sevdiğim huyu : harcamalarıma karışmaz..iş yaparke yardımcı olmak ister, mutfaktayken yada wc deyken :) özledim diyip sarılır yanımda durur sonra fazla geçikme aynı evin içinde bile özlüyorum demesi (kaybetme korkusunu bütün erkeklerin yaşaması gerekiyor sanırım
sevmediğim huyu: bir kilo bişey istemeye hasretim..kasayla alıp geliyor..evde 3 kilo bişey kaldıysa o bitmiş anlamına geliyor ...bayramda birileri gelir diye özel börek ve tatlı yaptırmış bir metre boyunda 50 cm genişliğinde özel kutularında tatlı ve böreği görünce kafayı yiyordum...
benimkinin en sevmediğim huyları : çok bonkör eli açık özellikle bana karşı ama ben biraz elinin sıkı olmasını istiyorum,birde sinirlenince gözü birşeyi görmez
en sevdiğim huyları : hiç karşılık beklemeden hep beni sevdiğini anlatır ,duygularını anlatır bana karşı,
yemeğe gittiğimizde pizza mı yicez kendi pizzasının içini bana yedirir hep kabuklarını o yer,hava soğuk ve üşüyorum ama içinde birtek yarım kollu atleti var tek ben hasta olmayım diye dışarıya karşı atletle dolaşmaktan bile çekinmez çıkarır bana giydirir ceketini.
bir şeyde gözüm kalsın vitrinde bişey belli etmez ertesi gün bir bakmışım benim olmuş süpriz yapar vs vs ve çok daha güzel şeyler allah herkese böle nişanlı eş nasip etsin birde tutumlu olsa dört dörtlük olcak ya napalım.
benimkinin en sevmediğim huyları : çok bonkör eli açık özellikle bana karşı ama ben biraz elinin sıkı olmasını istiyorum,birde sinirlenince gözü birşeyi görmez
en sevdiğim huyları : hiç karşılık beklemeden hep beni sevdiğini anlatır ,duygularını anlatır bana karşı,
yemeğe gittiğimizde pizza mı yicez kendi pizzasının içini bana yedirir hep kabuklarını o yer,hava soğuk ve üşüyorum ama içinde birtek yarım kollu atleti var tek ben hasta olmayım diye dışarıya karşı atletle dolaşmaktan bile çekinmez çıkarır bana giydirir ceketini.
bir şeyde gözüm kalsın vitrinde bişey belli etmez ertesi gün bir bakmışım benim olmuş süpriz yapar vs vs ve çok daha güzel şeyler allah herkese böle nişanlı eş nasip etsin birde tutumlu olsa dört dörtlük olcak ya napalım.
sevmediğim huyları:
sürekli her maça gitmeye çalışır. tuttugu takım yenilincede çok kötü bişey olmuş gibi üzülür.:bbo:
nekadar sinir etsede beni genede seviyorum ben kocamı :asigim:
:roflol: :roflol: Benimki de kapıları çarpar takımı yenilince... :roflol: :roflol: :roflol:
hehehe sanırım hepsi böyle bunların kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar 40 yaşındayım ve 20 yıldır aynı adamla evliyim.ilk yıllar iş koşuşturması çocuk mocuk derken bu aydığınız olumsuzlukların çoğunu görmezden geliyordum.ama son 10 yıldır kahroluyorum.reklam filminde ağlıyorum.diziler zaten hak getire, biri yanımda eşiyle konuşsun ağlıyorum....sinirlerim laçka oldu...olumsuz olarak tüm yazılanlar benim de sorunum...ama çözüm için iletişim kuramıyorum.arada konuşmaya çalışıyorum.ne var ki ne giydiğine ne gezdiğine karışmıyorum rahat mı batıyor diyor.hep geçiştiriyor...akşam kızımı annesinden alıp eve geliyor hiç asma ne selam ne sabah yemek yiyip duş alıp tekrar annesine gidiyor.akşam 9 gibi gelip yatarak tv seyredip kanepede uyuya kalıyor.15-20 gün aklına geliyorsam yanıma geliyor 1 saat sonra yine kanepeye gidip yatıyor.alışverişe dahi annesinle gitmek istiyor.hafta sonu full annesinde.her gün eve gelşyor ama bazan 1 ay sesini bile duymuyorum hiç konuşmuyor.B en konuşunca da sen yaklaş sen gel yanıma diyor.ben de yapamıyorum elimde değil, ama 10 yıldır resmen kahroluyorum....ben değişmek istiyorum, ama yapamıyorum.düşündükçe hiddetleniyorum.gece rahatsızlansam yanımda değil salona gidip uyandırmaya bile çekiniyorum çünkü konuşmuyo, sessizce taxi çağırıp hastaneye gidiyorum.bu ve benzeri olayları düşündükçe çok sinirleniyorum.her yere yalnız gidiyorum.evle hiç alakası yok çalışıyorum son kuruşuna kadar eve ve çocuklara harcıyorum.akşam yatarken yere 1 tl düşürse görmezden geliyorum, sabah onu alıp öyle işe gidiyor. oğlum 18 kızım 10 yaşında ya 1 ya 2 kere dışarıda yemişizdir, o da mecburiyetten üstünkörü alelacele.gezmeyi sevmez, 20 yıldır 3 gün ramazan 4 gün kurban bayramı tatili o da hep anasında..giyim de almaz sadece sene de 1 kez ayakkabı alır.donuna varana kadar ben alırım.20 tl varsa bırak yanımda bulunsum dediğimde de napıyon maaşını diyor dalga geçer gibi.her ay 200-300 avansla atlatıyorum ayı.bir tek kirayı karşılıyor.boşansam çocukları ona bıraksam maddi manevi alt üst edecek.bırakmasam ben nasıl geçinecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?