How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

sevdiğim huyu : harcamalarıma karışmaz..iş yaparke yardımcı olmak ister, mutfaktayken yada wc deyken :) özledim diyip sarılır yanımda durur sonra fazla geçikme aynı evin içinde bile özlüyorum demesi (kaybetme korkusunu bütün erkeklerin yaşaması gerekiyor sanırım
sevmediğim huyu: bir kilo bişey istemeye hasretim..kasayla alıp geliyor..evde 3 kilo bişey kaldıysa o bitmiş anlamına geliyor ...bayramda birileri gelir diye özel börek ve tatlı yaptırmış bir metre boyunda 50 cm genişliğinde özel kutularında tatlı ve böreği görünce kafayı yiyordum...

Canim esinin erkek kardesi var mi mümkünse ayni özelliklerde olan:lepi: :nazar:

benim şuan eşim değil ama bir kaç ay sonra kısmetse eşim olucak şuan nışanlım ben yinede yazmak istedim.

EN SEVMEDıĞıM HUYU: üstüme aşırı düşüyo bazen bunaltıyo fazla yorulma hasta olucaksın hasta olurum ilaçlarını içtinmi diye zorlar. 2. side giyimime çok karışır.

SEVDıĞıM ÖZELLıKLERı:kendinden çok beni düşünür elimi tutacakken bile sanki pamuk tutacak gibi narin tutar tırnağıma bile zarar vermemek için.sürekli yanında olmamı ister. benden haber alamadığı takdirde hemen telaşlanır. beraber olduğumuzda benimle oturur benimle kalkar bir işim vrsa muhakkak yanımda durur.sen olmadığın takttirde ban içerde rahat oturamıyorum yoruluyosun benyardım eetmezsem kendimi kötü hissediyorum der.
herşey bi tarafa beni kırmaktan çok korkar. bir damla gözyaşımı görse oda içten üzülür
onu anlatmaya kelimelerim yetmez. ben onun için ne düşünüyorsam oda benim için aynı şeyleri düşünür sevgimiz karşılıklıdır. bize LEYLA ıLE MECNUN derler çevremizde 9 sene oldu tanışalı 10. senede evlenicez kısmetse
allah herkezin gönlüne göre versin ben çok mutluyum allah herkeze nasip etsin
:nazar:

daha önce sevdiğim ve sevmediğim huylarını yazmıştım ama bu gün fark ettim bir huyu daha çıktı sevmediğim.
- evin eksiğine alınacağına karışmıyor. pazarı, marketi hep ben yapıyorum. bıktım. şu an evde yiyecek olarak sadece çay şeker makarna ve bulgur kaldı başka hiiç birşey yok ne kahvaltılık ne yemelik. deniyorum onu bakalım ne zaman alışverişe çıkmayı akıl edecek. dün gömleğini sordu detarjan olmadığı için yıkanmadığını söyledim. sabahta kahvaltı için mutfağa girdi ama bişi hazır edilmemiş. istersen çayla makarna yapim dedim bişi demedi. sabah pazar arabamı alacak yanıma işten çıkınca pazar yapacaktım. neymiş iş yerine onunla mı gidecekmişim. ay napim eve uzak, işten çık eve git bir daha gel ooo bir sürü zahmet yol parası. duraklarla pazar ve ev arasıda bir hayli uzak nasıl taşim elimde. anlayacağınız ne temizlik malzemesi ne sebze meyve ne de bakliyat türü veya kahvaltılık bişi kalmadı ve ben artık alışverişi yapıp yol kenarlarında ellerimde poşetler eşimin arabayla beni almasını beklemek değil alışverişi yeri gelince onunda yapması kendini bu konuda sorumlu görmesini istiyorum.

