• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

sevmedigim huyu:benden çok başkalarının sözünü dinlemesi,biyere gezmeye gidelim dedigimde evde oyalanıpta geç kaldık artık başka zaman demesi,bana söz verip tutmaması,ne yaparsan yap yerim deyip sonrada yememesi,
sevdigim huyuysa:beni çok sevdigini söylemesi,bizim herşeyi yapar,ben sarılmadan bana sarılması

bugünlerde hic bir huyu bana iyi gözükmüyorr.mümkün oldugunca ayri yerlere .evin icinde de karsilasmaya gayret ediyom.görüns ce sikinti geliyo. ayrilmak bile istiyomm.sevmiyom fazlaaa

benimde eşimin en sevdiğim huyu naazikliği inceliği sevmediğim huyu ise bişey oldumu çok uzatıyor

kocalarmı çekiştiriliyo burda :) merhaba ben daha cok yenıyım bu sıtede ama cok sey ogrenıyorum sızden 4 yıllık evlıyım 3 yasında bır kızım var ama esım okadar sorumsuzkı cok bunaltıyo benı arkadas cevresınden hala uzaklasamadı bekarmıs gıbı her aksam yada hafta sonu dısarlarda gece 1 2 sımdı yaz tabı artık hep dısarda..soyledıgım zamanada evlılık sosyal hayatdan kopma degıldır dıyo..evlenmeden once cok aktıf hayatı olan ben evde oturmus buldum kendımı 6 aydır calısmıyorum..ben bu huyuna sınır oluyorum

ben daha yeni evliyim belki bilmedigim baska huylari vardir ama
Sevmedigim huyu aslinda pek yok...
-duzensiz,daginik...surekli onun ardinca ev topluyorum...sinir ediyor beni sanki cocuk
-bi de gidip 1 gece annemlerde kala bilsem....neymis efendim,daha erkenmis.ne derler sonra....amman...biraz gerikafali bu konularda ama azcik

baska bisey yok
Sevdiklerim..
-guleryuzludur,beni de guldurur :)
-beni cok sever,hic kirmaz ,1 dediyimi 2 etmez
-evine duskundur
-icki ve sigara icmez
-caliskandir,su an 2 isi var,3cusunu ariyor canim benim
-ev islerinde bana yardim eder ama daginikligi olmasa yardim etmesin raziyim kaydirigubbakcemile3

ben bu kadarini hatirlaya bildim

sevmediğim yönleri : giyimime karışır, bazen arkadaşlarımla dışarı çıkmam sorun olabiliyor, ben kuruyemiş yemeye bayılırım ama o yemezse yanında asla yiyemiyorum :( sesine sinir oluyormuş,
evin düzenine çok karışır ( ayy bazen beni deli edebilir),
sevdiğim yönleri : kibar oluşu hiçbir özel günümüzü kaçırmaz, yemek ve gezme konusunda aynı zevklere sahibiz, sevgi sözcüğünü asla çekinerek kullanmaz, dürüsttür ve yalanı yoktur, temizdir, ev temizliği konusunda her daim bana yardımcı olur, hatta ben sallasam o kesin yapar, sinirlendiğinde, kavga ettiğimizde çabuk söner ve her zaman ilk o gelir suçlu ben olsamda :) , ailesiyle evimizle ilgili şeyleri kolay kolay paylaşmaz ketumdur, herzaman geleceğimizi düşünür bu yüzden para biriktirmeye bayılır sayesinde 6 yıllık iş hayatımda sahip olamadığım kadar çok para biriktirdim, aldığım maaşa karışmaz sormaz parama dokunmaz, aldıklarıma karışmaz... ay daha çok CANIMMMM GONCAMMMMMMMMMMMM BENİMMMM

Ha birde içki, sigara kullanmaz, bensiz dolaşmayı sevmez pek (bu bazen ii bazen kötü olabiliryor)
gece hayatı yoktur, asla gece arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz..
Çabuk sıkılır, çabuk sinirlenir, alışveriş (mutfak) konusunda gitmediğimiz market kalmamıştır piyasadaki tüm indirimlerden haberimiz olur :))) ama keyfine çok düşkündür bi yerden kısarsak bi yerden koyveriyoruz valla:))

evet başlayayım sevmediklerimden
işten dönüşü eve giriş
hayatım hoşgeldin
hoşbulduk canım
duş alınır üst baş havlu heryere dagıtılır banyo öylece bırakılıp çıkılır
hayatım açmısın
yok canım iş yerinde geç yedim
eeee madem iş yerinde yiyosun ben bu evde yemek yapmim ozaman
ya ne alakası var bugünlük böyle oldu işte
nerdeeee genel böyle olur
sessizlik başlar
eşim:hayatım bu çocugun ayagı üşümüş ay üstünü ıalatmış ya çişi gelmiş neler nelerrrrrr
tamam hayatım hallederim hemen
en gıcık oldugum şey tv açılır veee herşey unutulur
hayatım nasıl geçti günün çıt yok canım naptın çokmu yoruldun bugün ııhhhh çıt yok alooooooooooooooooooooooooo duymuyonmu beni be
hııııı ne dedin dinlyom hayatım seni ya dalmışım biran
ne dedim peki ben şey film güzelmiş demi demedinmi
ne alakası var yaaaaaa
ama öyle dedin
tamam ya bişe demiyom artık sana offffffff
sesslik çöker gene hayatım dışarı çıkalımmı yürüyüş yapar hava almış oluruz çocukta rahatşlar biraz
hııııııı
hiç bişe yok ya
haaaaaaa yok ya yorgunum sen yarın kızımla birlikte parka gidersin hava aldırısın hemde değişiklik olur sana
nefret ediyorum bu durumda sonra tv başında uyuya kalır kaldır kaldırabilirsen of offffffff daha neler neler :))))))))))))

