Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-hayatımm şeker nerdeeee???(karşı komşuda hayatım...)
-özlemmm su bardaklarını bulamıyorumm...(fazla uzağa kaçmış olamazlar...sen kapıyı tut ben dolaba bakayım...)
-pijamamıı nereye koydunn.?(sanki ben çıkardım pijamasını...)
-bu lamba niye parlak?
-ya bu çocuk niye uyumuyoo..
-bu çocuk niye uyuyoo....
oyyyy oyyy oyyy oyyyy:1ninca: :1ninca: :1ninca: [SİZ
[COLOR="Red"]SİZ NE KADAR KOMKSİNİZ SABAHTAN BERİ YAZDIKLAINIZA GÜLÜYORUM ALLAH TA SİZİ GÜLDÜRSÜN[/COLOR]
sevgili yeni evli rumuzlu arkadaşım
yeni evlisin hayırlı olsun inşallah bir ömür boyu eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir evliliğin olur
benim sana naçizane tavsiyem muhakkak eşine bu evliliğinizin bu ilk taze zamanlarında şefkat romantizim ilgi sarılma isteklerini güzel konuş söyle beklentilerini snede göster ki alışsın ve malesef erkeklerin bir çoğu bunları evlendikten bir süre sonra çok değil 2 ay içinde unutuyorlar..ben söylememe rağmen sanki onu zorluyormuş gibi hissdeiyorum artık bazen eşimin beni sevmediğini düşünüyorum sorduğumda seni seviyorum diyor ama sevgi sadece lafta denen bişe değildirlütfen bunu ona hissettir
valla bu aralar he şeyine gıcığım. her dediği dokunuyo. neyi paylaşamadıysak 5 ayda. gıcık gıcık konuşmalar tavırlar. sorsan çok borcumuz varmış. sinir oluyomuş borçlara. sanki ben boynuna ip attım zorla evlenelim diye.yine de seviyorum kocamı. umarım bu gıcıklık olayı kısa sürer.sıkmaya başladı çünkü.