Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 40 yaşındayım ve 20 yıldır aynı adamla evliyim.ilk yıllar iş koşuşturması çocuk mocuk derken bu aydığınız olumsuzlukların çoğunu görmezden geliyordum.ama son 10 yıldır kahroluyorum.reklam filminde ağlıyorum.diziler zaten hak getire, biri yanımda eşiyle konuşsun ağlıyorum....sinirlerim laçka oldu...olumsuz olarak tüm yazılanlar benim de sorunum...ama çözüm için iletişim kuramıyorum.arada konuşmaya çalışıyorum.ne var ki ne giydiğine ne gezdiğine karışmıyorum rahat mı batıyor diyor.hep geçiştiriyor...akşam kızımı annesinden alıp eve geliyor hiç asma ne selam ne sabah yemek yiyip duş alıp tekrar annesine gidiyor.akşam 9 gibi gelip yatarak tv seyredip kanepede uyuya kalıyor.15-20 gün aklına geliyorsam yanıma geliyor 1 saat sonra yine kanepeye gidip yatıyor.alışverişe dahi annesinle gitmek istiyor.hafta sonu full annesinde.her gün eve gelşyor ama bazan 1 ay sesini bile duymuyorum hiç konuşmuyor.B en konuşunca da sen yaklaş sen gel yanıma diyor.ben de yapamıyorum elimde değil, ama 10 yıldır resmen kahroluyorum....ben değişmek istiyorum, ama yapamıyorum.düşündükçe hiddetleniyorum.gece rahatsızlansam yanımda değil salona gidip uyandırmaya bile çekiniyorum çünkü konuşmuyo, sessizce taxi çağırıp hastaneye gidiyorum.bu ve benzeri olayları düşündükçe çok sinirleniyorum.her yere yalnız gidiyorum.evle hiç alakası yok çalışıyorum son kuruşuna kadar eve ve çocuklara harcıyorum.akşam yatarken yere 1 tl düşürse görmezden geliyorum, sabah onu alıp öyle işe gidiyor. oğlum 18 kızım 10 yaşında ya 1 ya 2 kere dışarıda yemişizdir, o da mecburiyetten üstünkörü alelacele.gezmeyi sevmez, 20 yıldır 3 gün ramazan 4 gün kurban bayramı tatili o da hep anasında..giyim de almaz sadece sene de 1 kez ayakkabı alır.donuna varana kadar ben alırım.20 tl varsa bırak yanımda bulunsum dediğimde de napıyon maaşını diyor dalga geçer gibi.her ay 200-300 avansla atlatıyorum ayı.bir tek kirayı karşılıyor.boşansam çocukları ona bıraksam maddi manevi alt üst edecek.bırakmasam ben nasıl geçinecem.
ya benim anlatcak o kadar çok şeyim var ki...7 aydır evliyim ama eşimden hiç memnun degilim..çok ilgisiz davranıyo bana..sadece yemek hazırla çamaşır yıka v.s..gece yataga yattıgımız zaman da sarılmaz bile bana arkasını döner yatar...ama birlikte olmak istediği zaman arkasını dönüp yatmaz...ondan gizli bilgisayarına girip bakıyorum bazen,hangi sitelere girmiş diye,hep güzel kadın resimlerine bakıyo ama ben bunu ona sölemiyorum...bana hiç yardım etmez,ben dediğim zaman da suratını asar,onun için sanki bi kadın değilimm..bi de şu var bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım..benden hemen çocuk istiyo ben de açıkcası yapmıyorum,korkuyorum çünkü...sevmediğini düşünüyorum..sadece şunu sölicem çocuk isteyen bir erkek eşini seviy anlamına mı geliyo,ben ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen!!!eşimin her istediğini yaparım evde...ama o benim her istediğimi yapmazbu benden mi kaynaklanıyo sizce...
eşimin sevdiğim huyları : aileme karsı saygılı,dürüst,hastayken ilgilenmesi,gezmeyi sever,alışverişi sever (kendine 5 tane saat alır bana 1 tane giyim alışverişi tarzı seye para harcar ama evle ilgili yeme içme kısmında değil pecete bitse peceteyi gereksiz bulur almayı deterjan temizlik malzemelerini falan gereksiz bulur almak istemez daha bunu cözemedim),ya aklıma neden iyi seyler gelmyo
neyse sevmediklerim: kendisi pis ve pasaklıdır ama düzen konusunda benimle tartısır yani elindeki el cantasında ki düzeni anlatır örnek olarak ama ev konusunda sıfır dır evi zorla da olsa temizletmeyi basarsada yine de ev nasıl öle dağınık toparmayı basarır bilemedim.