ha iyi huylarınıda diyim bari gidip geldiğim yerlere karışmaz sonsuz güveni vardır bana beni ve kızmı çok sever kıskançtır ama belli etmez çok ama çok çalışkandır azimlidir hiç yılmaz ve çok iyidir kafasına vur ekmegini elinden al derler ya çok seviyom ben her haliyl kocişimi ya :D

sevdiğim yönleri o kadar fazla ki aslında.. Beni sahiplenir, ailesine benim hakkımda laf söyletmez, ailesiyle kendi yaşantımızı ayrı tutar, herşeyimle( ilaç saatlerimle, yemek yememle, hastalığımla, giyimimle ilgilenir) beraber kıyafet seçeriz. Hatta o götürür beni alışverişe. Her an sevgisini belli eder. Alışverişte temizlikte elinden geldiğince yardım eder. Gece üzerimi defalarca örter. Herşeyimdir.

Sevmediğim yönleri ise başak burcu olmasından dolayı çok titiz ve planlı olması. Birazda takıntı. Birşey aklına geldiğinde o hallolana kaar rahat etmez beni de ettirmez. Misal geçen gün net gitti deli oldu. panik yaşadı her sorunda böyle sonra halloldu ama ben stresimle kaldım. Sürekli plan yapar. Beni de bazen yönlendirir. Çok sıkar yapmam gereken konularda. Trafikte çok sinirlidir. Küçücük şeyi büyütür ve olay bittiği halde söylenmeye devam eder. Özellikle birşeyi birkaç defa farkında olmadan tekrar eder. Tamam anladım derim artık.Bazen de dağınık olabiliyor.

kapı arkasındaki top şekılndeki coraplarına..bunlar hafta sonuna kadar bırıkır..banyo havlusunun heryerdn cıkıp ıslk kldgı için kokmasndan..eve gelirgelmez bacaklarını uzatıp butun futbol sitelerını tek tekkkkk gezıp sankı ben tanıyomuşum gıbı transfer olan arkdaslarnn aldıgı paralrı dınlemekten.sürekli sakatlanıp bana tek tek heryerını herrr akşm göstermesınden..

sewdıgımse,temızlık.süpürge,cam silme,halı silme,perde asma,arda ütü yapma,yemek yapma..hele gecen gun ben yenı dgum yptım bu arada ..ben uyrken mantı acmışşşşş ..çok merhmetli olması..kavgadan sora onun gelip öpmesı,bir dedımı asala 2 etmez..benden kucuk olmasına ragmen bzen bnden daha olgun olması..şimdılık aklıma gelnler kızlarrrşakkıdı

dağınık olmasından başka kötü huyu yoktur.sevecen espirilidir.alışveriş yapmayı sever.gönlümü almayı çok iyi bilir.kıskançtır ama sıkmaz.sabırlıdır vajinismusa bile dayandı (sonra başardık orası ayrı:)neyse anlayışlıdır enpati yapmayı sever.masaj yapar bütün günün yorgunluğunu bir alıp götürür.dışarda gezdirmeyi yedirmeyi çok sever.en önemlisi beni çok sever.hareketleriyle konuşmalarıyla herşeyiyle beni sevdini hissetttirir.kapdan girer girmez yemek ooldumu demek yerine seni çok özledim der.kocamla hayat bi başka cennet gibi.rabbim sizede öyle eşler nasip etsin

benim kocamın sevmediğim yönleri: sosyal değildir, tembel, uyumayı çok seviyo bu beni deli ediyor, üzüldüğüm zaman beni ikna etmeyi beceremiyor, beni anlayamıyor, dağınık emeğime saygı göstermiyor karım evi temizlemiş bende biraz düzenli olayım demiyor. çok tv seyrediyor ve kendini kaptırıyor. elektronik aletlere çok düşkün kendini kaybedecek derecede.beni çok sıkıyor oraya gitme buraya gitme diye. hiç romantik değil. süpriz yapmaktan hiç anlamıyor.
aman ben yazarken içim karardı yeter

romantik deil..nöbet dönüşleri sabah bana getirdği bi gül dışında..zaten onuda apartmanın bahcesinden koparıyo...
çoğu zaman sifonu cekmeyi unutur...banyo havlusunun duşakabinin üstüne asıldıgını ilk onda gördüm...
tişörtlerini evin heryerinden toplarım...mesela dışarı cıkıcak..telefon görüşmesi nerde bittiyse orda soyunmaya baslar kendisi...