eşimin sevdiğim huyları : aileme karsı saygılı,dürüst,hastayken ilgilenmesi,gezmeyi sever,alışverişi sever (kendine 5 tane saat alır bana 1 tane giyim alışverişi tarzı seye para harcar ama evle ilgili yeme içme kısmında değil pecete bitse peceteyi gereksiz bulur almayı deterjan temizlik malzemelerini falan gereksiz bulur almak istemez daha bunu cözemedim),ya aklıma neden iyi seyler gelmyo:(
neyse sevmediklerim: kendisi pis ve pasaklıdır ama düzen konusunda benimle tartısır yani elindeki el cantasında ki düzeni anlatır örnek olarak ama ev konusunda sıfır dır evi zorla da olsa temizletmeyi basarsada yine de ev nasıl öle dağınık toparmayı basarır bilemedim.
cok gercekcidir herseyde mantık arar o kadar cok mantık arar ki o yüzden atesisttir kendisi allahın varlığına bile inanmaz dinlerle alakası yoktur cünkü onun için mantıksız seylerdir
esyalarına cok kıymet verir özellikle arabasına bir yeri cizildi mi gözükmese bile arabamı carpmıssın der
paraya cok önem verir cimri değildir ama para onun için herseyi ele gecirmek gibi bişey
ailesine düşkünmü değilmi anlamadım ama ailesi beş para etmez berbat bi ailesi var hemde hiç bir sey yokken bile benim ailemle görüşmüyolar bunu sölediğimde ona ben de bilmiyorum der ama bu olayı cözmeye calısmazev işlerine yardım etmez calısmadığım zamanlar ev hanımı iken yani calısmıyorum diye bana cok sölenirdi doğuda oturuyoruz onun işi yüzünden ve iş bulamadım burda zaten iki senelik mezunum iş bulsam kaç para kazanıcam o yüzden ben calısıyorum sen evdesin ev işlerini sen yapacaksın derdi saygı göstermezdi
şimdi ona inat yani ondan daha fazla para kazanmak için kendi işimi kurdum patron oldum ticaretle uğrasıyorum şimdi de benimle ilgilenmiyosun diyor halbuki bana saygı duyması için beni önemsemesi için bişeyler yapmaya calısıyorum
gecmişte ailesinin ve onun yaptıklarını unutamadığım için onu beyenmez hale geldim
sex konusunda sıfı adam uzaklara calısmaya gidiyo genelde yanlız bi evlilik yasıyorum geldiği zamanda 1 yada 2 kere beni arzuluyo o kadar
bilgisayarda oyun hastası sabahtan aksama kadar oturup oyun oynar ve benimle sohbet etmez yada televizyon izler daha nasılsın askım seni özlediğim günün nasıl gecti otur bi yanıma anlat dediğini görmedim
geleceği düşünüp ev almaya calısır ama hiç para biriktiremez ya ailesine yada sacma sapan tatillerde harcar
küçük berbat bi sehirde ve lojmanda yasıyoruz 4 senedir
evimizin tamir işleri ile genelde ben uğrasıyorum badana boyası aklınıza gelicek herseyi ile
yemek yapmaz bende artık yapmıyorum dısarda yiyoruz eskiden yapardım ama içimden yemek yapmak gelmiyo artık
ateist olması beni rahatsız ediyo daha kötüsü ailesinin ateist olması daha da rahatsız ediyo ve benim bunu evlendikten sonra öğrenmem ise beni cıldırtıyo
acıkcası bana yardım ederseniz sevinirim hem onunla hayatımı gecirmek istemiyorum bir yandan da onu terk edip gidersem sanki onun cok mutsuz olucağını ve ona haksızlık yapımıs olucağımı düşünüyorum ya onu sevip sevmediğimi bile bilmiyorum sizce ben ne yapayım

:roflol:bitmedi dahası da var aslında cok seyi kafasına takar en ufak seyleri bile
ortamlarda benimle dalga gecer yada baskalarının yanında bozar beni
kendi fiziğine hiç önem vermez ama göbeği yüzünden cok sinirlenir ama uğrasmaz
cok sesli kahkahalar atarak güler nedense bu beni rahatsız eder
iki kere bosanmak istedim ama o yine masum ve duygusal tavrını takınıp benden hep özür dilediği için bende merhametimden hep affettim ama değişen bişey olmadı
sanırım ona acıdığım için ondan bosanamadım
off ya kötü huyları hiç bitmiyo bu adamın

valla ablacım yaşça senden çok küçüğümdür san a akıl vermek doğru olmaz senin işin gerçekten zor.yerinde olmayı kimse istemez bence oturup doğru dürüs konuşmayı dene gerekirse boşanmak istediğini söyle tavrını ortaya koy bence böyle bir evlilik yürümez allah hideyet versin demekten başka birşey gelmez elimizden bence bi konuş eşinle gerekirse boşan daha geç olmadan yazık hayatın gidiyo.

