sanırım yanlış topiğe yazmışım madem konu sinir olduğumuz şeyler bende yazayım gerçi yaz yaz bitmez ama
1.çok yemek seçip mıymıymıy yemek yemesinden(yavaşlatılmış çekime alınmış ve iştahsızca):S
2.makarnayı kaşıkla,pilavı çatalla yemesinden
3.herşeyin kabuğunu soydurmasından,soymasından(domates,patlıcan,dolma biber kabuğu..vs)
3.küllüğü kanepenin tepesinde izmaritleriyle bırakmasından,
4.kırk yıl geçse üzerine bişiy almamasından(giyime heves yok)onun için sıradan bie giyim bile lüks.
5.sinekten böcekten benden çok korkmasından
6.herşeye titizlenmesindeni yok bardakta leke var.makinadan çıkan bardak çanaklarda deterjan kalmışsa korkusuyla illaki çalkalamasından
7.daha karga b..kunu yemeden aç karnına sigara yakmasından
8.hep aynı pozisyonda aynı yerde yatmasından(bu hiç değişmez akşam yemek yenir b nolu kanepeye uzanılır bilhassa yan yatılır,laptop önündeki sehpada bu hiç değişmez:)ne pozisyon ne kanepe değişmez
9.iki dakka önce gülerken iki dakka sonra neden olduğunu anlayamadığım hiç tanımadığım birine dönüşmesi(çift karakter)
10.karnıyarık,dolma,yaprak sarması,güllaç,güveç,döner gibi bilumum tüm türk erkeklerin bayıla bayıla yediği yemeklere burun kıvırması
11.makarnadan başka hiç bir yemeği bayıla bayıla yememesi bu arada mkarnaya koyduğu yarım kalıp peynire benim acıklı bir ifadeyle bakmam israf babında
12.bugün alınan ekmeğe yarın bayat gözüyle bakılıp koklanması ve açlıktan ölse dahi el sürmemesi:S(şükür nedir bilmemesi)
13.yediği cipsin poşetini,içtiği sodanın,kolanın şişesini çöpe atmaması,koltuğa bırakması
14.ev işlerine yardımcı olmak bir yana tembelliğinden keyif düşkünlüğünden nerdeyse onun yerine işe gitmemi beklemesi
15.aşırı derecede dağınıklığından
16.buzdolabında tamda gözünün önünde duran şeyi daha dikkatli bakmak yerine bana sormasından
17.baza altlarından,gizli kalmış açığa çıkmamış yerlerden sonradan fark ettiğim ve etmeye deva ettiğim hala bekarlıktan hatta ortaokuldan liseden kalma tişört,pantolan vss çıkması:S
18.market fişlerini faturalarını hatıra die saklaması
19.beni hiç merak etmemesi,kıskanmaması,sahiplenmemesine sinir oluyorummmmmm uzun oldu ama:))
liste uzayıp gider........:))