Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Şuan onunla küsüz zorunlu olmadıkça birbirimizle konuşmuyoruz.Sevmediğim yönleri; Çoraplarını kirli hariç evin her köşesine atabilir.
Eğer gün boyu evdeyse bir kaç kez kıyafetini değiştirmekle kalmaz,çıkardıklarının yatağın üzerine atar.
Hayatta yemek yapmaz, ben yemeği hazırlamaya başladığım andan itibaren 50 kere aşkım oldumu, aşkım oldumu diye sorar.
Tadilattan anlamaz ufacık bir çivi bile çaksa malzemelerini benden ister ve çok yorulduğunu söyler.
Kullandığı biç bir malzemeyi yerine koymaz ortalıkta öylece bırakır ve bu onu hiç rahatsız etmez.
Su içtiği bardağı tezgaha koyarsa 'bu evde her işi ben yapıyorumm' diye söylenir.
İkimizde işten gelitoruz o yiyo içiyo yatıyo ben yemek yap, çay koy... çıldırmak üzreyimklava:
Annesine çok düşkün
Hiç sorumluluk almak istemiyo..Çünkü her şeyi ondan önce benim düşünmeme alışmış.
Çocuk istiyoruz,bir süre denedikten sonra benim zorumla dr a gittik.Tahlilleri alması 1 ay sürdü dr ona ilaç yazdı ama ilacıda zamanında eczaneden almadığı için reçetenin süresi dolmuş.Beni çok üzüyo bu halleri...
..............................vs
Ben bu admın neyine aşık olmuşum:roflol:

Kocası benimki gibi bilgisayar oyunu hastası olan var mı kızlar Allah aşkına varsa yazın da şu soruna bi çare bulalım:gitme:

bizim int kafemiz var.
gece saat 1 de bazen daha da geç gelir eşim.

sonrada sabah namazına kadar knıght diye bi oyun var.
onu oynar.

bilgisayar kızımın odasında.
sırf eşim oyun oynasın rahat rahat sigara içsin diye ben kızımla yatak odasında yatıyorum.

son 1 2 aydır aşırı oynamıyo.
yaşlandı mı ne????

Benım eşımın olumsuz yonlerı daha bır aylık evlıyız cabuk sınırlenır kırıcı konusur sonra ozur dıler ama ıs ısten gecmıstır bıraz dagınıktır annesıne cok duskundur asırı kı ama evlendıkten sonra boyle oldu olumlu yonlerı romantıkdır bana her zaman senı sevıyorum der ev ıslerınde yardımcı olur sakacıdır benı gunde ıkı uc kere arar hatta eve ugrar sımdılık aklıma gelenler bu kadar

bilgisayarda oyun oynamasıı üstelik her kademe atladığında çook mutlu olması inşallah kalkar çete savaşları

ciddi mi soyledi..gerci ne farkederki saka bile olsa her sakanin altinda bir gercek yatar:1closedeyes:

kizlar su bir gercek dort 4 luk insan yok malesef...bizde degilizdir...onemli olan olumlu huylarin olumsuzlardan cok olmasi....karsilikli anlayis ve idare sart bence.ama tek taraf idare ederse herzaman 'bir sure sonra insani bu cok yipratir.eskilerin bi lafi vardir "gecinmeye gonlu olan hersartta gecinir" diye.dogru soylemisler.. tabii cok buyuk sorunlar varsa insanlar idare etmek zorunda degil bosanmalilar ama ufak tefek seyler sorun edilmemeli.sanki daha iyisinimi bulcaz?baskasiyla da baska problemler olacak.esler birbirlerinin kiymetini bilmeli

Kocası benimki gibi bilgisayar oyunu hastası olan var mı kızlar Allah aşkına varsa yazın da şu soruna bi çare bulalım:gitme:

ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmamı....kararlı ol ve tavrını koyy..

bu yüzden boşanmak istediğimi bilem söledim :)))))

adam sonra söz verdi şimdi izin alıyooo :)))

çok tartıştım çoook hem de..şimdiii meyvelerini topluyorum şükür..
:lepi:

galiba çağmızın hastalığı bilgisayar 7den 77ye.Benim eşim ise tamtersi teknolojiyle pek alakası yoktur.sevdiğim özelliği:sevgisini hizmet ederek gösterir.Mesela :yemek yapar,kahvaltı hazırlar,meyve tabağı yapar anladığınız gibi biraz yemeye düşkün.Yardım istediğim zaman reddetmez.Yumuşaktır,beni dinler ,en hoşuma gidende herşeyi bana danışarak yapar,fikrimi önemser,beni över.
Sevmediğim özelliği: uykuyu hiç sevmez,titizdir,buzdolabının içini düzeltecek kadar,romantik değildir hemen ortamı sulandır,herşeyi kafasına takar, pek eğlenceli değildir.Birlikte çok az şey yapıyoruz .işte bukadar