arkadaşlar 40 yaşındayım ve 20 yıldır aynı adamla evliyim.ilk yıllar iş koşuşturması çocuk mocuk derken bu aydığınız olumsuzlukların çoğunu görmezden geliyordum.ama son 10 yıldır kahroluyorum.reklam filminde ağlıyorum.diziler zaten hak getire, biri yanımda eşiyle konuşsun ağlıyorum....sinirlerim laçka oldu...olumsuz olarak tüm yazılanlar benim de sorunum...ama çözüm için iletişim kuramıyorum.arada konuşmaya çalışıyorum.ne var ki ne giydiğine ne gezdiğine karışmıyorum rahat mı batıyor diyor.hep geçiştiriyor...akşam kızımı annesinden alıp eve geliyor hiç asma ne selam ne sabah yemek yiyip duş alıp tekrar annesine gidiyor.akşam 9 gibi gelip yatarak tv seyredip kanepede uyuya kalıyor.15-20 gün aklına geliyorsam yanıma geliyor 1 saat sonra yine kanepeye gidip yatıyor.alışverişe dahi annesinle gitmek istiyor.hafta sonu full annesinde.her gün eve gelşyor ama bazan 1 ay sesini bile duymuyorum hiç konuşmuyor.B en konuşunca da sen yaklaş sen gel yanıma diyor.ben de yapamıyorum elimde değil, ama 10 yıldır resmen kahroluyorum....ben değişmek istiyorum, ama yapamıyorum.düşündükçe hiddetleniyorum.gece rahatsızlansam yanımda değil salona gidip uyandırmaya bile çekiniyorum çünkü konuşmuyo, sessizce taxi çağırıp hastaneye gidiyorum.bu ve benzeri olayları düşündükçe çok sinirleniyorum.her yere yalnız gidiyorum.evle hiç alakası yok çalışıyorum son kuruşuna kadar eve ve çocuklara harcıyorum.akşam yatarken yere 1 tl düşürse görmezden geliyorum, sabah onu alıp öyle işe gidiyor. oğlum 18 kızım 10 yaşında ya 1 ya 2 kere dışarıda yemişizdir, o da mecburiyetten üstünkörü alelacele.gezmeyi sevmez, 20 yıldır 3 gün ramazan 4 gün kurban bayramı tatili o da hep anasında..giyim de almaz sadece sene de 1 kez ayakkabı alır.donuna varana kadar ben alırım.20 tl varsa bırak yanımda bulunsum dediğimde de napıyon maaşını diyor dalga geçer gibi.her ay 200-300 avansla atlatıyorum ayı.bir tek kirayı karşılıyor.boşansam çocukları ona bıraksam maddi manevi alt üst edecek.bırakmasam ben nasıl geçinecem.

benimkinin en sevmediğim huyları : çok bonkör eli açık özellikle bana karşı ama ben biraz elinin sıkı olmasını istiyorum,birde sinirlenince gözü birşeyi görmez
en sevdiğim huyları : hiç karşılık beklemeden hep beni sevdiğini anlatır ,duygularını anlatır bana karşı,
yemeğe gittiğimizde pizza mı yicez kendi pizzasının içini bana yedirir hep kabuklarını o yer,hava soğuk ve üşüyorum ama içinde birtek yarım kollu atleti var tek ben hasta olmayım diye dışarıya karşı atletle dolaşmaktan bile çekinmez çıkarır bana giydirir ceketini.
bir şeyde gözüm kalsın vitrinde bişey belli etmez ertesi gün bir bakmışım benim olmuş süpriz yapar vs vs ve çok daha güzel şeyler allah herkese böle nişanlı eş nasip etsin birde tutumlu olsa dört dörtlük olcak ya napalım.:nazar:

Sevmediğim değil ama bazen beni bunaltan huyu
Sağlık konusunda çok titiz grip olsam ambulans çağıracak kadar panikler
Bi sivilce bile çıksa doktora gitmeye zorlar
Ama ondan gayrı her bi huyuna bayılıyorum
Bana düşkündür kısıtlamaz dağıttığını toplar masa kurup toplamaya yardım eder
Kimselere (anasına bile) laf ettirmez heryerde över bi tanedir işte :kedi:

benimkinin en sevmediğim huyları : çok bonkör eli açık özellikle bana karşı ama ben biraz elinin sıkı olmasını istiyorum,birde sinirlenince gözü birşeyi görmez
en sevdiğim huyları : hiç karşılık beklemeden hep beni sevdiğini anlatır ,duygularını anlatır bana karşı,
yemeğe gittiğimizde pizza mı yicez kendi pizzasının içini bana yedirir hep kabuklarını o yer,hava soğuk ve üşüyorum ama içinde birtek yarım kollu atleti var tek ben hasta olmayım diye dışarıya karşı atletle dolaşmaktan bile çekinmez çıkarır bana giydirir ceketini.
bir şeyde gözüm kalsın vitrinde bişey belli etmez ertesi gün bir bakmışım benim olmuş süpriz yapar vs vs ve çok daha güzel şeyler allah herkese böle nişanlı eş nasip etsin birde tutumlu olsa dört dörtlük olcak ya napalım.:nazar:

ah anacım ah nazar değirdim galiba benim adama sabahtan beri sinirli yahuu:(:roflol:

ben seni avlenin ce de buaraya bekliyorum tamam mı?

tamam hayatım biliyorum böyle belki ömür boyu gitmeyebilir ama benim için hep sevgi ve saygının olması.bunlar eksik olmadıkça evliliğin güzel olacağına inanıyorum.

En sevdiğim huyu: Kendi çok ağır çıkışlarda bulunsa bile; hiç kimsenin - kendi ailesinden biri olsa da- beni incitmesine izin vermez. pat diye cevabını yapıştırır. Zaten kocamdan çekinirler insanlar... Böyle sert; ciddi adamdır; gülmez konuşmaz... Bir de kavga etmiş bile olsak haklı haksız fark etmez, gelir sarılır. Gurur yapmaz... :asigim:

Sevmediğim huyu iste; hani yazdım ya "çok sert çıkışlarda bulunuyor" diye ahanda o... Yanımızda kim olduğuna bakmaksızın öyle bir tersler ki olmayacak bir şey yüzünden; oturup ağlayası gelir insanın... Allah'tan başka sevmediğim huyu yok... :nazar: :teselli:

sevmediğim huyları:
çok titiz olması
habire bişeyler için söylenmesi
çok aceleci olması..;
yolda yürürken bile acelesi neyse anlamıyorum beni hep arkada bırakması ona yetişmek için hep koşan ben oluyorum yoruldum yavaş yürü deyincede çok uyuşuksun tabi yorulursun diyo sinir oluyorum buyüzden:mymeka:
her önüne gelene sinir olur herkesin bi kusurunu bulur söylenir.
çok yüksek sesle konuşur herkes kavga ediyoruz sanar
herşeye sinirlenebilir. :kızgın:
sürekli her maça gitmeye çalışır. tuttugu takım yenilincede çok kötü bişey olmuş gibi üzülür.:bbo:
herşeyden kavga çıkarabilir ama 5 dakika sonra hiçbişey yokmuş gibi davranması beni deli ediyoor.:olmaz:
saçmasapan sürekli konuşur bazen bi şeyi 10 kez anlatır dinlemedigimi anladıgında sözlü yapar beni ne dedim anlat diye.kaydirigubbakcemile
beni bazen hiç kıskanmaması-kıskandıgı zamanda dozunu iyice kaçırması.
sürekli giydigim herşeye karışması
telefonunu hiç elletmemesi. ama ben kavga çıkarırım genede bakarımyerimseniben
ama işte elletmemek için verdigi çaba beni sinir eder.

