Kocası benimki gibi bilgisayar oyunu hastası olan var mı kızlar Allah aşkına varsa yazın da şu soruna bi çare bulalım:gitme:
yaww kızlar düşünüyorumda kocalarımız bizim hakkımızda ne yazar acabaaa:1shok:..ben dün kocaya sordumm..sevdiğin sevmediğin huylarım neler dedimm
hiç bi huyunu sevmiyom dediibenneyaptımki
çok inatcısın
çok kavgacısın
huysuz hatunun tekisin dediiiÇok üzgünüm çoook:mymeka:
kalleşşşş adammm:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kocası benimki gibi bilgisayar oyunu hastası olan var mı kızlar Allah aşkına varsa yazın da şu soruna bi çare bulalım:gitme:
bende iki yıllık evliyim ama inan sennle aynı fikirdeyim yazabiliceğim dünyalar kadar sevmediğim huyu ve kötü yanı var ama bir elimin parmakları kadar iyi yön bulupta yazamıyorum malesef mafoldumbenama hadi adettendir konu açılmış birer tane yazıyım iyi huyu her akşam gelirken ekmek ve sigara almayı unutmazkaydirigubbakcemile3 kötü huyuysa cimri , kıskanç , kaprisli ,bencil vs vs bitmezzz-tatlicadiarzu- bu arada küsüz konuşmuyorum kocakafaylahayırlı cumalar bakıyorumda buraya yazanlar hep yeni evlilier ben yazsam 30 seneyi sanırım roman olur sevdigim yönü varmı diye dişündüm bulamadım
sevmedigim yölerinide yazsam sabahlar olmaz kısaca bencil desem yeterli sanırım
bende iki yıllık evliyim ama inan sennle aynı fikirdeyim yazabiliceğim dünyalar kadar sevmediğim huyu ve kötü yanı var ama bir elimin parmakları kadar iyi yön bulupta yazamıyorum malesef mafoldumbenama hadi adettendir konu açılmış birer tane yazıyım iyi huyu her akşam gelirken ekmek ve sigara almayı unutmazkaydirigubbakcemile3 kötü huyuysa cimri , kıskanç , kaprisli ,bencil vs vs bitmezzz-tatlicadiarzu- bu arada küsüz konuşmuyorum kocakafayla
eşimin;
sevdiğim huyları: benimle zaman geçirmeyi herkesle zaman geçirmeye tercih eder. bensiz hiçbir yere gitmez. beni ailesinin yanına gitmeye zorlamaz:)) farklı birşey yaptığı zaman öyle gözümün içine bakar mutlumuyum diye ve ikide bir sorar mutlu oldun mu sevindin mi diye. isteklerimi çok önemser.
en sevmediğim huyu bir şey söylerken adamakıllı dinlemez,her şeyi yanlış yapar.sonra da nevar ki büyütecek bunda bundan sonra daha diikat ederim der.ama,her seferinde böyle olur.ben de yorulurum artık ve de kızarım beni ..................le dinliyorsun diye.yani umursamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?