benim nişanlımda online oyunun birine sardı bana anlatırken ki ciddiyetini biri duysa adam herhalde işinden bahsediyo der halbuki oyun...Bazen gına getirtiyo ama evlenince bu kadar oynamıcam diyo bakalım

eşimin;
sevdiğim huyları: benimle zaman geçirmeyi herkesle zaman geçirmeye tercih eder. bensiz hiçbir yere gitmez. herzaman benim sözümü anne babasının sözünün bile önüne koyar. beni ailesinin yanına gitmeye zorlamaz:)) farklı birşey yaptığı zaman öyle gözümün içine bakar mutlumuyum diye ve ikide bir sorar mutlu oldun mu sevindin mi diye. isteklerimi çok önemser.
sevmediğim huyları: maalesef çok titiz, beni herşeyin önünde temizliğide benim önümde tutar. müthiş bir hafızası vardır daha önce yaptığım bir hatayı tekrarladığımda evlerden ırak bir başlar şu zaman sen böle bişi yine yaptın ben sana anlattım söz verdin yapmicam dedin yine yaptın diye başlayan bir sürü cümle. ailesinin yanındayken bana farklı davranır. çünkü ailesi ona karı köylü karısı ağızlı demek için fırsat gözler o da bu gibi yakıştırmaları yapmamalrı için farklı davranır soğuk davranır ve bu huyundan çook nefret ediyorum.

hayırlı cumalar bakıyorumda buraya yazanlar hep yeni evlilier ben yazsam 30 seneyi sanırım roman olur sevdigim yönü varmı diye dişündüm bulamadım
sevmedigim yölerinide yazsam sabahlar olmaz kısaca bencil desem yeterli sanırım

benim eşim bilgisayarın başından hiç kalkmaz gezmeyi sevmez malesef bencildir bu konuda kendi istemezse götüremezsin gezmeye 2 senelik evliyiz ama şikayetciyim

benim eşimin sevdiğim huyları çok duygusal romantik dürüst her şeyden önce ailesini (eşini ve çocuklarını) düşünür yardımcıdır sevgi doludur

sevmediğim huyları kıskançtır giyimime çok karışır ama ben pek izin vermem çok titizdir her zaman evin tertemiz düzgün olmasını ister ama kendi çok dağıtır yemekte çok seçicidir ve en önemlisi playstation hastasıdır ama onuda bozdum oynuyamıyor....

bende iki yıllık evliyim ama inan sennle aynı fikirdeyim yazabiliceğim dünyalar kadar sevmediğim huyu ve kötü yanı var ama bir elimin parmakları kadar iyi yön bulupta yazamıyorum malesef mafoldumbenama hadi adettendir konu açılmış birer tane yazıyım iyi huyu her akşam gelirken ekmek ve sigara almayı unutmazkaydirigubbakcemile3 kötü huyuysa cimri , kıskanç , kaprisli ,bencil vs vs bitmezzz-tatlicadiarzu- bu arada küsüz konuşmuyorum kocakafayla

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim kocişlerden bahsetmişiniz aman boşverin onların 10 iyi huyları bir kötü huya bedeldir nankörler kedi gibi :umursamaz: alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:

ben çok şükür senin gibi 2 yıllık evliyim ama tam tersis benimde kötü huyunu saymama bir elin parmaklarını geçmez.burayı özellikle okudum ki kocamı daha çok seveyim diye.sigarada içmez.tek kötü yanı biraz inatçı onuda artık ikna edebiliyorum.eşim çok şükür maşallah deyin aradığım adammış.darısı başınıza ınşallah düzelirler.üzmeyin kendinizi ...bir zamanlar nasıl sevip onlar için ne canlar atmıştık unutmayın...iyiki var aşkım....gerçi annem insan 7 sinde neyse 70 dede odur der ama ........kısmet:1no2:

Son düzenleme:
en sevmediğim huyu tv izlerken beni dinlememesi hatta duymamasıkafamçokkarıştı
en sevdiğim huyu bana her konuda yardım etmesi temizlik bulaşık ve tabiki gezmeyi sevmesiii:lepi:

sevdiğim huyu : harcamalarıma karışmaz..iş yaparke yardımcı olmak ister, mutfaktayken yada wc deyken :) özledim diyip sarılır yanımda durur sonra fazla geçikme aynı evin içinde bile özlüyorum demesi (kaybetme korkusunu bütün erkeklerin yaşaması gerekiyor sanırım
sevmediğim huyu: bir kilo bişey istemeye hasretim..kasayla alıp geliyor..evde 3 kilo bişey kaldıysa o bitmiş anlamına geliyor ...bayramda birileri gelir diye özel börek ve tatlı yaptırmış bir metre boyunda 50 cm genişliğinde özel kutularında tatlı ve böreği görünce kafayı yiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…