nekadar sinir etsede beni genede seviyorum ben kocamı :asigim:​

sevmediğim huyları:

sürekli her maça gitmeye çalışır. tuttugu takım yenilincede çok kötü bişey olmuş gibi üzülür.:bbo:

nekadar sinir etsede beni genede seviyorum ben kocamı :asigim:​

:roflol: :roflol: Benimki de kapıları çarpar takımı yenilince... :roflol: :roflol: :roflol:

arkadaşlar 40 yaşındayım ve 20 yıldır aynı adamla evliyim.ilk yıllar iş koşuşturması çocuk mocuk derken bu aydığınız olumsuzlukların çoğunu görmezden geliyordum.ama son 10 yıldır kahroluyorum.reklam filminde ağlıyorum.diziler zaten hak getire, biri yanımda eşiyle konuşsun ağlıyorum....sinirlerim laçka oldu...olumsuz olarak tüm yazılanlar benim de sorunum...ama çözüm için iletişim kuramıyorum.arada konuşmaya çalışıyorum.ne var ki ne giydiğine ne gezdiğine karışmıyorum rahat mı batıyor diyor.hep geçiştiriyor...akşam kızımı annesinden alıp eve geliyor hiç asma ne selam ne sabah yemek yiyip duş alıp tekrar annesine gidiyor.akşam 9 gibi gelip yatarak tv seyredip kanepede uyuya kalıyor.15-20 gün aklına geliyorsam yanıma geliyor 1 saat sonra yine kanepeye gidip yatıyor.alışverişe dahi annesinle gitmek istiyor.hafta sonu full annesinde.her gün eve gelşyor ama bazan 1 ay sesini bile duymuyorum hiç konuşmuyor.B en konuşunca da sen yaklaş sen gel yanıma diyor.ben de yapamıyorum elimde değil, ama 10 yıldır resmen kahroluyorum....ben değişmek istiyorum, ama yapamıyorum.düşündükçe hiddetleniyorum.gece rahatsızlansam yanımda değil salona gidip uyandırmaya bile çekiniyorum çünkü konuşmuyo, sessizce taxi çağırıp hastaneye gidiyorum.bu ve benzeri olayları düşündükçe çok sinirleniyorum.her yere yalnız gidiyorum.evle hiç alakası yok çalışıyorum son kuruşuna kadar eve ve çocuklara harcıyorum.akşam yatarken yere 1 tl düşürse görmezden geliyorum, sabah onu alıp öyle işe gidiyor. oğlum 18 kızım 10 yaşında ya 1 ya 2 kere dışarıda yemişizdir, o da mecburiyetten üstünkörü alelacele.gezmeyi sevmez, 20 yıldır 3 gün ramazan 4 gün kurban bayramı tatili o da hep anasında..giyim de almaz sadece sene de 1 kez ayakkabı alır.donuna varana kadar ben alırım.20 tl varsa bırak yanımda bulunsum dediğimde de napıyon maaşını diyor dalga geçer gibi.her ay 200-300 avansla atlatıyorum ayı.bir tek kirayı karşılıyor.boşansam çocukları ona bıraksam maddi manevi alt üst edecek.bırakmasam ben nasıl geçinecem.

anlatıklarınıza üzüldüm...bu yaşamın sıkıntısını zaten yüzde doksan bayanlar çekiyor...bu tipik erkeklerde ne yazıkki hep iyi bayanlara denk geliyor...Allah hakkınızda hayırlısını yaşatsın...boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye..neden babaların değil..çünki anneler herşeydir ...üzülmeyin yokmuş gibi davranın laftan anlamıyorsa...çocuklarınızla mutlu olmaya çalışın bence...boşanmakta çözüm değil çocuklar sözkonusu olunca...:gitme:

Back