How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

-hayatımm şeker nerdeeee???(karşı komşuda hayatım...)
-özlemmm su bardaklarını bulamıyorumm...(fazla uzağa kaçmış olamazlar...sen kapıyı tut ben dolaba bakayım...)
-pijamamıı nereye koydunn.?(sanki ben çıkardım pijamasını...)
-bu lamba niye parlak?
-ya bu çocuk niye uyumuyoo..
-bu çocuk niye uyuyoo....

oyyyy oyyy oyyy oyyyy:1ninca: :1ninca: :1ninca:
[SİZ

[COLOR="Red"]SİZ NE KADAR KOMKSİNİZ SABAHTAN BERİ YAZDIKLAINIZA GÜLÜYORUM ALLAH TA SİZİ GÜLDÜRSÜN[/COLOR] :nazar:

kavga edip küsersek şarkı söylüyor
hemde türkü formunda
aldığı ve yaptığı şeyde kusur bulursam bozuluyor
her yemekten sonra ki aşırı yemez kilosu fazla değil
neden yedirdin niye yedim diye sorgular sanki ben ağzına tıktım
bide garip soruları vardır
bulaşık makinesi veya çamaşır makinesi çalışırken kurutmaya geçer yada ses yapar
eşim hayatım bu ses nee
bende artık baydı
hiiç ne olsun uçak inişe geçti diyorum
geçende dedimki telefonu verirmisin ordan sucuyu arayayım
ne dese iyi
niye ne olduki
soruya bak bende hiiç ne olsun epeydir aramadı özledim keratayı bi su getirsinde yüzünü görelim demi ama dedim
bide evden hep benden sonra çıkar o var niyeyse
çokta kızılacak bir huyu yok yani

Son düzenleme:
kızlar bende sayayımda biraz içimdekileri dışarı çıkarmış olayım bari.eşim sürekli azarlar şekilde konuşmaya bayılır,romantik değildir,bişeye kafasını taktımı tavır yapar,sürekli somurtur,ev işleriyle ilgili şeylerde bazen çok can sıkıcı yorumlar yapar,lig tv hastasıdır bütün sporları izler basket voleybol futbol yorumları bana çok az zaman ayırır hatta bazen biz evde konuşuyormuyuz bile diye soruyorum kendi kendime..çocukla ilgili şeylerde de hep ben yapayım bekler..bir şey söyledim mi dır dır yapıyor olurum..hiç bir şeyi beğenmiyor oluyorum..

hmmm ben de 1.5 aylik evli olarak :)) kocamin begenmediyim huylarini yaziyim.
bana hep biseyler ogretmeye calismasi,masa boyle kurulur, camasir boyle utulenir sanki ben bilmiyorum.Giydiklerime karisiyor,evlendik ask bitti dusunuyor,heyecanini kaybetti,spor proqramlarindan da biktim,onceden erkekler icin okulda okudugundan orda kaldigindan hep oda arkasiyimmis gibi davraniyo bana, bazen kabalik ediyo:))
Ama her isde yardimci oluyor, yemek verme istemez, cay yok de gider kendi koyar icer, temizlikde yardim eder, para sorunu yok,gezme sorunu, arkadaslar sorunu yok.
boyle biri iste napiyim? :)))

sevgili yeni evli rumuzlu arkadaşım
yeni evlisin hayırlı olsun inşallah bir ömür boyu eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir evliliğin olur
benim sana naçizane tavsiyem muhakkak eşine bu evliliğinizin bu ilk taze zamanlarında şefkat romantizim ilgi sarılma isteklerini güzel konuş söyle beklentilerini snede göster ki alışsın ve malesef erkeklerin bir çoğu bunları evlendikten bir süre sonra çok değil 2 ay içinde unutuyorlar..ben söylememe rağmen sanki onu zorluyormuş gibi hissdeiyorum artık bazen eşimin beni sevmediğini düşünüyorum sorduğumda seni seviyorum diyor ama sevgi sadece lafta denen bişe değildirlütfen bunu ona hissettir

SEVDİĞİM HUYLARI ; anlayışlı olması,sevdiğini belli etmesi ,evine bağlı olmasıı ,fedakar olması,iyi bir baba olması...
SEVMEDİĞİM HUYLARI;ksıkanç olması ,diz üstü eteklerimi çizmesiz giydirmemesii :)) ,mandalinanın üzerindeki beyaz şeyleri soydurması,elmayı kabuğuyla yememesi ,çoraplarını kirli sepetine değilde yere atması...