cok gercekcidir herseyde mantık arar o kadar cok mantık arar ki o yüzden atesisttir kendisi allahın varlığına bile inanmaz dinlerle alakası yoktur cünkü onun için mantıksız seylerdir
esyalarına cok kıymet verir özellikle arabasına bir yeri cizildi mi gözükmese bile arabamı carpmıssın der
paraya cok önem verir cimri değildir ama para onun için herseyi ele gecirmek gibi bişey
ailesine düşkünmü değilmi anlamadım ama ailesi beş para etmez berbat bi ailesi var hemde hiç bir sey yokken bile benim ailemle görüşmüyolar bunu sölediğimde ona ben de bilmiyorum der ama bu olayı cözmeye calısmazev işlerine yardım etmez calısmadığım zamanlar ev hanımı iken yani calısmıyorum diye bana cok sölenirdi doğuda oturuyoruz onun işi yüzünden ve iş bulamadım burda zaten iki senelik mezunum iş bulsam kaç para kazanıcam o yüzden ben calısıyorum sen evdesin ev işlerini sen yapacaksın derdi saygı göstermezdi
şimdi ona inat yani ondan daha fazla para kazanmak için kendi işimi kurdum patron oldum ticaretle uğrasıyorum şimdi de benimle ilgilenmiyosun diyor halbuki bana saygı duyması için beni önemsemesi için bişeyler yapmaya calısıyorum
gecmişte ailesinin ve onun yaptıklarını unutamadığım için onu beyenmez hale geldim
sex konusunda sıfı adam uzaklara calısmaya gidiyo genelde yanlız bi evlilik yasıyorum geldiği zamanda 1 yada 2 kere beni arzuluyo o kadar
bilgisayarda oyun hastası sabahtan aksama kadar oturup oyun oynar ve benimle sohbet etmez yada televizyon izler daha nasılsın askım seni özlediğim günün nasıl gecti otur bi yanıma anlat dediğini görmedim
geleceği düşünüp ev almaya calısır ama hiç para biriktiremez ya ailesine yada sacma sapan tatillerde harcar
küçük berbat bi sehirde ve lojmanda yasıyoruz 4 senedir
evimizin tamir işleri ile genelde ben uğrasıyorum badana boyası aklınıza gelicek herseyi ile
yemek yapmaz bende artık yapmıyorum dısarda yiyoruz eskiden yapardım ama içimden yemek yapmak gelmiyo artık
ateist olması beni rahatsız ediyo daha kötüsü ailesinin ateist olması daha da rahatsız ediyo ve benim bunu evlendikten sonra öğrenmem ise beni cıldırtıyo
acıkcası bana yardım ederseniz sevinirim hem onunla hayatımı gecirmek istemiyorum bir yandan da onu terk edip gidersem sanki onun cok mutsuz olucağını ve ona haksızlık yapımıs olucağımı düşünüyorum ya onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sizce ben ne yapayım
aynen..valla ablacım yaşça senden çok küçüğümdür san a akıl vermek doğru olmaz senin işin gerçekten zor.yerinde olmayı kimse istemez bence oturup doğru dürüs konuşmayı dene gerekirse boşanmak istediğini söyle tavrını ortaya koy bence böyle bir evlilik yürümez allah hideyet versin demekten başka birşey gelmez elimizden bence bi konuş eşinle gerekirse boşan daha geç olmadan yazık hayatın gidiyo.
