eşimin sevdiğim huyları : aileme karsı saygılı,dürüst,hastayken ilgilenmesi,gezmeyi sever,alışverişi sever (kendine 5 tane saat alır bana 1 tane giyim alışverişi tarzı seye para harcar ama evle ilgili yeme içme kısmında değil pecete bitse peceteyi gereksiz bulur almayı deterjan temizlik malzemelerini falan gereksiz bulur almak istemez daha bunu cözemedim),ya aklıma neden iyi seyler gelmyo
neyse sevmediklerim: kendisi pis ve pasaklıdır ama düzen konusunda benimle tartısır yani elindeki el cantasında ki düzeni anlatır örnek olarak ama ev konusunda sıfır dır evi zorla da olsa temizletmeyi basarsada yine de ev nasıl öle dağınık toparmayı basarır bilemedim.
cok gercekcidir herseyde mantık arar o kadar cok mantık arar ki o yüzden atesisttir kendisi allahın varlığına bile inanmaz dinlerle alakası yoktur cünkü onun için mantıksız seylerdir
esyalarına cok kıymet verir özellikle arabasına bir yeri cizildi mi gözükmese bile arabamı carpmıssın der
paraya cok önem verir cimri değildir ama para onun için herseyi ele gecirmek gibi bişey
ailesine düşkünmü değilmi anlamadım ama ailesi beş para etmez berbat bi ailesi var hemde hiç bir sey yokken bile benim ailemle görüşmüyolar bunu sölediğimde ona ben de bilmiyorum der ama bu olayı cözmeye calısmazev işlerine yardım etmez calısmadığım zamanlar ev hanımı iken yani calısmıyorum diye bana cok sölenirdi doğuda oturuyoruz onun işi yüzünden ve iş bulamadım burda zaten iki senelik mezunum iş bulsam kaç para kazanıcam o yüzden ben calısıyorum sen evdesin ev işlerini sen yapacaksın derdi saygı göstermezdi
şimdi ona inat yani ondan daha fazla para kazanmak için kendi işimi kurdum patron oldum ticaretle uğrasıyorum şimdi de benimle ilgilenmiyosun diyor halbuki bana saygı duyması için beni önemsemesi için bişeyler yapmaya calısıyorum
gecmişte ailesinin ve onun yaptıklarını unutamadığım için onu beyenmez hale geldim
sex konusunda sıfı adam uzaklara calısmaya gidiyo genelde yanlız bi evlilik yasıyorum geldiği zamanda 1 yada 2 kere beni arzuluyo o kadar
bilgisayarda oyun hastası sabahtan aksama kadar oturup oyun oynar ve benimle sohbet etmez yada televizyon izler daha nasılsın askım seni özlediğim günün nasıl gecti otur bi yanıma anlat dediğini görmedim
geleceği düşünüp ev almaya calısır ama hiç para biriktiremez ya ailesine yada sacma sapan tatillerde harcar
küçük berbat bi sehirde ve lojmanda yasıyoruz 4 senedir
evimizin tamir işleri ile genelde ben uğrasıyorum badana boyası aklınıza gelicek herseyi ile
yemek yapmaz bende artık yapmıyorum dısarda yiyoruz eskiden yapardım ama içimden yemek yapmak gelmiyo artık
ateist olması beni rahatsız ediyo daha kötüsü ailesinin ateist olması daha da rahatsız ediyo ve benim bunu evlendikten sonra öğrenmem ise beni cıldırtıyo
acıkcası bana yardım ederseniz sevinirim hem onunla hayatımı gecirmek istemiyorum bir yandan da onu terk edip gidersem sanki onun cok mutsuz olucağını ve ona haksızlık yapımıs olucağımı düşünüyorum ya onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sizce ben ne yapayım