sevgili yeni evli rumuzlu arkadaşım
yeni evlisin hayırlı olsun inşallah bir ömür boyu eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir evliliğin olur
benim sana naçizane tavsiyem muhakkak eşine bu evliliğinizin bu ilk taze zamanlarında şefkat romantizim ilgi sarılma isteklerini güzel konuş söyle beklentilerini snede göster ki alışsın ve malesef erkeklerin bir çoğu bunları evlendikten bir süre sonra çok değil 2 ay içinde unutuyorlar..ben söylememe rağmen sanki onu zorluyormuş gibi hissdeiyorum artık bazen eşimin beni sevmediğini düşünüyorum sorduğumda seni seviyorum diyor ama sevgi sadece lafta denen bişe değildirlütfen bunu ona hissettir

Tavsiyeniz icin coktesekkur ederim,soylediyiniz gibi yapicam ;) Soz :)

canım benim inşallah sen benim yaşadığım sıkıntıları yaşamazsın ben halen yaşıyorum çünkü ve çok üzülüyorum ayrılmayı bile düşünüyorum tabii sadece bu durumdan değil başka üzüldüğüm çok şey oldu kaldıramıyorum bunu farkkettim şimdi küçük bebeğim var sadece 1 yıl daha dayanıcam oğlum iki yaşına gelsin galiba ayrılacağım.yaşın küçükse çocuk içinde 1 yıl bekle en azından ben evliliğimin 4 ayında isteyerek hamile kaldım oğlum doğduğu için çok mutluyum çok şanslıyım oğlumu herşeyden canımdan çok seviyorum ama 1 sene daha bekliyebilirdim bende yaşımdan dolayı 26 yaşımda hamile kaldım doğurdum şimdi 27 deyim yani düşündüğüm kendimden ziyade çocuğum onun etkilenmesini istemiyoeum çok zor durumların içerisindeyim önemli kararlar verme arefesindeyim bu sebeble bunları yazdım lafı uzattıysam kusuruma bakma sevgiyle kal canım ..

valla bu aralar he şeyine gıcığım. her dediği dokunuyo. neyi paylaşamadıysak 5 ayda. gıcık gıcık konuşmalar tavırlar. sorsan çok borcumuz varmış. sinir oluyomuş borçlara. sanki ben boynuna ip attım zorla evlenelim diye.yine de seviyorum kocamı. umarım bu gıcıklık olayı kısa sürer.sıkmaya başladı çünkü.

valla bu aralar he şeyine gıcığım. her dediği dokunuyo. neyi paylaşamadıysak 5 ayda. gıcık gıcık konuşmalar tavırlar. sorsan çok borcumuz varmış. sinir oluyomuş borçlara. sanki ben boynuna ip attım zorla evlenelim diye.yine de seviyorum kocamı. umarım bu gıcıklık olayı kısa sürer.sıkmaya başladı çünkü.

Yaaa, Insallah her sey en yakin zamanda duzelir cnm. Belkide gercekten cok fazla borca dusmustur, bizim de borcumuz vardi ama biz ikimiz oduyoruz borclarimizi. Hic para konusunda anlasmazligimiz yok. Cok sukur ki calisiyorum, kazaniyorum.
senin de sorunun Insallah cozulur, 2010 problemsiz, guzel sevgi dolu gunler yasarsiniz beraber.

Eşimin genellikle bütün huylarını seviyorum..Romantiktir,evcilmendir, titizdir,düzenlidir,bugünün işini yarına asla bırakmaz, mutfakta çok hamarattır, çalışkandır, elinden geldiği kadar bana yardım etmeye çalışır işlerimde... Örneğin; vergilerini bile ilk ödeme gününde öder..Arabasını pis görmek mümkün değildir...Biraz sinirlidir ama o da bana karşı değil zaten, dışarıdaki kendini bilmezlere karşı...Allah herkese böyle bir eş nasip etsin özellikle de kızıma...Kendi eşim diye söylemiyorum ama dört dörtlük diyebilirim...:nazar:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
akannehir bizdede oldugu gibi eslerimizinde kötü yönleri vardir 5 sene evlilikten sonra ben pek romantik oldugunu söyleyemem ama kizimizdan sonra eve dahada baglandi ve yasadigimiz büyük kaynana hadisesinden sonra iyiden iyiye gidiyor birde sinirlerine hakim olabilse :umursamaz:

ahhh ahhh kızlar sormayın verdiğim çorapları birde kirlendikten sonra bulsam ne kadar güzel evi taraşlıyorum yok 1 gün sonra çıkıyor ortaya yatağın altında bilgisayar masasının rafının içinde hayyy allahım diyorum ölücem artık bayodan sonra bornoz ve havlu yerlerde ben arkasından külkedisi topla bakalım rölünde topluyorum ayrıca çok sinirli hep o haklı bazen diyorum bende mi bir sorun var
hala ilk günkü gibi birbirimize aşığız ikimizde işyerindeyken şarkı dinletiriz birbirimize telefondan ahbap deriz birbirimize çocuk gibidir hala hiç değişmedi akşam uyurken fotolarını çektim onun yüzünü boyadım çok komikti sabah kalkınca gösterdim yerlere yattı gülmekten
sözün kısacası SENı ÇOK SEVıYORUM AHBAP....zemuszemus