arkadaşlar 40 yaşındayım ve 20 yıldır aynı adamla evliyim.ilk yıllar iş koşuşturması çocuk mocuk derken bu aydığınız olumsuzlukların çoğunu görmezden geliyordum.ama son 10 yıldır kahroluyorum.reklam filminde ağlıyorum.diziler zaten hak getire, biri yanımda eşiyle konuşsun ağlıyorum....sinirlerim laçka oldu...olumsuz olarak tüm yazılanlar benim de sorunum...ama çözüm için iletişim kuramıyorum.arada konuşmaya çalışıyorum.ne var ki ne giydiğine ne gezdiğine karışmıyorum rahat mı batıyor diyor.hep geçiştiriyor...akşam kızımı annesinden alıp eve geliyor hiç asma ne selam ne sabah yemek yiyip duş alıp tekrar annesine gidiyor.akşam 9 gibi gelip yatarak tv seyredip kanepede uyuya kalıyor.15-20 gün aklına geliyorsam yanıma geliyor 1 saat sonra yine kanepeye gidip yatıyor.alışverişe dahi annesinle gitmek istiyor.hafta sonu full annesinde.her gün eve gelşyor ama bazan 1 ay sesini bile duymuyorum hiç konuşmuyor.B en konuşunca da sen yaklaş sen gel yanıma diyor.ben de yapamıyorum elimde değil, ama 10 yıldır resmen kahroluyorum....ben değişmek istiyorum, ama yapamıyorum.düşündükçe hiddetleniyorum.gece rahatsızlansam yanımda değil salona gidip uyandırmaya bile çekiniyorum çünkü konuşmuyo, sessizce taxi çağırıp hastaneye gidiyorum.bu ve benzeri olayları düşündükçe çok sinirleniyorum.her yere yalnız gidiyorum.evle hiç alakası yok çalışıyorum son kuruşuna kadar eve ve çocuklara harcıyorum.akşam yatarken yere 1 tl düşürse görmezden geliyorum, sabah onu alıp öyle işe gidiyor. oğlum 18 kızım 10 yaşında ya 1 ya 2 kere dışarıda yemişizdir, o da mecburiyetten üstünkörü alelacele.gezmeyi sevmez, 20 yıldır 3 gün ramazan 4 gün kurban bayramı tatili o da hep anasında..giyim de almaz sadece sene de 1 kez ayakkabı alır.donuna varana kadar ben alırım.20 tl varsa bırak yanımda bulunsum dediğimde de napıyon maaşını diyor dalga geçer gibi.her ay 200-300 avansla atlatıyorum ayı.bir tek kirayı karşılıyor.boşansam çocukları ona bıraksam maddi manevi alt üst edecek.bırakmasam ben nasıl geçinecem.
slm bahyiye kardeşim ben 1981 den bu yana aynı senin yaşadılkarını yaşıyorum nerden bakarsan 29 yıldır evliyim eşimle 29 gün bir arada oturmadık işten gelir yemekyer namaza der gidiş o gidiş 24 de gelir en erkendegelişi 23 30 dur ahhhhhhh bacım halinden anlarım birde aşalagaması yokmu kendini kaf dagındaki kral sanır oysa her işe ben koşarım aynı mutfaktaki bulaşık bezigibiyim her yere ben koşarım hastayım demek bile bin bir tartışmayla olur oysa onu cok sırtımda taşıdım hastane hastane evlendim evleneli bel fıtıgıvar birde boyun fıtıgından amaliyat oldu bir kilo bir şey kaldırmaz ömrüm evin yükünü omuzlanmakla gecti
ya benim anlatcak o kadar çok şeyim var ki...7 aydır evliyim ama eşimden hiç memnun degilim..çok ilgisiz davranıyo bana..sadece yemek hazırla çamaşır yıka v.s..gece yataga yattıgımız zaman da sarılmaz bile bana arkasını döner yatar...ama birlikte olmak istediği zaman arkasını dönüp yatmaz...ondan gizli bilgisayarına girip bakıyorum bazen,hangi sitelere girmiş diye,hep güzel kadın resimlerine bakıyo ama ben bunu ona sölemiyorum...bana hiç yardım etmez,ben dediğim zaman da suratını asar,onun için sanki bi kadın değilimm..bi de şu var bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım..benden hemen çocuk istiyo ben de açıkcası yapmıyorum,korkuyorum çünkü...sevmediğini düşünüyorum..sadece şunu sölicem çocuk isteyen bir erkek eşini seviy anlamına mı geliyo,ben ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen!!!eşimin her istediğini yaparım evde...ama o benim her istediğimi yapmazbu benden mi kaynaklanıyo sizce...