanlı konuskan jestlerı seven romantık duygusal ozel zamanları asla atlamaz...
cocuguma evıne ınanılmaz duskundur yedırsın ıcırsın gezdırsın bayılır

sevmedıgım yonu aılesını her zaman benden onde tutar ve haklıda olsam asla haklısın demez bıraz benı ezdırır aılesıne karsı devamlı zorla ozur dılettırır,artı din konusunda cok hassas oldugu ıcın devamlı tesvık etmeye calısır buda zamanla sıkıyo ve ufak tartısmalara neden oluyo malesef

sevdıgım huylar:uyumlu ağırbaşlı olgun olması yerıne gore davranması saygılı olması
sevmedğim huylar: ailesine aşırı düşkünlüğü,sanki beni ezdrecekmiş gibi hissettrmesi,kendini savunamaması sürekli onların ağzına bakması

ben eşimle bir ay tanışıkken evlenmeye karar verdim 2. ayımızda evlendik ... en büyük sebebi de konuşabiliyor olmamızz... yanii bu sohbet ediyoruz manasında değil :) söylemesi ayıp kendisi pek ağırdırr kolay kolay konuşmaz benimle geyik çevirmezz:) bn konuşurum o dinlerr..yani konuşabiliyoruzdan kasıt şimdi biz bir ay tanışmaya rağmen evlendik yaa birbirimizi evlendikten sonra tanımaya başladık ve mesela kırıldığımız, üzüldüğümüz , sevindiğimiz vb durumlarda birbirimize anlatabiliyorzz .. bak hayatım şöle şöle olunca ben üzülüyorum vs gibisinden ki bence çok faydalı oluyor her iki taraf da rahatlıyor.. çok kafaya takan bi tip olduğum için benim çok işime geliyorrr:):):)

sevmediğim yönü isee her zaman değil ama bazı zamanlarda bencil davranıyor markadan aşağı giymiyo , mesela bana 300 lira verdi alışveriş için ama gitti kendi dünyaları harcadı sen daha çok parça almışın dio ama bugun dedim senin 2 ayakkabın bnm tüm aldıklarıma bedel dieee adamı inandıramadımmm :):) bi de bölee çılgın değil bu huyları biraz sıkıntılıı ama ben kocamı çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm:)

sevmediğim huyları: şöhret düşkünlüğü, kendini ön plana çıkarma isteği, kıskançlık, çok tutumlu belkide cimri olması
sevdiğim huyları: ev işlerinde bana devamlı yardım etmesi, bana güzel sözler söyleyip küstüğümde kedi gibi dolanması, çocuklarıyla çok ilgilenmesi, beni sevdiğini hissettirmesi, başarılı olması

kocişkomu her haliyle çok seviyorum..

en sevdiğim huyları ilgisini ve sevgisini belli etmesi çok temiz olması her daim missler gibi kokması :) beni el üstünde tutması ve bunu kıskanç görümcemin farketmesi (yazarken bile mest oldum)
sevmediklerim ise çok detaycı olması evde yaptığım temizlikten ütüye kadar herşeyde aşırı özenilmesini istemesi ve en hafifi 10 kilo olan spor aletlerini ortada bırakması
iyisiyle kötüsüyle eşimin her halini seviyorum ve allaha şükrediyorum iyiki benim eşim o..........

Televizyonun karsısında ışıkları acık bırakıp uyuyakalmasına,terliksiz dolaşmasına,asırı rahat olmasına,kendi ailesine cok düşkün olmasına uyuzum.Ama bana yardım etmesi,bana para harcaması,cocuklaına düşkün olması,emir vermemesi,k,bar olmasına bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…