sevmediğim huylarıkötükedihüso
gereksiz yere olayları büyüdür dırdır eder ..traş olurken lavaboyu elinden geldiğince kirletmeye çalışır sigarasının külünü her yere döker... banyo yaparken her tarafı olduğu gibi bırakır çıkar hiç toplama zahmetinde bulunmaz.gereksiz yere para saçar...
sevdiğim huyları merhametlidir
yeri geldimi şeytan olur o ayrı meselede ...çocuklarına tapar..,,elinden geldiğince evine erken gelmeye çalışır ..gezmeyi sever her istediğim yere götürür..akrabalarım hariç.. işte böyle biridir

Sevmediğim Huyları: Sosyal olmaması, aşırı kıskançlığı, kendi ailesine düşkün olup benim aileme düşkünlüğüme kızması (bunu hiç anlamamışımdır), incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere sinirlenip kırıcı olması, işe gitmediği zamanlarda bilgisayardan kopmaması...

Sevdiğim Huyları: Anlayışlı olması, cimri olmaması, beni her konuda desteklemeye çalışması, sıcaklığı, sevgisini hissettirebilmesi, ev işlerinde veya yardıma ihtiyacım olan herhangi bir konuda bana yardımcı olması...

en sevdiğim huyu hiçbirşeyi fazla büyütmemesi geçiştirmesi ve olayların üstünde fazla durmaması,en sevmediğim huyu çok tembel olması bana yardım etmek istememesi...

bende eşimle 8 yıldır birlikteyim 2,5 yıldırda evliyiz onunla büyüdüm diyebilirim. ama evlilik bambaşka bişey. herkesinde harcı değil bence bilmiyorum biz bayanlarmı abartıyoruz yoksa ama bu erkeklerin hepsi bi acayip anlayamadım babam da annemi deli ederdi. kayınbabamda kayınvalidemi delirtiyor. ama bi şekilde gidiyor.
benim eşim aşırı derecede sinirli olur olmadık şeylere parlıyor ve 5 dakika sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor tabi bu arada benim sinir sistemim altüst oluyor. En çokta karamsar bi tip olmasına sinir oluyorum. küçük bi olay olsun abartır dünyası yıkılır herşeyden vazgeçer eve kapanır. veya azıcık hasta olsun dersin ki son günleri ölüyor banada dünyayı dar eder burada. ben kendime de kızıyorum ona hiç tepki göstermiyorum evin içinde hiç küs kalamıyorum. bu yüzden hep bir şey yokmuş gibi idare ediyorum bakalım ne zaman patlıycam

Yazsamda bitmez ama en belirginleri şunlar; ailelerle bir arada olmayı sevmez utanır çekinir.:utangac: Gece hayatını sevmez.:dance:sositososito Özel günlerden nefret eder nezaketen hediye alır almazsa bir ton azar işiteceğini iyi bilir, kızacağımı bildiği şeyler için yalan sölemeyi tercih edereyvahedigeldismile, yaptığı yanlışları son ana kdr inkar eder sonra deli gibi özür diler. Aşırı bjk taraftarıdır hiç bir maçını kaçırmaz, param yok der tribünün en güzel yerinden bilet alır maça götürür ki ben fb taraftarıyım.:olmaz: Evde bjk tv izler çoğunlukla, gece geç saatlere kdr futbol tartışmalarını izler, hiç bir işe yardım etmez:oklava:, kıskançtır.kaydirigubbakcemile

ıyi özellikleri cimri olmaması, boğazına düşkünlüğü o yüzden hep güzel yerlerde güzel şeyler yeriz.:içelim: Bana ve çocuklara düşkünlüğü özellikle bebeklere bayılır ilerde iyi bir baba olacağına eminim.boshayallersmile Benimle mağaza mağaza dolaşır bir kere sıkıldım demez. Kıyafetime pek karışmaz.zemuszemus

Son düzenleme:
öncelikle eşimi seviyorum bunu söylemeliyim ama sinir olduğum şeyler var tabi çok sessiz sakin arkadaş ortamlarımızda fln pek konuşmaz pek girgin değildir bende tam tersine konuşkanımdır dışarı çıkmayı sevmez ben gezmek isterim o evde dinlenmek ister ben bişeyler anlatırım anlatırım pek yorum yapmaz bazen dinlemez bile kıskançtır bazen ben ailemden bile kıskanır ilk aklıma gelenler bunlar

Back