How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Biraz önce bütün sevmediğim huylarını yazdım, 2 sayfa kadarakannehir yarın eline vermeyi düşünüyorum. Ailesine düşkünlüğünden çok rahatsızdım,her zaman bana karşı onları savunuyordu. Kesin çözüm buldu: görüşmüyoruz artık.. Onunla olan hayatımı etkilemeyen, sadece bei ilgilendiren kararlarımda dahi arkamda olmamasına sinir oluyorum alsanaalsanasmile Folklor kursuna yazılacaktım, izin vermedi küsüm 3 gündür.. Sevdiğim huyları; çok iyi yemek yapar, evi benden çok toplar, temizler, tamir edilecek şeyleri yapar. Evine düşkündür. Çorap konusunda da hiç ortada rastlamadım, çamaşır sepetine atar. Yalnız bazen katlanmış atar o şekilde yıkanıralkisalkisalkis

inatçılığından, arkadaş ve ailesinin yanındayken takındığı maço tavırlarından, suskunluğundan ağzından cımbızla laf alırsın, karşıdakinin kırılacağını düşünmeden yaptığı patavatsızlıklardan, her haftasonu işi gereğiyle şehir dışına çıkmasından uyuzz oluyorum uyuz...

cimri değil, bana karışmaz, o gün yemek yapmamışsam sesi çıkmaz,

cevreye cok yardimsever davranmasi beni bazen cildirtiyor...herkezin babasi o sanki...bu yüzden kac kere tartismamiz oldu...bir türlü hayir demeyi ögrenemedi..:oklava:

çok iyi niyetli olması..

herkese gereksiz yerede olsa yardım etmesi..

herkesin çocuğuna da birşeyler alması..

herkes uğruna kendini feda etmesini sevmiyorum...

en sevdiğim huyu ise ne olursa olsun hep yanımda olması.. herşeyden çok bana değer vermesi.. saygı duyması.. her fırsatta beni sevdiğini belli etmesi.. canım kocam harika bişiydir. iyilik meleğim benim.

benim eşim ailesiyle vakit geçirmeyi sevmez ben cocuklarımla ayrı takılırım gezdiğime harcadığıma karışır gezmeme izin vermez cimridir sinirlidir ve daha neler neler anlamışsınızdır umarım.

:roflol::roflol::roflol:yahu hatunlar çok guldurdunuz beni.. tamamini okusam gulme krizine girerdim herhalde :roflol:

Sevmediğim Huyları: Çok kıskanç olması, sahiplenme işini bazen çok abartması, çok çabuk sinirlenmesi.

Sevdiğim Huyları: yüzüme her baktığında gülümsemesi, aradığı veya aradığım zaman telefonu açar açmaz aşkımm bitanem herşeyimm gibi güzel sözler söylemesi, ne kadar sinirli olursa olsun beni gördüğü zaman herşeyi unutması, beni benimsemesi :)
O bnm dünyaaaammm :)

tek sevmediğim huyu aşırı dağınık olması...
aslında kendine çok temizdir ama ev alıp başını gitse banamısın demez. bu ev niye böyle hadi toplayalım demez :(((
bunun haricinde herşeyine aşığım kocamın. iyiki var. iyiki benimm kocam o. haytımın anlamı. aşşkımm benimmm.
çok saygılı, çok merhametli, çok sevecen hatta şeytan tüylüdür...
aşkımm kabardı beaa :asigim:

ıyı huylarını mı once yazsam, kotu huylarını mı (:

Kotu huylardan baslayayım da, ıyı bıtsın barı.

-Bana hak vermesıne ragmen hala degısmemesı.
-Sınırlendıgınde kufur etmesı (bu aralar etmıyor, sanırım sonunda ne kadar kırıldıgımı anladı :nazar:)
-Yataga yatar yatmaz uyuması, ınsan bı' karısına sarılır dımı ama.
-Kıyafetlerını ama ozellıkle coraplarını cıkardıgı yerde bırakması.
-Playstatıon ve tv yı tercıh etmesı.
-Yardım ıcın ısrar etmemın gerekmesı.
-Bana verdıgı bır takım sozlerı tutmaması.
-Bunlar ıcın gecerlı bahanesının bulunmaması.
-Aılesıne duskun olması, fazlası zararlı olabılıyor.
-Bazen onemsenmedıgımı hıssettırmesı

Sanırım sınırlenmeye basladım, ıyı yonlerıne geceyım (:

-Bazen asırı anlayıslı olması.
-Sınırlendıgımde dahı dınlemesı, kımı zaman o anımda gelıp benı operek sakınlestırmeye calısması.
-Tum acı sozlerıme ragmen hala benı sevdıgını soylemesı.
-Nadıren de olsa yardım etmesı.
-Benı omuzlarına al dıye sızlanmaya basladıgımda alması.
-Evın ıcınde kosturmaca oynamama eslık etmesı (:
-Benı gun ıcınde merak edıp bır kac kez araması
-Karıyerıme benden cok onem vermesı, planlar yapması
-Bana guvendıgını her fırsatta dıle getırmesı
-Basarırsın dıyerek benı motıve etmesı
-Benı her anlamda gerektıgınden fazla sorgulamayısı
-Kavgaların baslangıcı olmayısı (sebep onun davranıslarıdır ama her zaman ben tartısmayı baslatırım)
-Bır baskasının yanında konusmuyor olsak dahı bunu bellı etmemesı
-Benım uyduruk yemeklerımı dahı begenmesı (:
-Bır baskasının yanında, ozellıkle arkadaslarının yanında benı onore edıcek sozler etmesı.
-Aılesını elestırdıgım zaman bana ters tepkı vermemesı...