uykusuzluga gelemez ki ben gece kuşuyum...

neyse iyi bi yönüde var..herşeye izin verir(((: hayır dese bile ben er geç onu ikna ederim(:

Aman benim eşimin iyi yönü var mı bilemiyorum hanımlar ama niyeyse ben bu adamı çok seviyorum yine de kendimi anlamakta çoook zorluk çekiyorum.
Adam bilgisayar oyunu hastası,ama resmen hasta,işten gelir üstünü değiştirir,yemek hazırsa hemen oturur masaya yer yemez bilg.a geçer açar oyunu en az 4 saat onun başında,yemek hazır diilse hazırlanana kadar(asla yardım etmez ki ben de çalışıyorum yani) karnım çok aç bari oyunda vakit geçiriyim der, oturdu ya başına yemeği hazırlmış olsam da sofraya getirene kadar ölürüm artık,çünkü adam dünyayla irtibatını koparmıştır artık.
Sonracığıma elektroniğe çok düşkün,hep en son model telefonları alır ben iki ayakkabı alınca da vay aile ekonomimizi hiç düşünmüyomuşum,vay işim gücüm kıyafetmiş dırdıra başlar işte,o aldığı son model telefonu olaki kulağında küpe varken kullanmak istedin, ya da yanlışlıkla masaya sert bi şekilde koydun amanın vay haline.
ev işlerine yardım eder Allahtan ama ben söyleyince öyle kendiliğinden aklına gelmez,sanırım bunu hiç bir erkekten beklememek lazımmış daha büyüklerden duyduğuma göre,elektrik süpürgesini o açar evde bazen çamaşırları makinadan çıkarır bazen bulaşık makinasını yerleştirir,ama dolabını açınca korkuyorum acayip dağınıktır,tişörtlerini teper resmen haftada bir düzenlemek zorunda kalırım.
en çok sinir olduğum huyu da (hepsine tahammülüm var da buna yok valla deliriryorum bu huyuna) millet varmış yokmuş onun için hiç önemli diildir,bana kızdığı zaman yada bişeye sinir olunca ister ailelerimizin yanında ister eş dostla bir aradayken ikimiz yalnızmışçasına başlar tartışmaya hatta evliliğimizin ilk aylarında adam sokak ortasında kaldırımda kavga etmeye başlamıştı,basıp gittim tabi orta yerde bırakıp,napılırdı ki,biraz daha yontulmaya başladı tabi ama can çıkar huy çıkmaz derler ya işte öyle
babasına herşeyi rapor eder şimdi olduğu gibi(kendisi telefonda şu an),aynı şehirde diiliz ama bizimle ilgili herşeyi bilir babası,hatta bazen benden önce onların haberi olur bu raporlamalardan dolayı.
Ayy iyi olunca çok iyi, kötü olunca da çok kötüdür arası yok bu adamın bi düğmesi olsa da ayar çeksem bazen diyorumkaydirigubbakcemile3
Adam original bişi ya bazen yaşından çok olgun bazen de 3 yaşında bebek gibi ilginç bi adam çok sevdim onu tabi evlenmeden önce uzun bi flörtümüz oldu 4 yıl ama insan evlenmeden tam anlamıyla tanımıyomuş,hiç bir günüm sıkıcı geçmiyor onun sayesinde ya bi güzellik yaratır ya illaki büyük bi tartışma yuvarlanıp gidioz işte böle,
hala genç aşıklar gibiyiz (yani genciz tabi de liseliler gibiymişiz sanki) ne zaman büyür olgunlaşırız bilemiyorum:)

ya haksızlık ettim galiba içim el vermedi azıcık da iyi yönlerinden yazıyım hakkını yemeyim

Alışveriş yaparken yeni çıkmış ürünleri almaya bayılır,yeni şeyleri onun sayesinde tanırım

Özür dilemeyi bilir,gönlümü almaya çalışır ne kadar inatçı olsamda gönlümü edene kadar yılmaz

romantiktir,ilginç denişik süprizler yapar ama ben de yaparım yani

arkadaşlarımla tanışmayı sever hoş sohbettir eşleriyle hemen bağlantı kurar

benim aileme karşı çok iyidir,bazen düşünürüm benden daha iyi mi anlaşıyolar diye

gezmelere tozmalara bayılır,dışarda yemek yemeği sever yer yedirir

hastalandığında falan nazlanmaz,güçlü bi kişiliktir

güzel hediyeler alır

ne onunla ne onsuz bi dururmum var işte sevgili kocişim işte:)

Kocası benimki gibi bilgisayar oyunu hastası olan var mı kızlar Allah aşkına varsa yazın da şu soruna bi çare bulalım:gitme:

slm ....
ben duş alırken bütün banyoyu ıslatmasından nefret ediyorum bide çok titiz acayip kıyafetleri herşeleri düzgün olacak ona ait gardolabı var o dolaptan nefret ediyorum :)))
arabası yeni alınmış gibi tertemiz olmasından nefret ediyorum adam nerdeyse ayakkabıları çıkattıracak gıcık ama yinede iyiki hayatımda var varlığı yetiyo çünkü onu çok seviyorum

Back