Aman benim eşimin iyi yönü var mı bilemiyorum hanımlar ama niyeyse ben bu adamı çok seviyorum yine de kendimi anlamakta çoook zorluk çekiyorum.
Adam bilgisayar oyunu hastası,ama resmen hasta,işten gelir üstünü değiştirir,yemek hazırsa hemen oturur masaya yer yemez bilg.a geçer açar oyunu en az 4 saat onun başında,yemek hazır diilse hazırlanana kadar(asla yardım etmez ki ben de çalışıyorum yani) karnım çok aç bari oyunda vakit geçiriyim der, oturdu ya başına yemeği hazırlmış olsam da sofraya getirene kadar ölürüm artık,çünkü adam dünyayla irtibatını koparmıştır artık.
Sonracığıma elektroniğe çok düşkün,hep en son model telefonları alır ben iki ayakkabı alınca da vay aile ekonomimizi hiç düşünmüyomuşum,vay işim gücüm kıyafetmiş dırdıra başlar işte,o aldığı son model telefonu olaki kulağında küpe varken kullanmak istedin, ya da yanlışlıkla masaya sert bi şekilde koydun amanın vay haline.
ev işlerine yardım eder Allahtan ama ben söyleyince öyle kendiliğinden aklına gelmez,sanırım bunu hiç bir erkekten beklememek lazımmış daha büyüklerden duyduğuma göre,elektrik süpürgesini o açar evde bazen çamaşırları makinadan çıkarır bazen bulaşık makinasını yerleştirir,ama dolabını açınca korkuyorum acayip dağınıktır,tişörtlerini teper resmen haftada bir düzenlemek zorunda kalırım.
en çok sinir olduğum huyu da (hepsine tahammülüm var da buna yok valla deliriryorum bu huyuna) millet varmış yokmuş onun için hiç önemli diildir,bana kızdığı zaman yada bişeye sinir olunca ister ailelerimizin yanında ister eş dostla bir aradayken ikimiz yalnızmışçasına başlar tartışmaya hatta evliliğimizin ilk aylarında adam sokak ortasında kaldırımda kavga etmeye başlamıştı,basıp gittim tabi orta yerde bırakıp,napılırdı ki,biraz daha yontulmaya başladı tabi ama can çıkar huy çıkmaz derler ya işte öyle
babasına herşeyi rapor eder şimdi olduğu gibi(kendisi telefonda şu an),aynı şehirde diiliz ama bizimle ilgili herşeyi bilir babası,hatta bazen benden önce onların haberi olur bu raporlamalardan dolayı.
Ayy iyi olunca çok iyi, kötü olunca da çok kötüdür arası yok bu adamın bi düğmesi olsa da ayar çeksem bazen diyorumkaydirigubbakcemile3
Adam original bişi ya bazen yaşından çok olgun bazen de 3 yaşında bebek gibi ilginç bi adam çok sevdim onu tabi evlenmeden önce uzun bi flörtümüz oldu 4 yıl ama insan evlenmeden tam anlamıyla tanımıyomuş,hiç bir günüm sıkıcı geçmiyor onun sayesinde ya bi güzellik yaratır ya illaki büyük bi tartışma yuvarlanıp gidioz işte böle,
hala genç aşıklar gibiyiz (yani genciz tabi de liseliler gibiymişiz sanki) ne zaman büyür olgunlaşırız bilemiyorum:)