Ne kadar da ıyı yanları varmıs. Aman Allah ım ben bır melekle mı evlıyım yoksa (:

eşimin sevmediğim huyları : bir konu konuşulurken ben hariç herkes doğru soyluyor iyi maaşlı bi
r işi yok hırs yok sorumluluk sahib değil sıkıntılarımızı konuşmaktan kaçınan bir erkek tabi iyi huyları da var

Sevmediğim huyları
İkizler burcunun ona kazandırmı olduğu ani değişkenlik ve farklı ruh hallerini sonuna kadar yansıtması
Parasının hesabını bbilmemesi, her yere borcunun olmasına rağmen kendisinden para talep eden ailesine borç harç edip göndermesi
Ani çıkışları, yine ani sinirlenmeleri,
Herşeyi sadece kendisi biliyomuş gibi davranması
Aşırı kıskançlığı

İyi huylarına gelince,

çok romantik ve duygusal olması
benim en sıradan kılıksız hallerime bile hayran hayran bakması
Bıkmadan usanmadan saatlerce alışveriş yapması,
İkimizaddına planlar yapması,
sürprizleriyle beni şaşırtması,
Sadece benim için bulunduğum şehirde ailesinden ayrı yaşaması,
Özel günleri beklemeden sıradan bir günde küçükde olsa bir hediyeyle gelmesi,
Sinir anında beni kırdığı andan iytibaren pişman olup özür dilemesi ve gönlümü alması,

Nişanlım olsa olur dimi? :1:
Sevmediğim huyları : Ona göre hep o haklı.
Çok sinirlidir çok bağırır ama hemen şakaya vurur :)
Aldığı çiçek sayısı kaç yıldır bir elimin beş parmağını geçmez.
Verdiği değeri gösteremez bazen.
Sinirlenince ne dediğini bilmiyor.
Sorunlarımızı çözelim diyen taraf hep ben oluyorum.
Annesine çok düşkün .

Sevdiğim huyları : Çok güzel sözler söyler.
Fedakardır kendinden çok beni düşünür
Birlikte vakit geçirmemiz onun için çok önemlidir.
Yardım etmeyi sever.
Hiç kısıtlamaz.
Çok kıskanır ama belli etmez.
Maç sevmez.
Her halime bayılır.
Benim için herkesten vazgeçer.
Aşırı komiktir.
Yanında hiç sıkılmıyorum.
İnsanlara karşı çok saygılıdır.
Çok titizdir.
Herşeyi dolu dolu yaşamayı seven biri.
Bazen çocuk gibi olması çok hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile2
Aşırı güvenir bana.
Sırf ben istiyorum diye hiç istemediği bişeyi yapabilir kaydirigubbakcemile3
Her zaman varlığını hissettiriyor
Aklıma gelenler bunlar onu çooooooooooooookk seviyorumopuyorumnanaktan:asigim:

şuanda ona sinir olduğumdan ve sinir nedenim uykucu olması deli ediyo benniii:kızgın::mymeka::tomato:

Sevmediğim huyu, herkes haklıdır ona göre, bana hak verdiği zamanlar bir elin parmklarını geçmez, dağınıktır. Her şeyi her tarafa atmaya bayılır. Bana evde yardım edecek diye ödü kopar ve lüzumsuz yere kavga çıkartmaya bayılır, bu da bende zaman zaman güvensizliğe yol açar, her an beni bırakıp gidebilirmiş gibi. Bana içini açmayı derdini paylaşmayı pek sevmez, oysa ben duymaya dinlemeye her zaman hazırımdır.

Sevdiğim huyları bunların yanında çok fazla. Beni gerçekten karısı olarak iyi sahiplenir ama bunu kıskançlıkla karıştırmaz hiçbir zaman, bana gerçekten güvenir. İş ve sorumluluk sahibidir. Bana sarıldığı zaman kalbiyle sarılır ve bunu hissettirir. Çok güzel sözler söylemesine ya da bana çiçek almasına ihtiyacım yoktur, önemli olan sevgiyi nasıl verdiğidir benim için ve bunu da dibine kadar hissettirir. Arada bir benimde kaprislerim olur her kadın gibi ve bunları çeker. Daha ne yapsın demi.

Sevmediğim yanı, uzmanlık sınavı için gereğinden fazla stres yapması.. Kendini yıpratıyor, üzülüyorum.. :(

Son düzenleme:
eşimin her akşam işten gelince, canım ben locama geçiyorum ( salonu kastediyo, film izlicek ya ) çay, kahve, ve patlamış mısırın için şimdiden teşekkürler... demesine gıcıkkkkkkkkkkk oluyorum... Adam orda resmen sinema salonu kurdu ya, eni de garson falan sanıyo heralde.. utanmasa bahşiş bırakacak yeminle :umursamaz:

Back